ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adifle spune:

Si eu tot clasic m-am operat,fiindca cu laparoscopul a zis ca din cauza sangelui din abdomen si inflamatiilor s-ar putea sa-mi atinga vreun intestin si sa fac hemoragie interna si alte complicatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Adifle daca te loghezi poti sa-ti reeditezi mesajele si sa adaugi la cele deja scrise.Si poti sa-ti si activezi PM-ul in cazul in care o fata vrea sa-ti scrie tie privat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Cum te-a operat calsic? Si cat ti-a spus sa stai cuminte?
Eu am stat 3 luni aproape in pat. La mine a fost tare grea recuperarea. Pe langa faptul ca a scos a trebuit sa curete ovare, trompe, uter, vezica.... Din aceasta cauza m-a durut. M-a durut inauntru pana s-a vinedecat. La SEU vindecarea este mai rapida.
Lucialu .
Va .

Gabita

Mergi la inceput

si pe mine ma ustura inauntru,nu de unde a scos trompa ce de la ovarul drept de unde a fost rezectat si cred ca de la trompa ce a fost desfundata,dar in rest ma simt bine.operatia nu ma doare,ma dor soldurile de la injectii.
operatia este subtire tare si este sub chilotel

Mergi la inceput

Adifle sa dea DD sa fi sanatoasa pe mai departe. Operatia o sa se vindece si o sa ti se para apoi un vis urat. Daca aveti OK-ul bafta la , poate iese .
Pupici

Gabita

Mergi la inceput

Prima capcana la fetele cu prob. ca noi este ca ni se pare ca daca ne simtim bine putem rasturna casa, nu mi-e frig/ nu ma feresc, pot sa stau peste program (doar lucrez la birou) ca nu ridic greutati, s.a.m.d.Asa ca grija mare ca ce-i inuntru nu se simte neaparat, iar cand ne doare s-ar putea sa fie grav sau, mai rau, prea tarziu..
Gabitu si de la mine osi un
De fapt va pupacesc pe toate si fiti cuminti.Eu ma tirez ca am ceva treaba.

Adifleintri log in scrii numele care l-ai ales si parola.Dupa care intri pe profil personal.Si acolo iar iti scri parola.Si apoi modifici ce ai de modificat inclusiv PM il activezi. Si cand vrei sa iesi dai log out.Asa logata poti sa folosesti toata lista de smile(strambaciosi)Si lasa rusinea de-o parte ca nimeni nu s-o nascut invatat.Eu de ex. nu stiu sa pun link-uri.Si poate mai sunt si alte smecherii pe care nu le stiu inca.

Mergi la inceput

LUCIALU,nu stiu cum sa-mi activez PM-ul

Mergi la inceput

Adifle tocmai vroiam sa-ti raspund dar a facut-o Lucialu .

Gabita

Mergi la inceput

Adifle ai reusit?Login e sus de tot si profilul personal este in partea stangain meniu.Haide ca poti!

Mergi la inceput

Mda...cred ca imi iese pe nas rasul de ieri ca de aseara am niste dureri la ovare.Si o iesit ceva,dar nu v-am spus nimik ca am zis ca poate e de la medicamente si trece.asa ca mi-am pus un supzitor si m-am bagat in pat la caldura.Dar acuma am vazut ca s-a ingrosat gluma si m-am patat toata cu o chestie maronie, care mi-e greu sa cred ca ar fi CM dfupa ce luna asta l-am avut din 1 pana in 6 inclusiv,rosu si potrivit in cantitate.asa ca nu mai inteleg nimic.si la dr. am fost si mi-o zis ca sunt curata, ca nu se vede nimic rau.Daca voi intelegeti ceva, lamuriti-ma si pe mine.
Pupici

Mergi la inceput