Rahova sau apropiere..... (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Violeta, multumesc pentru reteta, stiu si eu cum se face supa de legume, dar eu intrebam de supa de legume pentru bebe de 5 luni. la supa pentru fii-mea nu pot sa bag rosii, ardei, usturoi, etc. O sa incerc sa fac cum mi-a spus Aissa.
M-ati omorat cu retetele voastre, vroiam sa intreb daca avocado-ul se pune asa crud in salata sau se coace la cuptor inainte. Intreb pentru ca n-am mancat niciodata avocado.

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Hai ca am scris aseara un mesaj de nici eu nu inteleg ce-am scris.

Lexi, cat are Maria? 5 luni? Eu am inceput ca toanta diversificarea la 4 luni si de atunci a inceput copilul meu sa se trezeasca mai des noaptea. I-am deranjat stomacelul. Fa o proba si tine-o o zi doar pe lapte, vezi cum se trezeste noaptea. Daca doarme bine, mai amana supa si alte alimente.

Violeta, Lexi e la inceput de diversificare. Se face intai pure dint-o singura leguma, apoi mai adaugi una si tot asa. Carnea vine mai tarziu ca e mai greu de digerat.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Mesajul de mai sus l-am scris ieri, dar nu mi-a mai mers netul sa-l si trimit, asa ca l-am pus acum.
Mi-am luat cantar nou si imi arata 1kg in plus fata de cel vechi.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna dimineata vecinutelor
va invit la o cafeluta si la o barfa mica

MIRE
http://new.photos.yahoo.com/mirela_s79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

LEXI eu supita lui bebe o faceam in felul urmator:
puneam legumele la fiert dar la inceput numai morcov si eventual putina telina si verdeata pe care o scoti,pe urma introduci treptat cate o leguma:dovlecel,pastarnac(radacinoasele sunt ff sanatoase pt cei mici),etc cand erau aproape fierte puneam si unstrop ulei de masline ca sa-i dea un pic de gust dar totusi acum cred ca trebuie sa incepi intai cu zeama fara pulpa.cred ca ma-i inteles ca eu sunt mai grea la explicat
VIOLETA super reteta cu ton si avocado sigur o sa o incerc,eu sunt moarta dupa avocado
LEXI revin avocado se mananca crud cu putina sare sau in salate
ANDREEA pai in loc sa slabesti....dar eu vorbesc care ma ingras si de apa...
DORY ce faci ai dormit bine?
va pup ca am treaba revin

MIRE
http://new.photos.yahoo.com/mirela_s79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dimineata!
Angel...scuze mi-a scapat din vedere ca puiul tau e asa mic!
dar in principiu tot cam asa se face...fara rosii...so usturoi si condimente...
si fara sare,ca inca nu stiu sa deosebeasca cum e sarat si cum e nesarat!
in plus studiile arata ca sarea pana la 2 ani produce boli de rinichi mai tarziu....
sarea de care are nevoie organismul o ia din alimentele pe care le consuma in mod normal....ma rog,din fructe,legume...toate contin Na si Cl....

dar mai bine supa crema,ca ei sunt asa fraieri acum ca papa tot ce le dai....
fi-meu manca absolut orice si nu zicea nici pas....si eu in exces de zel ii dadeam tot ce era in farfurie(ca imi parea rau sa mai arunc 2-3 linguri...) si saracul la final dadea la boboci....

fetelor,avocado se pune crud,nu fiert,nici copt...
e un fel de leguma...daca vrei sa o mananci asa simpla nu are nici un gust!!!

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Buna fetelor, nu am apucat sa citesc nimic din ce ati mai scris, noi ieri am avut de alergat si aseara ne-au venit finii cu plocon, ne-am culcat pe la 2 iar la 7 eram in picioare ca a trebuit sa mergem sa luam fata acasa de la mama caci ea se ducea la serv.
Sper sa recuperez ce ati scris dupa ce se culca alexa, daca mai am vlaga de stat la calculator .
Am vorbit cu cgaby, va saluta, dar ea mi-a spus ca nu va mai intra cu alt id.Ne citeste des si spera sa ne intalnim in parc.

DORY & ALEXANDRA DENISA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Buna seara!
Sunt rupta, am avut o noapte groaznica, din nu stiu ce motiv nu am putut dormi sub nici o forma desi nu m-am culcat nici nervoasa, nici nu am baut cafea sau cola, pur si simplu nu mi se linistea mintea cat sa adorm. Asa ca toata ziua m-a durut capul si am o stare de ameteala. Sper ca la noapte sa nu mai fac figura asta si sa ma odihnesc.
Am intrat totusi sa vad ce ati mai scris si sa va pup!

PS: cand am zis ca puneam sare am zis si cata...asa...2-3 fire, mai mult sa ma gandesc eu ca i-am dat gust. Dar cel mai socant mi s-a parut cand i-am dat supa de morcovi ca a facut diaree (la 4,5 luni) si mi-a zis dr sa pun zahar. La greu nu asa 1 lingurita. Parca vreo 10 lingurite trebuiau puse. Nu mai stiu exact cantitatile, dar era reteta la fel data in Mama si copilul. Si eu nu i-am pus deloc zahar si m-a certat dr ca a zis ca nu are cu ce se hrani copilul, cu apa chioara, fiarta? Si e o dr in care am f mare incredere dar sincer ma socase cantitatea de zahar pe care ma punea sa i-o pun in supa.
Si Ale nu a mancat bine deloc supele alea la inceput, nu ii placeau sub nici o forma. Mai ales cand ii bagasem ceapa (desi nu o pasam).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

imi pare rau de cgaby!
n-am inteles de ce au fost atat de drastici pt ca fata a facut o confuzie si s-a cerut scuze!!!!

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

seara buna fetelor
mai ce activitate intensa pe-aici
si eu am avut activitati azi...dar culinaream gatit toata ziulica, supa, ciorbitza, faole iahnie cu carnaciori, si cele doua tortuletze...unul mare pentru prietenul nsotru si unul mai micutz sa avem si noi
mai si eu puneam putin sare in mancarea bbicilor, altfel nu o mancau deloc...nicia sa nu prea se omoraunumai eu stiu si mama
noroc ca trece repede perioada asta si mamicile fiindca-i iubesc asa de mult uita
cristinasa te odihnesti si sa dormi bine
doryai reusit sa te odihnesti?
violeta, nici eu nu stiu ce-au avut cu gaby...
mire, si acum as bea o cafea
andre-easa stapanesti sanatoasa cantarul...lasa-l incolo de kg...
va pup pe toate
noapte buna

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput