ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Adifle i-mi pare tare rau pentru ce-ai patit! Trebuie sa nu-ti pierzi speranta iubita si sa ai mare grija de tine! multa sanatate i-ti doresc acum si ma bucur ca ai ales sa faci operatia unde stiai ca nu-si bat joc de tine!
Zenobia ce mai faci draga??
Eu am observat ca de la tratamentele naturiste ma ingrasasem vreo 3 kg. Acum de vreo 2 luni nu mai iau nimic si am slabit vreo 4 kg., deci am revenit la greutatea mea. Eu intentionez sa tin tot postul Pastelui, asa ca voi deveni si eu o "caprita", care mananca doar verdeturi si cred ca in curand voi ajunge la greutatea de balerina!
Vai de mine fetelor, cum nu avem voie cartofi si rosii???? Sunteti sigure??? Pai, ele sunt alimentele mele preferate, daca renunt si la ele ajung ca cei din lagare! Nu e drept!!! Ma duc sa ma documentez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

ioana, ce sa fac, astept, ca doar asta stim cel mai bine sa facem... Avem voie sa mancam rosii si cartofi, nu te ingrijora. Ai reusit sa faci programare pentru HSG?

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Zenobia eu nu HSG trebuie sa fac, ci histeroscopie cu Tutu. Nu m-am programat inca, astept sa ma linistesc cu mutatul in casa noua si pe urma. Ma bucur ca nu sunt interzise aceste alimente, ca as fi innebunit! Asteptare placuta i-ti doresc, sa fie cu ochisori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Da, normal ca histero . Scuze . Bafta sa gasesti lucrusoare frumoase si ieftine!

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

'neata!!!
Ioana ce bine de tine ca ai mai dat jos!Eu mai am un pic de lucru la capitolul asta.Sa de-a DD sa poti sa tii postul ca o sa iti prinda bine, ai sa vezi.Insa ai grija, mai intereseaza-te daca nu te deregleaza la CM,ca noi suntem cu prob.Nu stiu daca nu va trebui sa suplimentezi postul cu ceva vitamine sau minerale.Eu am tinut tot postul Craciunului foarte drastic si asta a fost singurul lucru schimbat in acea perioada la mine.Am avut CM la 32Z dupa dipherelyne si cand am tinut postul mi-a intarziat si a venit a 53Z.Asa ca tine postul,dar ai grija sa-i oferi corpului totusi mineralele necesare.
Adelamaria acuma m-am infuriat!Cum sa nu se mai produca Mastodynon, cand eu l-am vazut cu ochii mei pe siteul nemtilor, ca ei il produc?Si la ei este in 2 forme:picaturi si pastilutze.Probabil ca s-o fi trezit vreun destept care sa puna monopol, ca costa bani frumosi si sa incerce sa introduca ceva de gen pe piata, daca n-o fi vorba chiar de vitex,care este mult mai scump!
Oricum o sa-l pun pe al meu sa dea cateva telefoane, sa vada la distribuitori directi de medicamente care este treaba.Sa nu te superi ca am citit ce ai scris pe naturiste, dar ti-am vazut numele si eu oricum bantui pe cateva subiecte, sa ma tin cu noutatile la zi.
Despre luat Vitex nu stiu cum se ia.Dar eu,pentru ca iau tot felul de tratamente, in afara de cele homeopate de la clinica, la restul le reduc cel putin la jumate doza/zi, ca-s multe...Deci de ex:la Mastodynon se recomanda 30 pic de 2 ori/zi.Eu luam doar o data.Si tot asa.Ca + D3 se recomanda 3 caps.Eu iau una/ziPt. ca mai iau si cartilaj de rechin,care la fel injumatatesc doza zilnica+ ca mai este calciu si in flaconul cu multivitamine.La care se prescrie ca doza zilnica 1 data /zi aiu asa.Sper ca nu te-am zapacit!
Te si va pup.Adifle sper ca esti mai bine iubita!

PS:daca mergeti la homeopat sau expozitie, va scriu aici ce contine Mastodynonul,cantitatile nu le mai stiu:ignatia,caulophillum,cyclamen,
lilium tigrinum si extract de agnus cactus.Dr T. sa traiasca, ca i-a spus compozitia pe net!Ca eu n-am pastrat nici o cutie sa vad prospectul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

'Neata fetelor.
Ioanatugs sa fi sanatoasa si sa se schimbe norucul cu casa noua .
Zenobia tot astepti ?
Lucialu te si iti promit ca daca ajung la expo, si nu uit de compozitie , intreb.
Boo-Oana, Adelamaria, Geo30 cate o .
V-am .

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Neata, Lucia, neata, fetele!

Mai, eu n-am zis ca nu se mai produce, am zis ca nu se mai importa, cel putin deocamdata. Cica era un singur importator (nu i-am aflat numele) si nu mai importa acum...Asa mi s-a spus, asa va zic si eu
Eu am luat deja prima pastiluta de Vitex, inca nu stiu daca o voi lua si pe a 2-a pe ziua de azi...nu m-am hotarat! Mi-e tare, tare teama sa nu imi dereglez CM! Cand mi s-a pus diagnosticul de mastoza luam AC de ceva vreme si dr. mi-a zis ca a aparut din cauza ca am prea mult estrogen (de la AC, probabil) si nu face fata organismul sa produca atata progesteron ca sa echilibreze... Si mi-a dat Mastodynon si mi-a schimbat AC (asta era acum vreo 4 ani!)
N-am luat niciodata tratamentul, dar pentru ca acum am descoperit endometrioza si pentru ca sanul stang tot ma supara...am zis sa incerc...
Adifle, cum te mai simti?...Sa ai grija de tine, sa te refaci repede!
Heeeei, feteleeeeee, dormiti inca????

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun, fetelor si eu tin postul . Nu este mare diferenta fata de dieta noastra. Renunt la iaurt si carnea alba, restul.... oricum nu era . Eu ma simt foarte bine. Inainte eram si de cand tin postul asta nu mai reprezinta o problema. Sper sa si salbesc .
Pupici

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Este clar!!!Noi 3 nu tragem cu porcu'Adifle are scutire, iar celalalte...Mai ales cele care nici ieri nu au aparut sa semneze condica
Adelamaria vezi tu ce scrie la vitex cum sa-l iei.
Gabita cred ca ne luam de mana.(in privinta celor doua aspecte KKcioase).
Va pup

Mergi la inceput

Lucialu asta este , macar ma simt mai bine, in mod cert.
O zi buna.

Gabita

Mergi la inceput