Rahova sau apropiere..... (24)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Noi am salvat seara cu o omleta cu sunca. Am scapat. Iar maine sa inventeze Tony ce-o vrea ca Ale n-are mancare.
Nu am de fapt o depresie...mi-e pur si simplu lene, n-am tragere de nimic. Acum incerc sa ma mobilizez sa ma duc la baie si ma gandeam ca "sa vad ce ati mai scris" si am intrat pe forum iar.
Gata, fug, paaaaaa, pe maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

noi am fost in parc, eu cica ama vut o tentativa sa alerg dar dupa maxim 200m m-am lasat pagubasha si am inceput macar sa merg repede...ca nu e de mine alergatuldar mancarea da
astia mici s-au jucat tare frumos la nisip si nici nu intrebau de mine...uite-asa mai scap si eu
violeta sa-mi arunci si mie cu prastia o bucatica de pizza
cristina hai lasa ca maine iti revii
lexi, ti-am vazut poza cu kg-mele...spor la slabit...si pe a andre-ei
bafta la dat jos kg-me
va pup pe toate
somn usor

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Multumim celor care ne-au votat. Poza noastra e pe ultima pagina, se numeste "Vreau inapoi in burtica"
Monica, multumesc, sper sa mai slabesc si luna asta macar 1-2 kg.

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

LEXI VOTAT FRUMUSICA

MIRE
http://new.photos.yahoo.com/mirela_s79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

hai ma fetelor ajunsesem pe pagina 3
nu mai ziceti nimic?
am facut aseara broccoli si a iesit super,cred ca o sa mai fac cu toate ca noi suntem mai comozi,mai mult gratare,snitele chestii din astea care si ingrasa
MONICA dar unde ai vazut pozele lui lexi?vreau si eu

MIRE
http://new.photos.yahoo.com/mirela_s79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fetelor, imi cer scuze ca n-am timp sa mai scriu. Ne-am apucat de zugraveli si toata casa e un santier.
Vreau doar sa o cert pe doamna care darama casute prin nu stiu ce parcuri: Parcul Sebastian nu mai e de nasul vostru? Uratelor!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Eu nu am mai zis nimi ca azi Alexa sa trezit de la 7 dimineata , si bineinteles ca nu am mai avut timp.Cans sa culcat ea la pranz, mi-am facut si eu manechiura , si apoi ma-m intins si eu o ora in pat.
Lexi, votat poza.

DORY & ALEXANDRA DENISA

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

votat si yo ingeras de lexi!!!
fetelor mai treceti la salate,ca astea nu ingrase...
vine vara si or sa se vada sunculitele

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ba urata esti tu ca mi-a zis Tony ca a fost ieri in parc cu Ale si nu era nimeni cunoscut.
Acum lasand gluma, am zis ca ajung greu (spre imposibil) cu Ale in parc pentru ca nu vrea sa mearga. E aintra in toate magazinele, stergem toate scarile, e imposibil sa merg cu ea pana acolo ca si cand as ajunge ar trebui sa plec spre casa deja.... La vara poate... Ca asa cum ies eu afara, pe la ora 18, pentru o ora...nu cred ca e nimeni in parc.
Monica ce sa imi revin azi? Dupa 3 ore jumate de stat in frig sa depun o declaratie si dupa o tura de nervi (mi se confirma, desi nu oficial, ca interviul ala al meu a fost un esec)....acum cica ma apuc sa fac mancare. Dar am o stare tare tampita...
Va pup sa nu va transmit starea mea.
Ma duc si eu sa votez pitica lui Lexi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
cristinanu te mai lua dupa toate zvonurile neoficiale...asa-ti faci nervi de 100 de ori...daca e sa nu fi luat interviul, oricum nu esti in "strada" cu serviciul asa ca nu ai pierdut nimik...capul sus ca se mai ivesc ocazii...imi pare rau ca ai stat in frig atata timp...of, cand o sa fie si la noi ceva mai omenesc sa nu se mai stea la cozi atata
mirema bucur ca ti-a iesit reteta, pozele lui lexi si a andre-ei pe cantar parca le-am vazut la femina intim(un nou stil de viatza) dar nu bag mana in foc...tare mult m-a amuzat ideea lor...dar am apreciat cata ambitie au toate fetele de-acolo.
dory,bine ca te-ai odihnit...si ora aia conteaza f mult sa sti...
andre-eanu ne mai pove nimik de tudorel?
violetace-ai mai facut tu azi bun?
vicky, ce mai face baietelul, cum se mai simte?
vioooooooabs nemotivatce mai face bia, nu ne mai zici nimik?
pe andreap, o iert ca de ea mai citesc la mamici de nov-dec
noi mergem din nou prin parc si sper sa ma lase sa ma "misc" si eu putin si sa stea linistiti cu tati
pupici si numai bine tuturor

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput