ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(5)
Raspunsuri - Pagina 25
gabitu spune:
Zenobia sa ai pofta. Sa sti ca mi-ai facut pofta. Mai am o in frigider. Cred ca dau in ea . Astept pozele
Pupici
Gabita
Zenobia spune:
... de-abia se uploadeaza...
Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
Zenobia spune:
Ei, iata linkul! mancaruri pentru endometrioza
Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Nu am mai intrat de mult pentru ca inca sunt in febra mutatului in casa noua si nu prea am timp de nimic. Am mai intrat asa in fuga sa vad ce faceti si vad ca va tineti de regim. Eu de ex. tin tot postul Pastelui, asa ca fara sa vreau tin regim si pentru endometrioza. Azi de ex. mi-am facut piure de spanac. Vreti reteta mea??? Am cumparat spanac gata tocat si congelat, pe care l-am dezghetat. Apoi am pus in tigaie putin ulei de masline si am calit usturoi(tocat) si ceapa(tocata) putin, dupa care am adaugat spanacul , l-am mai calit si pe el putin in uleiul respectiv, dupa care am pus putina apa, sare si putin piper, am mai fiert inca 5 min. si am papat tot. E delicios acest piure, iar daca gasiti spanac proaspat e si mai bine. Eu am facut o mancarica pe fuga, ca aveam treaba si am folosit spanac congelat. Altceva nu am mai facut nimic nou, poate in luna martie sa am mai mult timp pentru mine si sa ajung pe la medic. Va pup pe toate si o sa revin cand ma instalez odata in noua casuta. O sa mai lipsesc inca ceva timp!
gabitu spune:
'Neata fetelor
Zenobia tare bine arata mancarea ta, hmmmm imi ploua in gura.
Ioana bafta cu mutatul. Si eu fac la fel spanacul, doar ca mai adaug un pic de suc de rosii (facut in casa). Nemaipomenit de bun.
Va pup
Gabita
lucialu spune:
Buna dimineata! Scuze Zeno, ieri ne-am bagat la film, ca si asa o asteptat sotu dupa mine sa termin de vorbit cu voi.Am vazut papica si arata foooooooooooarte apetisantaAdevarata meseriasa in ornarea si potrivirea culorilor!
Stiu ca se poate face mancare buna pentru noi, dar cateodata mi-e dor de un guitz!si mai calc prin niste mici,chsti socoteli.Nu de alta dar sa nu maf verde toat si sa ma ia extraterestrii, ca zic ca-s de-a lor
Gabitamatinala ca de obicei!
Ioana bafta la mutat si ai grija de tine, ca nici amanatul prea mult sa dai ochii cu dr-ul nu face bine!
Va pup pe toate si va doresc o zi buna!
nu mor caii cand vor cainii...
Zenobia spune:
'Neata.
Ma bucur ca v-a placut mancarea. Eu acum o sa fac spanacul Ioanei, sper sa gasesc spanac proaspat. Cum imi mai vin idei de retete "anti-endometrioza" va tin la curent.
Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------
lucialu spune:
Mi-au venit apashii!!!!V-am spus eu ca ala nu era CM.Z1, care coincide cu Z28=adicatelea au venit mai repede cu fo 2 zile.Is curioasa cat ma tine, ca luna asta l-am avut din 1 feb pana in 6 feb. inclusiv.Voi mai intelegeti ceva?Si sangerari de prin 20, parca.
Spanac se gaseste.Daca dai si sotului, mai bine proaspat, ca ala congelat l-am mancat numai eu.Al meu sot e tare mofturos!!!
Va pup!
nu mor caii cand vor cainii...
Boo spune:
Neata!! da' voi ori nu ziceti nimic, ori scrieti pagini intregi Hai ca m-am distrat de ce ati scris !
Zenobia deja mi-e foame !!!!! si e inca dimineata.
Stiti ca ma mai linisteste, ca imi dau seama ca nu calc doar eu stramb cateodata .. cu mancatul ma refer, evident !! Nu-i asa ca daca in general mancam cum trebuie, putem din cand in cand sa ne rasfatam ? Ziceti ca da, ziceti ca da, ziceti ca da!!!
Va doresc o zi frumoasa !!
jubica spune:
Buna dimineata fetele,
Zenobia am facut ieri mancarica la tava,care a iesit foarte buna.Multumesc pt. retete.Astazi vreau sa fac salata cu porumb.
Fetele,eu as vrea sa incep un tratament pentru slabit cu un supliment "Heritage E.Lite" care contine:zinc,crom,radacina de lemn dulce,lecitina,colina,bor,ma huang,scoarta de salcie alba,radacina de ghimbir,radacina de ginseng,gotu koia,paducel,radacina de brusture.
Este careva dintre componente contraindicata in endometrioza?