Crema de ochi made in Romania

Crema de ochi made in Romania | Autor: Adrriana

Link direct la acest mesaj

Folositi creme de ochi facute la noi in tara?...as vrea o crema ptr ridurile de expresie din jurul ochilor...ma gandeam sa-mi iau ceva de la noi...elmiplant,gerovital...si pentru varsta pana in 30 ani...poate aveti ceva idei,poate ati folosit

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

iti spun sincer ca nu am folosit crema antirid pana acum pentru ca inca nu am nevoie dar folosesc demachiant cu argila de la ana aslan si este foarte bun...si am mai folosit si alte produse de la ea si sunt intr-adevar bune si au un pret modic fata de altele cu renume care poate nu sunt atat de bune

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

Nu am folosit nici eu crema antirid...dar am inteles ca Gerovitalul este foarte bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salut!

si eu folosesc gelul de ochi de la GEROVITALUL ala cu portret aurit pe cutie si imi place foarte mult...cel antirid o sa-l folosesc de la 30 de ani...asta hidrateaza zona, intra foarte bine in piele si ramane catifelata...alte produse nu am folosit ptr ca am ramas fidela acestui gel

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianna spune:

Dupa indelungi incercari am ramas fidela (este al 3-lea tub!!! record pt mine) Hofigalului cu coenzima Q10. Se vad efectele dupa cateva minute dupa ce te dai cu ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Si eu sunt ptr cremele gerovital sunt cele mai bune , dealtfel le comand mereu de 2 ori / an si sunt tare multumita ! Pielea se catifeleaza si e hidratata pe toata ziua ! Dar cea ptr jurul ochilor speciala nici nu stiu daca exista ! O fi , dar eu n-am avut inca nevoie . Sigur intr-o zi !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrriana spune:

Eu mi-am luat de la Gerovital H3- Anti Wrinkle Eye Contour Cream-dar am citit pe net ca este pentru persoanele peste 40 ani,deci nu pot sa ma dau cu ea,eu am numai 27 ani...am deschis acest subiect ptr ca vreau o crema pentru varsta de pana in 30-35 ani...nu am riduri adanci,banuiesc ca sunt mai mult de la oboseala...apar si dispar,dar as vrea sa le previn sau sa le tratez...poate mai aveti ceva idei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Am eu o idee! Rondele de castravete crud pe ochi pt jumatate de ora inainte de somnul de noapte si se rezolva problemele tale cu 40% garantat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Si eu mi-am cumparat cand am fost in ro creme cu argila de la asla vital si sunt incantata de ele, la fel si de conturul de ochi, nu as avea nici eu nevoie, dar ma apropii de 30 si cateodata cand imi aduc aminte ma dau si in jurul ochilor. cand mai vin in ro, imi cumpar iar fiindca mi-au placut mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu mi-am luat una de la Gerovital pentru conturul ochilor si este buna.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Votez si eu tot cu Gerovitalul pentru conturul ochilor,mi se pare buna!

Mergi la inceput