Gradinita 210, Dr. Taberei

Buna ziua!
Azi am fost si am vazut mai multe gradinite de stat. Nu am fost prea incantata, insa am avut o surpriza placuta cand am ajuns la gradinita 210 de pe valea ialomitei. am apucat sa vad putin sus, grupa mica, atmosfera calda, miros de papica buna, curatenie, mobilier nou...insa as vrea mai multe detalii de la cei care au copii acolo. Cum sunt educatoarele, ce fac copii acolo, ce optionale, cati sunt in grupa, etc. Va pupam si asteptam raspunsuri!
Ianca Printesica si Super Mamica
Ianca Nasturica
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
Raspunsuri

Ramses spune:
Buna,Diana! Si pe mine ma intereseaza gradinita asta...am auzit ca ar fi cea mai buna din Drumul Taberei,dar se intra destul de greu.
Stiu o familie care vrea sa-si dea fetita acolo din toamna;sau dus si au 'vorbit' cu directoarea care le-a spus ca nu prea mai au locuri...
Tie ce ti-au spus?! Te rog mai da-ne detalii ! Cat costa?Care e programul?
Pupici!
Ramona si bambina-Sara
http://photos.yahoo.com/ramonahirbu

diana21 spune:
Buna!
Mie mi-a spus drectoarea ca inca nu au inceput inscrierile, ca asteapta nu stiu ce de la Minister si sa trec la sfarsitul lui februarie sa vorbim. Probabil ca voi merge direct cu plicul. Nu stiu inca ce spagi se dau la inscrieri, dar daca aflu, iti spun. Taxa acolo e de 70 de mii de lei pe zi, cred ca e la fel peste tot. Si eu am auzit ca se intra greu in gradinita asta, e intr-adevar buna din ce am vazut eu, dar as vrea sa aflu si detalii legate de educatoare, program, optionale, daca au clasa step by step...in fine, cred ca o sa aflu tot de acolo pana la urma. Succes!
In curte au o gramada de leagane, tobogane, balanosoare super dragute, spatiu mare, cu iarba...termopane peste tot, in interior supr curat, totul nou, atmosfera calda...aveau pe pereti poze de la serbari, persoanje din povesti, pe hol aveau ghivece cu flori, era veselie, am auzit doar rasete, nu plangea nimeni...ma rog...am obs ca grupa mica era la etaj, nu stiu cat e de sigur, probabli ca nu-i lasa nesupravegheati deloc. Sper sa mai raspunda si altii sa ne faem o parere. Eu una, oricum sunt oripilate de restul gradinitelor pe care le-am vazut. Hillary Clinton, care e mega renumita si laudata mi s-a parut oribila. Si rece, fara suflet!
Programul e de la 8 pana la 17.30. Sper s anu gresesc, parca asa am retinut.
Ianca Nasturica
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti

kim222 spune:
Diana ai vizitat si gradinita de la Riul Doamnei? Auzisem ca si acolo este frumos..si bine
he,he..la gradi 210 am fost si eu...deci inca mai exista!
Spor la gasit gradinita dorita!

Deea99 spune:
Buna Diana! Nu stiu unde stai exact in Dr Taberei dar eu iti recomand Gradinita 218 este pe aleea Calatis mai exact la capatul lui 168, 69 . Eu am fetita acolo si sunt ff multumita. noi suntem in ultimul an.....eu cind am ales acesata gradinita locuiam in zona Billa si desi vazusem mai multe asta m-a cucerit de cum am intrat.....spatiu generos.....holuri mari ....sali de clasa spatioase cu mobilier nou, chiar dupa aceasta vacanta desi aveau mese si scaunele de un an, au primit altele si le-au schimbat.... au pus mese de diferite culori...au parchet pe jos, termopan usa moderna de anul acesta schimbata,televizorsi video... lustre tocmai ce am cumparat....aceasta e una din sali care la anul va primi pitici...doamna este f buna . ...sunt 2 defapt dar una este mai tinara pot spune cu experienta dar care a fost invatatoare iar cealalta cred ca are pina in 46 de ani (ne-a spus dar am uitat)....de fapt ambele generatii de gr pregatitoare au doamnele cu calificativ bun.....raminind tot la personal pot spune ca d-nele ingrijitoare sunt f bune se ocupa de copii...eu nu am auzit-o pe fimea vreodata sa spuna ca daca le-a crerut ceva au refuzat-o si tin sa precizez ca nu l-am dat nimic, doar cadourile din banii pusi la comun ca asa se procedeaza....doar la inceput in primul an am cotizat separat pt ca fimea era f mofturoasa la mincare si le-am rugat sa-i mai dea cu lingurita....bucataresele iarasi sunt f bune....mincarea este diversificata, proaspata (nu am auzit pe nimeni sa fi avut probleme cu mincarea) si f gustoasa, mofturici a mea la gradi maninca totul din prima zi
, numai zic de gustarea de la ora 16 care este in totdeauna de casa: chec,negresa,cozonac,placinte cu diferite umpluturi,cornuri, gogosi etc. ff rar se intimpla sa aiba ceva cumparat si atunci sunt produse de calitate....au 4 optionale + teatru....se organizeaza excursii, iesiri la teatru sau la circ (la circ anul asta au fost de 2 ori si in toamna si acum)....curtea este generoasa cu nisipare cu o scena acoperita de teatru si inca nu este renovata pee deplin....inscrierea este 100lei iar noi acum platim in jur de 120lei (asta si in functie de zilele de absenta (1-2-3-4
)in cesti bani intra si paza 10lei....
Daca te hotarasi vino cit mai curind si viziteaz-o (chiar miine) poti veni si cu un buchet de flori pt d-na Geta(grupa pregatitoare B) sau D-na Alina Gr.preg.A) si stai de vb ...eu dupa cite am inteles ele au deja o lista neoficiala (intelegi, nu)si cind se da startul la inscriere mai primescf putini....locurile sunt limitate ai vazut scandalul de la tv de anul trecut asa ca grabestete.....
daca vrei sa mai intrebi ceva aicea sunt....
pupici si bafta....

