Rahova sau apropiere..... (24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

, gata ma-m dezmeticit, spitalul il stiu, dar nu stiam ca exista si pol. de copii in incita.

DORY & ALEXANDRA DENISA

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Andre-ea, ce-ti faci in casa? Abia astept sa povestesti, si mai ales impresiile despre cei cu care faci casa, ca poate mi-i recomanzi si mie daca esti multumita.

Fetele, da de baiatul meu cel raknicios nu va place voua, e la "primul raknet", pe pagina 26?

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Nu fac fetelor mare lucru. Noi avem 2 camere nezugravite dinaintea erei noastre. Si in sfarsit le-a venit randul. Apoi mutam cupil singur in camera. Camera care va avea cel mai probabil doar patutul lui si jucariile pe jos. Cu mobila mai asteptam. Greu cu finantele astea.

Vicky, sanatate baietelului!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

BUNA SEARA FETELOR
RALCAT votat baietel,ce dulce e,dar de ce intri asa rar pe la noi?
ANDREEA spor la renovari
fetelor nu mai ziceti nimic,unde sunteti?

MIRE
http://new.photos.yahoo.com/mirela_s79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
vicky, imi pare tare rau ca baietelul este inca bolnavior...sanatate multa si nici nus tiu ce sa zic...daca sa-i treaca sau nu pana marti sau sa apucati sa faceti analiza de care zici...off...tare complicata treaba cu dr-ii astia...
si alex al meu azi noapte a tusit cam 10 minute incontinuu...sper din tot sufletul sa fi fost ceva trecator si sa nu-l apuce iar crizele lui de tuse care se desfasoara numai noaptea.
dory, baga mai multe detalii despre grishul ala cu laptic...sa le fac si eu puiutilor mei...nici ei nu mananca orez cu lapte...ma bucur ca i-a palcut alexutei paote-i pacalesc si eu
mire, da...am fost, azi vreau la tenis si la innot
andre-ea spor la zugravit...si mama e in zugraveala si pus parchet...
violeta...si eu vreau la restaurant...
eu aseara am facut o mancarica thailandeza si azi le-am facut peste si cartofi natur...tare mult le-a mai placut.
dar in seara asta...iar am o pauza si nus tiu ce sa le mai fac.
cristina, voi ce mai faceti?
lexi,de piticutza nu mai zici nimik
va pup pe toate

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Monica, eu am facut o portie cat sa mnanance Alexa,la 250 ml. lapte am pus 3 lingurite de lapte , 1 de zahar si un pliculet de zahar vanila, si a manact aproapte tot, a mai ramas una doua linguri

DORY & ALEXANDRA DENISA

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Andre-ea, suna interesant ce faci tu acolo, ne mai zici cum merge treaba pe parcurs? Ca tare ma tenteaza si pe mine sa fac ce faci tu si sunt in cautare de meseriasi de incredere.
Mire, multzam de vot, nu prea apuc sa intru din motive de program criminal, de cand ma intorsei pe plantatie ... nu mai apuc decat sa citesc forumul, abia abia mai scriu cate un cuvant pe la ajutor umanitar sau pe la parintii intreaba.
Dar poate reusim sa ne vedem totusi in parc in Sebastian, cand o trece cat de cat vantul asta nesuferit. Noi iesim dimineatza, de la 9 la 11.30 avem program de utza utza, si ham ham.

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

dory, saru' mana de reteta, am sa incerc si eu...astia mici ai mei mananca cu un spor nebun cereale dar ce ma enerveaza este ca sunt f dulci astea care le plac lor...niste bilutze cu kko de la nestle...ca sa nu mai zic ca mi-e frica sa le dau seara tarziu sa nu-i agite noaptea-n somn
am incercat sa le iau cu fructe, cu vanilie...toate formele, culorile si marimiledar ei tot pe-astea le vor...
poate reusesc sa-i pacalesc cu grishuletzul...
va pup pe toate
somn usor si we placut...care pe unde plecati si ce faceti maine?

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Monica, noi nu plecam nicaieri, cel putin azi ca la frigul de fara...., plus ca tati lucreaza azi pana diseara..., asa ca, vom sta cumintele(sper eu) in casa.

DORY & ALEXANDRA DENISA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Ralcat, e un singur zugrav. Din pacate n-a fost prima optiune, dar celalalt era ocupat. Da jos de pe perete tot, apoi repara, idreapta peretii astia strambi de Rahova cat se poate (zau ca n-am vazut nicaieri pereti asa strambi ca aici), apoi glet, lavabila. Cred ca o sa si izolam peretii exteriori si cam atat. Nu facem nimic cu rigips sau chestii din astea.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-Diana

Mergi la inceput