Casnicutze sexy (107)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Da,Bia,tapetezi o cratita cu hartie de copt si dupa ce e gata scoti opera cu totul din cratita.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mirela am vazut pozele. Vreau si eu... cu calutzii care-i plac lui Robert

Cuscra vazut rulada , facem schimb, a mea e cu banane

Monica baga poze cu bluzele pina itzi gasesti pantofi. Astazi ce-ai mai achizitzionat ?

Olga eu astept pozulica tu tine neagra, adicatelea colorata la par.

Doina sa intzeleg ca ai disparut sa savuratzi prajitura si ... sau faci clatite ?

Brigitte ce-ti mai face flacaul ?! S-a linistit, ai rezolvat problema ?

Liana tzie si la bebicii mici-mici-mici . Baga muraturi la greu, eu am papat vreo cinci luni castravetzi la otzet si cartofi copti, ca aveam arsuri.

Barbye cum te mai simtzi ?

Corina dar cu cine o lashi pe Carla cind mergi la serviciu ?

Miki eu inca mai astept sa-mi spui secretul, ca ala din mijloc imi placu rau de tot . Apropo, ce tot faci in pat, ai trecut la munca intensa ?

Bianca de la printzesa mea, e bine, m-a trezit dimineatza doar pe la 5 jumate, cred ca tot dintzishorul a necajit-o, dar macar ma lasa cit de cit sa dorm.

Alina de ce n-ai facut Alexei o poza cu rochitzica, s-o vedem si noi ? Pupici la micutza eleganta

Simo ce-ti mai face burtica ?

Georgi dar nu dai nimic de beut in seara asta ?

Dana ch ai terminat treaba ? -ici si spor la treaba, sa termini cit mai repede.

Bebitzu vreau eu zapada, arunca si la mine vreo doi oameni de zapada

Am facut si eu filmuletz cu camera motzatei, asta astazi pe la prinz, ca deja la aceasta ora pe jumate e dezastru total. Ia uitatzi www.dropshots.com/day.php?userid=238198&cdate=20070217&ctime=124442" target="_blank">aici

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Cuscra,uite aici ce ordine guverneaza la mine in casa.
Am vrut si io sa infing o banana in rulada dar nu mia aveam decat una si a papat-o giner'-tu!

Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... si la mine-i de obicei tot asha, dar in vreo trei camere plus holul de la intrare, asha ca azi am profitat ca era cu tatsu la facut borduri prin gradina si am trecut la munca de jos.
Iote si rulada mea intreaga si o feliutza taiata

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Danelutza
Iote si rulada mea intreaga si o feliutza taiata

Tare-i mumoasa si apetisanta... hai...dezvolta...ca daca tot am prins curaj la facut rulade...

Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

bey, cuscrelor ce faine rulade ai facut.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bimilit

bey, cuscrelor ce faine rulade ai facut.

Pai nu degeaba suntem cuscre... Ne potrivim in toate cele... Cuscra-i vezi ca daca io merg la munci grele de saptamana viitoare tu ramai aici om de baza,sa pastrezi onoarea,daaa?

Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

aoleu, simtesc cum lesin pe-aici de pofte...cuscrelor ce rulade ati facut...daca plangprimesc si eu o feliutza?...mama frate cum arata...uite-asa-mi fac ochii in cap
miha, te rog mumos de tot sa-mi zici si mie amanunte despre tortul cu clatite, lapte condensat si frisca...cantitati ceva...sa nu fac chiar asa la nimereala...clatitele sunt normale sau pufoase(ca la tine in poze? ca de-alea pufoase nu stiu sa faceu am cateva cutii cu lapte condensat(indulcit) si ma gandeam sa fac si eu un tortuletz...dar astept amanunte.
azi mi-au "ras" saratelele in 5 minute, asa-mi trebuie daca am facut doar o tava...aici trebuie facut ca la cantina...ca e populatie multa
Danelutza, azi am cumparat doar produse alimentare...dar m-am mai uitat si dupa pantofi...tot nimikinca mai sper sa gasesc...
georgi, te-a prins colegul?
doina, cum a fost prajitura?
eu cand nu am avut in casa hartie de pergament am pus(doar pe fundul oalei sau cratitei in care am vrut sa fac) folie de aluminiu si cand am rasturnat a iesit super bine.
eu am o forma cam tampita de tort(din aceea cu catarama ii zic eu) si cand fac ceva mai lichid curge...asa ca folosesc si eu cu succes cratitza
va pup pe toate
somn usor

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

BEBITZULE,ce fain ca ai zapada,si noi vrem la sanius!!!...trimite si la mine ceva zapada ca noi sa ajungem la ea slabe sanse!!!

DANELUTZA si MIHA,sunteti beton,bravo mei ce cuscre adevarate... si multe pt rulade si tot ce faceti!

Noi azi am fost la o parada,serbare,am primit margelute si catelusi...hihihi...tare frumos a fost...din pacate nu am facut poze ca am uitat aparatul acasa...a fost ceva ca in genul targurilor de acasa,cu bere mancarica si o parada ,unde se aruncau margele ...nebunie mare...
Am ajuns la 10 seara acasa,Robert a cazut frant,a adormit in 2 minute.

Maine mergem iar la aceasta serbare, vor fi ceva masinute si carusel pt copii...sper sa fie frumos.

la toate si ne mai auzim maine...fug sa mai pun niste poze cu Robert de la ultimele evenimente

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MIHA,am uitat sa-ti spun ca asa e si la noi de "ordine"... puiul drag si scump!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput