ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(5)
Raspunsuri - Pagina 22
gabitu spune:
'Neata fetelor.
Lucialu, Adelamaria, Boo-Oana, Zenobia, Ioanatugs va si va urez o zi buna.
Pupici la toate fetele.
Gabita
lucialu spune:
Buna dimineata!Gabitu.
Si eu sper sa aveti Toate o zi buna!Cu toata vremea asta nasoala se simte totusi miros de primavara!
Sunt cam zdruncinata si nu doresc sa ies in afara subiectului, dar ce mama n... se intampla cu tampitii astia de oameni?Ieri coduri sparte,azi sicrie cu Isus...Au innebunit de tot.Imi vine sa-i iau la pe toti care incearca sa loveasca in singurul lucru pur pe care il avem:credinta.Ma iertati, dar doar de putin timp am aflat treaba si sunt socata.
Se duce lumea de rapa.
nu mor caii cand vor cainii...
gabitu spune:
Buna fetelor.
Lucialu nu mai fi suparata. Eu cred ca acest lucru nu trebuie sa afecteze credinta ta. Ceea ce simti tu nu poate sa iti ia nimeni. Hai sus cu otpimismul. Face bine la inlaturarea depresiei cauzata de endo.
Boo-Oana .
Pupici
Gabita
adifle spune:
Lucialu,ma pentru tine,sa iti treaca durerile si sa fie bine.
Pup toate fetele optimiste.
lucialu spune:
Fetele sunt ok.Doar ca, na!m-am enervat si eu un pic!
Adifle, lasa-ma pe mine.Tu ce faci si cum esti?
Va pupacesc si sper sa aveti grija de voi!!!
Mai, dar nu mai scriu fetele celalalte nimicRushinica-rushinica.Macar sa fiti sanatoase si poate aduceti ceva vesti bune.
Un cos cu de la mine pentru voi!
gabitu spune:
Adifle bine ai revenit. Esti bine? Am vazut ca ai scris si pe la FIV Ungaria. Ati inceput sa ?
Lucialu . Si eu am petrecut mult timp doar citind, asta pana mi-am facut curaj si am navalit peste voi. Cand o sa considere ca este OK o sa intervina. Imi doresc ca macar sa gaseasca ce sa citeasca din ceea ce postam si mai ales sa le ajute si sa invete din ceea ce am facut noi.
Boo-Oana unde esti? Bune ceaiurile ?
Adelamaria la fel, ce faci?
Ioanatugs sper ca esti bine. Histero tot in martie este programata.
Zenobia .
Pupici
Gabita
Boo spune:
PREZENT !!!!
Aici sunt, chiar ma gandeam ce liniste si pace e de vreo 2 zile, parca toata lumea e plecata in vacanta ...
Eu cu ceaiurile mele, sunt ok, nu pot sa ma plang, cu toate ca as prefera niste pastile pe care le inghiti si gata.
Si ca sa mai revenim la subiectul nostru, mie tot nu mi-a venit cm-ul si inca ma doare groaznic la . Ultima oara m-a busit plansul ... nu stiu de ce, ma durea asa tare si deodata mi-au dat lacrimile si m-am pus pe plans. Sper sa treaca odata ca ma dispera starea asta. Si caldurile !! nu va mai spun, ma trezesc de vreo 2-3 ori pe noapte.
lucialu spune:
Da este cam liniste.Eu am vorbit prea mult.Poate alte fete sunt incomodate de balblaurile mele.Asa ca prefer sa intervin mai rar.Voi ce stiti de chatul de aici?Ca daca ne apucasa mergem pe acolo, sa nu blocam traficul(fara rautate, e doar o gluma si atat)
Boorabdare.Asta sigur trebuie sa se regleze.Si eu sunt pe piua!(mai tineti minte?).Si cand vreau sa incerc totusi, ca m se pare ca pot, fuge sotul, de frica sa nu ma omoare
Rad eu rad, dar nu-i rasu' meu. Noi ne mai aduceam aminte cu ocazia interdictiei, cum era pe vremuri, cand numa' ne tzucam si cam atat.Ca pupaciosi am ramas si dupa 8 aniBine ca nu-s din aia sa se duca prin alte parti si ne inteleg saracii!(sau le este frica de Ernestosu'?)
Nu te necaji, stam noi pe tusa, dar si cand revenim!Pazea!ca vine trenu'!
Va
adelamaria spune:
Eheeee, buna dupa-amiaza!
Eu nu pricep cum v-ati conversat voi, ca la mine a fost DC-ul cazut (adica serverul, cred!) si nu s-a deschis pagina nici ieri, nici azi pana acum 10 min!
In fine, salutari la toate! Gabita, multumesc de mesajul de incurajare referitor la dieta! Si tie, Zenobia!Aveti perfecta dreptate! Noroc ca suntem mai multe pe aici si nu ne apuca nebuneala pe toate o data!
Azi m-am simtit mult mai bine...Pana acum 10 min cand am avut o surpriza neplacuta Da' nu vreau sa ma gandesc la asta! Nu vreau si gata! Nu sunt robot si organismul meu nu-i perfect, o mai da si el in bara, n-am ce sa-i fac!...Refuz sa ma mai stresez cu simptome si intrebari la care oricum n-am raspuns!...Am zis, am zis!
Va salut pe toate si va cu drag!