Detoxificarea colonului..
Raspunsuri - Pagina 20
Alynutza spune:
miria multumesc de raspuns. Voi vedea daca ma hotarasc sa folosesc sau nu, astea cu jumatate de ora inainte de masa ma ucid, inseamna ca trebuie sa ma trezesc mai devreme numai pentru asta si nu prea imi vine.
clau eu am scris imediat, sa se stie ca poate avea efecte secundare. Poate depinde de organism, dar macar sa stie fetele care sunt mai sensibile ca nu-i chiar indicata cura respectiva. Plus ca eu am si tensiunea mica, si fara cafeaua de dimineata am avut niste stari...
clauclau spune:
Alynutza, da, depinde de organism, noi doua ne-am simtit rau de la ea, dar am o colega care a tinut-o inaintea mea cu o saptamana si i-a fost foarte bine. Nu a avut nici-o problema cu ea si s-a curatat bine. De asta am incercat si eu dar...n-a fost sa fie. Cred ca o sa incerc cu lepicol dar astept weekend-ul pentru asta, sa nu am surprize! O sa intru sa spun daca am rezultate.
CLAU
astept surioara de Razvanel
Alynutza spune:
Mda, se pare ca depinde de organism. Cine l-a postat aici spunea ca face o data pe luna. Eu l-am tinut o data in viata si m-am lecuit. Plus ca nici n-am avut impresia de curatzare sau usurare, din contra, mi s-a umflat burtica si ma durea. Astept sa vad ce rezultate ai tu cu lepicol. Desi sincer, am sa merg si la un magazin naturist sa intreb daca nu au pastile cu bacterii probiotice si sa iau asa.
miria_cristina spune:
Eu nu respect 1/2 ora. Il iau totdeauna mai inainte dect timpul de mancare.
Pur si simplu il iau si cand e sa mananc mananc.
Eu am scris asa cum citisem pe prospect.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
clauclau spune:
Alynutza, mai este si Calivita International, este naturist. Am gasit asta la topicul "anexita sau solon iritabil". Ma mai documentez si eu pana sa iau ceva!
CLAU
nikole spune:
Cristina te rog , poti sa te uiti pe prospect si sa-mi spui si mie daca medicamentul asta LEPICOL nu este contraindicat in sarcina?
Desi nu vad cum l-as putea obtine, macar sa stiu , gasesc eu o solutie!
Eu am inca mari probleme cu constipatia, ceea ce imi da dureri in tot abdomenul, ma doare si ficat si burta, si cand ies afara,ma apuca toti nervii de la discomfortul asta, nu mai stiu ce sa iau...
vroiam sa va intreb daca aveti idee, constipatia poate afecta ficatul?
Mi-au iesit analizele cam prost, valorile cam ridicate, si dr. m-a intrebat daca sunt constipata...
pana sapt viitoare cand ajung la gineco, poate ma puteti lamuri un pic...
numai bine si multa sanatate sa aveti!
22+
haine gravidutzaaa
miria_cristina spune:
Nu are contraindicatie in sarcina. Nu este laxativ. Sunt fibre prelucrate in laborator. Nimic sintetic sau cu efect agresiv.
Dar intr-o sarcina trebuie sa fi foarte atenta asa ca intreaba si un medic.
Colonix-ul nu e indicat in sarcina.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
nikole spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
Nu are contraindicatie in sarcina. Nu este laxativ. Sunt fibre prelucrate in laborator. Nimic sintetic sau cu efect agresiv.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
Ginecologul nu iti da nimic sa iei, asa te lasa eventual iti spune sa bei apa cand simti ca ti-e foame!Nici supozitoare cu glicerina nu iti da desi astea sunt sigure in sarcina, eu asa stiu.
Eventual am sa merg sapt. asta la un internist ceva, ca pe baza dr. ginecolog...
multam Cristina!
22+haine gravidutzaaa
ella@ spune:
quote:
Originally posted by nikole
[quote]Originally posted by miria_cristina
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
Ginecologul nu iti da nimic sa iei, asa te lasa eventual iti spune sa bei apa cand simti ca ti-e foame!Nici supozitoare cu glicerina nu iti da desi astea sunt sigure in sarcina, eu asa stiu.
Eventual am sa merg sapt. asta la un internist ceva, ca pe baza dr. ginecolog...
multam Cristina!
22+haine gravidutzaaa
[
/quote]
Nikole mie mi-e dat dr. ginecolog picaturi de baut in cazul constipatiei,l-am folosit in timpul sarcini si il mai folosesc si acum .E o sticuluta de plastic mica,alba si costa cam 500 yeni.Daca vrei detali,spune-mi!
http://photos.yahoo.com/sugimuraionela/
clauclau spune:
Fetelor, mi-am cumparat azi LEPICOL, l-am luat de la farmacie si m-a costat 24 ron. O sa incep probabil de sambata sa nu am cine stie ce surprize, macar sa fiu acasa. O sa revin cu amanunte saptamana viitoare.
CLAU