ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(5)
Raspunsuri - Pagina 21
Boo spune:
Lucia, te dudusem la disparuti !! eu nu pot sa ma dau cu parerea ca habar nu am, pot doar sa-ti tin pumnii sa fi bine, si asta sa nu fi fost decat o dereglare asa aiurea.
Multumesc pentru raspuns. Sa vedem ce o sa spuna si dr asta homeopat.
gabitu spune:
Boo-Oana dupa ce te duci la homeopat sa ne spui si noua ce ti-a spus. Eu mi-am salvat tratamentul doamnei tale. Nu se stie pe viitor daca imi fa fi de folos . Iti trimit PM.
Pupici
Gabita
lucialu spune:
Boo vedem ce-o spune analiza aia.Am citit multe pe net despre ea si endometrioza, iar in lb.romana cred ca sunt cele mai putine articole.Pfffu ai nostri sunt tare puturosi(dr.-ii).In unele spune clar ca valorile crescute poate sa indice ceva focare active in corp.Daca si asta iese bine(da Doamne!) atunci numa'de la tratamente poate sa fie ceva reglari...de conturicu hormonii mei.Oricum in max. o luna cred ca ma mai duc pe la o somitate de aici(care zici ca e tata lui Tutuasa seamana si la freza)sa aud si ce zice dansul dupa ce vede pupezalui sotu nu a lui Creanga!
Intre timp eu va si aveti grija de voi!
PS:Mai Gabita da ce mumoasa esti!
gabitu spune:
Lucialu ma bucur ca ai observat . Sunt intradevar frumoasa . Am folosit si eu punctele.
Pupici
Gabita
gabitu spune:
Boo-Oana multumesc .
Pentru efectul glow trebuie sa faci puncte, il gasesti in partea stanga, cand esti logata, la "Foloseste punstele". Fiecare participare pe forum este recompensata cu 2 punste. Tu parca intrebai de stelute. Obti una la 100 si un pic de postari. Asa ca spor la treaba .
Pupici
Gabita
lucialu spune:
Boolasha ca primeste si fata.Sa mai facem puncte.Intre timp, eu mi-am cumparat ieri de la biserica o bratelusa(matanii), dar patrate cu iconite cu sfinti pe ele.Dar in special Maica Domnului, patroana mea.Si ne-am achizitionat si prima Biblie ca familie, ca a noastra nu aveam
Fata si lasa ca o sa ai si tu premiile tale DC si punctele tale cu care sa mergi la shopingvirtual
gabitu spune:
Lucialu noi, cu rusine trebuie sa recunosc, nu avem o Biblie a noastra dar iconite...avem, mai ales cu Maica Domnului si toate primite. Cele mai frunoasesunt cele de la Medgiugorie, cred ca ii spune, din Croatia. Dar toate sunt speciale si frunoase in felul lor. Totul este sa crezi in ele si eu CRED. Sigur se va intampla cu mine ce va vrea DD de acolo de sus. Sper sa vrea de bine .
Pupici
Gabita
lucialu spune:
Gabita de la Medjugore le am de la examen pentru adm.liceu.Si m-au ajutat tare mult.Maica Domnului o sa aiba grija de toate, ca ne stie necazurile si tare buna este cu oamenii.
gabitu spune:
Lucialu sa ne ajute pe toate sa ne indeplinim visele si in primul rand sa fim SANATOASE.
Pupici
Gabita