ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(5)
Raspunsuri - Pagina 27
gabitu spune:
Adelamaria dar sa sti ca singurul ingredient in afara diete, complet , a fost faina din foaie. Merele le-am indulcit doar cu 2 linguri de zahar brun si am pus si scortisoara. Super repede s-a facut .
Lucialu .
Boo .
Zenobia sa ne spui cum a iesit spanacul . Eu mai pune pentru grust si suc de rosii, home made.
Pup toate fetele noi.
Gabita
gabitu spune:
quote:
Originally posted by andrutzac
Intrebarile mele sunt:
1. Dupa tratamentul cu diphereline se i-au AC sau nu obligatoriu, si cate luni?
2. Acest tratament este pentru a scapa de endometrioza, sau care e scopul?
3. Spune-ati voi ca trebuie regim pt endometrioza, de unde sa-l iau, care este regimul?
4. Este un tratament greu de suportat?
Multumesc mult! Astept cu nerabdare raspunsurile la intrebarile mele, dar chiar nu am cu cine vorbi pe aceasta tema...
Andrutza . Bine ai venit si sedere cat mai scurta aici.
Legat de intrebari.
1. eu am luat dupa Dipherilin 1 an de zile AC. Acest lucru difera in functie de gradul acestei afectiuni. La mine a fost maximul. Daca dr.T ti-a recomandat AC inseamna ca ceva este acolo pentru ca la alte fete dupa laparo li s-a recomandat sa pentru .
2. scopul ti l-a spus si adelamaria si lucialu. In mare curata complet organismul de acele implanturi endometriozice. Boala, insa, nu se vindeca . Eu dupa 4 ani de la operatie am descoperit la consultatie ca a reparut un focar de endo , so....
3. daca vrei sa citesti mai multe despre dieta, desi fetele ti-au spus despre ce este vorba, intra pe http://www.endo-resolved.com/diet.html
4. este un tratament hormonal care induce menopauza fortata in organism, cu tot ce vine odata cu aceasta. La mine in ultima luna de dipherilin a fost u cosmar din cauza bufeuriloe, migrenelor si celulitei.
Sper ca te-am putut ajuta.
Gabita
Boo spune:
andrutzac iti raspund si eu. M-am operat in octombrie si am "primit" tratamentul cu D. Asadar prima injectie am facut-o in noiembrie (in prima zi de CM de dupa operatie) si ultima in 17 ianuarie.
1. nu e obligatoriu sa iei AC dupa ce termini tratamentul, depinde de ce va spune doctorul, in cat timp iti va reveni CM.
2. Adelamaria a raspuns foarte bine, tratamentul mi s-a spus ca este ca sa-ti puna in repaos ovarele si ca sa distruga ramasitele de tesut endometriozic care nu au putut fi scoase la operatie. Si mie mi s-a spus acelasi lucru, ca nu garanteaza nimeni ca s-a dus de tot, ca poate reaparea oricand.
Tratamentul eu l-am suportat destul de greu, am avut bufeuri din prima luna si am in continuare; cam lipsa, ca de la tratament unul din efecte este o uscaciune a vaginului groaznica. Cm inca nu mi-a venit ...
Cam asta, daca mai ai tu intrebari te astept
jubica spune:
Fetele multumesc pentru raspunsuri.
lucialu eu sunt prin zona insa nu am mai scris pt. ca nu am avut noutati,dar de azi am inceput regimul alimentar si o sa ma vezi mai des pe aici.
Eu nu am uscaciune de vagin spre fericirea mea asa ca pot fara probleme.
Pupici
gabitu spune:
Boo-Oana
Jubica ma bucur ca ai inceput sa ti dieta. Este ceva pentru endo sau tot cea legata de pierderea kg-elor in exces?
Va .
Gabita
Boo spune:
Jubica cred ca tu ai fost cea mai norocoasa dintre noi .
Lucia, esti sigura ca nu se molipseste ????? tocmai am mancat o tarta cu mere . Gabita, mi-ai facut o pofta...
Gabita , Lucia ma bucur ca azi esti mai vesela !!
la toate fetele
lucialu spune:
VA PUP SI VA ANUNT
CA AM VALOARE CA 125 =16,IN LIMITE NORMALE!!!!
NU MAI MI-A APARUT ENDOMETRIOZAAAAAA!!!
homeopatele si naturistele sunt BUUUUUUUUUNEEEEEEEEEEEEE
VA pup
YES YES YES
ps: CRED CA AM STRICAT PAGINA, ROG PE CINE STIE SA O AJUSTEZE SA O FACA.MII DE SCUZE
nu mor caii cand vor cainii...
Boo spune:
de ce zici ca ai stricat-o ?? arata la fel, doar ca e mai vesela, cu multe iconite simpatice
impreuna o facem noi pe boala asta ! credeti-ma