Deea99 spune:
Super renumita gradi. Hilari Clinton este asa cum ai spus si tu oribila....eu am fost acum vreo 2 saptamini la cineva si cind am citit cum se numeste si cum arata pe dinafara ne intrind in curte am zis wow ia sa vad si eu aceasta gradi....cind am pasit inauntru am fost socata ...niste holuri f strimpe ca daca te intilnesti 2 persoane nu ai loc sa treci, nu mai zic ca totul era o amestecatura intre vechi si nou....cind zic nou ma refer ca nu au decit termopane si masute, ca in rest sunt toate facute cred ca de atunci de cind a venit d-na Clinton....si de la cunostinta asta a mea am aflat ca este o mincatorie intre cadre si directoare si nimeni nu isi da interesul pt nimic....si asta se vedea cu ochiul liber....
Gradi de la Riul Doamnei poate s-a schimbat in ultimi 2-3 ani ca atunci cind am vrut sa o inscriu pe ficamea arata naspa...era tot ceva intre nou si vechi...adica din ce am vazut eu o placa noua de faianta si una veche pe acelasi perete si mai era si mochetata din perete in perete ...ei si pe mine m-a invatat o dr. ca e bine sa o duc la o gradi cu suprafata de mocheta/covor cit mai mica, deorece ei alearga si praful se ridica pe cind cu parchet e altfel....

diana21 spune:
Mutumesc mult Deea99, o sa merg sa o vad si asta inainte, desi cam tot ce povestesti tu am regasit si acolo, la 210.
Olivia, oau, chiar la gradi asta ai fost? Pai ai stat in Drumul taberei? Unde?
Deea99, edit ca mi-am amintit ceva. Cat se da spaga la inscriere? Chiar nu stiu...Da-mi PM. Pupici!
Ianca Nasturica
Poze mai vechi
Dialoguri strumfesti

roller025 spune:
Buna seara. Desi Vicu e la o gradi particulara in Drumul Taberei (gradinita Sf Andrei) si sunt destul de multumita, as vrea sa il duc la 218, pentru ca e foarte aproape de casa si imi place foarte mult ce vad de afara. Asa ca, daca aveti vreo info despre "metode" de inscriere, v-as multumi. Azi la 218 ni s-a spus ca inscrierile se fac intre1-15 iunie.
Despre gradi de la Raul Doamnei (Olivia de ea ziceai) eu nu am o parere f buna, pt ca o perioada am vazut-o inchisa si apoi cu caini comunitari in curte. Am eu ceva cu cainii fara stapan in preajma copiilor... Altfel, cred ca au renovat-o asta vara, dar 218 o bate de departe.
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

Deea99 spune:
da si cind te duci iti spun ca nu mai au locuri....insista acum....si reciteste si mesajele mele "liste" sunt deja..........
am o prietena care anul trecut si-a dat pustiul la gradi asta si desi isi permite fara mari eforturi financiare una particulara nu a gasit ceva pe placul lor decit in Baneasa....dar era f departe...apoi a apelat la cineva si i-a recomandat gradi 218 ca fiind cea mai buna .....

kim222 spune:
Nu stiam ca s-a ..."depreciat " gradinita de la Riul Doamnei...Eu am stat exact in blocul din fata acestei gradinite!
Eu va tin pumnii!!

Elle_seb spune:
Buna, fetele!
Am fost si eu acum 2 saptamani sa vad gradinita Hilary C. si intr-adevar, ma asteptam la mai mult, dat fiind renumele. Curtea nu e deloc renovata, legane, tobogane si alte jocuri vechi, nevopsite, nereparate s.a.
Ma intereseaza si pe mine gradinita 210, daca ziceti ca e asa fain acolo. Cum ajung acolo?
Elle_seb
May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!