Rahova sau apropiere..... (24)
Raspunsuri - Pagina 7
violeta69 spune:
Anda yo una nu stiu....
sper ca fetele mai "vechi " prin zona sa cunoasca....
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
MIRCLAU spune:
VIOLETA ca sa votezi te duci pe concurs in imagini 2006 la pag.24 si o gasesti pe alexuta cu un baietel ii dai punctaj si apesi pe sageata din dreapta,cred ca am zis bine
ANDA din pacate nici eu nu stiu dar daca aud ceva iti spun
MIRE
http://new.photos.yahoo.com/mirela_s79
aissa spune:
Buna ziuaaaaa! Ma duc si eu acum sa votez, sa vad daca ma descurc.
AM ajuns azi repede acasa ca am avut ceva de dus prin oras. Asa ca am vreme sa bantui. Sau poate imi pun un film. Va pupez!
preda_vicky spune:
Votat si eu!
si o zi buna in continuare.
http://community.webshots.com/user/viki39
ralcat spune:
Anda draga, daca ajungi in parcul Sebastian pe la 11 dimineatza, in zona leaganelor de langa casuta jandarmilor se tot strang acolo cateva doamne cu copii de care au grija. Una dintre ele (are in jur de 50-55 ani, plinutza, cu parul amenajat intr-un fel de coc, are grija de o fetita de vreo 3 ani) m-a intrebat daca n-am nevoie de o bona, ca stia pe cineva. Daca o mai vad promit ca o acostez si o intreb, dar poate ajungi tu inaintea mea (io pana saptamana viitoare nu ajung p-acolo ca nu-s acasa).
Ma bucur ca v-ati intors, mai am sperante spre normal daca stiu ca inca impartim acelasi oras.
Fetelor cand vad ce de bunatati faceti, imi vine sa nu mai intru pe forum , ma ingras numai cand citesc (de parca ash si avea nevoie). Cum reusiti sa va mentineti silueta ???
Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
noi suntem puturosi, abia ne-am trezit, papat de dimineatza si acum fiecare cu treaba lui
vicky, a inceput gradinita 72? i-au dat drumul? dar cum Dumnezeu nu au caldura parca tocmai asta fusese cauza sa puna centrala...au pus centrala si acum nu-i dau drumul centralei sa mearga?...hm...oare de ce?
cristina, super ca ai ajuns mai devreme acasa
mire, e tare buna cafeaua, ma duc si eu sa-mi fac una
raluca si eu zic tot asa sa intrebe pe la doamnele care au grija de copialshi prin parc...e o idee buna
lexi, si la noi era la fel...dupa orice masa, de legume, de fructe...tot papa laptic...si acum ruxi a mea bea un biberon de lapte dupa masa de pranz si mananca destul de consitent zic eu...un castronel de supa si felul2...dar ca sa adoarma ii trebuie biberonaltfel nu o apuca somnul
Dory, tu o tii din petrecere in petrecereglumesc, sper ca azi sa te poti odihni.
violeta, eu fac foarte rar ciulama de ciuperci cu piept de pui si atunci tot timpul caut pe net retetadar stiu ca-i pun intotdeauna si smantana ca sa iasa cremoasa...
noi azi mergem la petrecere...chiar daca e marti va pup pe toate si pana plecam mais tau pe-aici
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
violeta69 spune:
fetelor...am votat si pag 24 si pag 27...cam tot ce-am prins
ca mie mi-au palcut toti copii....daca ma puneti pe mine la votat!!!
monica,multa' informatia de la ciulama.....ma mai uit si yo pe net...cat mai sunt la birou...daca nu-mi vine o idee pe drum o fac tot tocanita....asta e....macar sa ramana nemancata!!!
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
monica-elizabet spune:
spor la bucatarisit, eu azi nu mai fac nimik...na' asa de lenesa sunt
monica
monica-elizabet spune:
uite asta-i reteta pe care o folosesc eu la ciulama
piept de pui sau bucati de pui, o cutie ciuperci (la borcan, intregi..mai bine), o cana de smantana (mai groasa)
se fierbe carnea si sa scot bucatile.ciupercile se taie felitze, se calesc in putin ulei si se adauga zeama in care a fiert carnea, sa se inmoaie, se adauga bucatile de pui si se lasa sa fiarba jumatate de ora (max..depinde de pui) , apoi se dilueaza 2-3 linguri bune de faina cu zeama in care a fiert puiul , se adauga peste mancarea care firbe sa mai lasa 2-3 clocote sa sa omogenizeze faina si la sfarsit se adauga smantana. se adauga delikat sau sare dupa gust spre sfarsit.
se serveste fierbinte, cu patrunjel tocat deasupra, si cu mamaligutza alaturi (optional)
pofta buna
monica