Mamici de iulie-august 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 28
lorinaoo1 spune:
Daaa, visez si eu la o vacanta peste granite. Noi anul trecut in iunie am fost pe insula Creta. Si acolo am avut o surpriza neplacuta. Nu prea au vazut ei turisti romani si ne-au pus pe regim diferit, adica ne-au dat camerele cele mai proaste, ca doar suntem saraci si traim in cocioabe, deci ce ne ofera ei e un lux. Camerele "bune" le rezervasera pt nemti
. Noi platiseram la agentie pt confort de 3 stele la un hotel cu piscina, in concluzie am facut un pic da galagie si a doua zi s-au gasit camere frumoase si pt noi, ca tocmai plecasera niste nemti
In rest, ce stiau ei despre romani? Ca tin bine la bautura
... No comment 
nasica de moflea
burtica
18+
brazuca25 spune:
Ma intorc si eu la scris ca in ultimele zile asa lene am avut ca doar v-am citit, dar nu am avut putere sa mai si scriu. Nu scap deloc de oboseala asta. Parca sunt un zombie, si refuz cu incapatanare sa beau o cafea, indiferent ca stiu ca am voie macar una mica.
Eram curioasa daca voi mergeti la eco numai atunci cand spune medicul, sau mai mergeti si asa...la dorinta voastra. Ca eu una m-as mai duce sa fac, dar daca dr a spus ca totul e ok si nu e cazul nu stiu daca ar face vreun rau la bb.
17+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
oanabbb spune:
BRAZUCA eu mai merg si asa...ca doar curiozitatea ne omoara...
de exemplu ieri dupa ce am lesinat am fost sa vad dak totul e ok...
oana
17+
lorinaoo1 spune:
Brazuca eco nu face rau la bebe. Poti face oricand doresti tu. Si in plus, daca mergi la un alt dr, ai si o a doua opinie. Cum te mai intelegi cu socrii?
Fetelor, am gasit niste tinute supersexy pt gravidute, care pot fi purtate (unele) si dupa sarcina. Va dau linkil sa va clatiti si voi ochii www.bellamaterna.com/net/Products.aspx?style=7141" target="_blank">aici
nasica de moflea
burtica
18+
brazuca25 spune:
quote:
Originally posted by oanabbb
BRAZUCA eu mai merg si asa...ca doar curiozitatea ne omoara...
de exemplu ieri dupa ce am lesinat am fost sa vad dak totul e ok...
oana17+
Eu din cauza curiozitatii intreb, ca parca nu am liniste pana nu il vad topaind la eco. Al meu bb a si dormit la eco de 16 sapt, si nu am putut vedea mare lucru eu si tati. Daca ar fi dupa mine, m-as duce in fiecare saptamana la eco, dar toti din jurul meu fac ochii mari cand aud, pt ca "daca ii face rau copilului??".
Sincer eu nu cred ca face vreun rau, dar ma gandeam ca poate exagerez eu ca nu am rabdare suficienta!
17+http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
brazuca25 spune:
lorinaoo1 cu socrii momentan e putin mai bine, poate si pt ca suntem toti prinsi cu planurile pt cununie. S-au implicat si ei umpik, si eu zic ca asa "oficial imi merge bine". Desi imi este clar ca tot ce fac este sa imi perfectionez tehnica de jucat teatru. Macar asa nu mai plang in fiecare zi!
17+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
lorinaoo1 spune:
Brazuca daca asa merge, cu jucat teatru, mergi pe strategia asta in continuare. Cred ca pana la urma asta e solutia. Si eu merg pe aceeasi strategie momentan ![]()
Uite, va mai dau de lucru http://maternalamerica.com/
nasica de moflea
burtica
18+
Samurai-lady spune:
Cu socrii BRANZUCA25 nu te mai gandi la ei,ca-ti faci rau si tie si lu bebe.Socrii is ca loteria:ii prinzi mai buni sau mai rai.Bine ca e
partenerul fain,voi sa va intelegeti bine.Eu am avut noroc sa fie ok socrii japonezi.Chiar aku a venit soacra la mine sa gatim impreuna.
Stam in acelashi bloc,ei stau la et.2 si noi am cumparat la et 3.Deci de n-ar fi relatii bune cred ca as mina tot etajul 2.
Pupi
Samurai-lady
16 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
Chriszta spune:
Buna dimineata burtici si bebici...
Super tinutele nasica pacat ca sunt asa de departe. Eu am mai cumparat produse de pe net dar tocmai din America....
Ei se bazeaza pe frumusetea garvidei si nu ascund burtica ca la noi sub draperii largi. Si eu am cumparat acum niste bluze supraelastice (dar care nu strang) si se vede asa frumos burta...
JENI...Eu am locuit de la nastere in Bucuresti (25 ani), dar l-am cunoscut pe partenerul meu care lucra la firma noastra din Budapesta. A fost f frumos si am hotarat ca eu sa merg acolo cu el. Viata f grea in Ungaria pt cineva care nu vb maghiara... ei nu vb nimik (nu engleza, franceza sau germana...) si din momentul in care vrei sa fii mai mult decat turist intampini greutati...Asa ca primind o oferta extraordinara din tara ne-am hotarat sa ne intoarcem. Acum lucram in Sfintu Gheorghe, dar nu ne-am putut acomoda cu viata de aici asa ca am preferat Brasovul. Super oras...
Am stat in chirie, dar acum ne-am mutat in casa noua.
Am negatie de la medicul de familie din Bucuresti, dar buletin inca de Bucuresti (acum facem actele de casa ca sa schimbam si buletinele), serviciul in alt judet decat Brasov (Covasna si aici varsa firma impozitul) si vrem medic de brasov. Casa de asigurari nu ne-a respins categoric dar mai avea nevoie de niste acte suplimentare, pe care cei de la firma au ezitat sa ni le dea. Asa ca acum asteptam buletine de Brasov si ne vom inscrie la medic...
Pt mine a fost un pic greu sa trec de la Bucuresti si Budapesta la Brasov dar orasul e super si m-am acomodat f bine. In plus putem trage oricand o fuga la Bucuresti unde sunt ai mei; sunt doar 170 km.
Iti doresc multa sanatate si ne mai auzim.
Pupici...
Cristina
16+
karligutza spune:
neata fetele! 
quote:
originally posted by brazuca25
lorinaoo1 cu socrii momentan e putin mai bine, poate si pt ca suntem toti prinsi cu planurile pt cununie. S-au implicat si ei umpik, si eu zic ca asa "oficial imi merge bine". Desi imi este clar ca tot ce fac este sa imi perfectionez tehnica de jucat teatru. Macar asa nu mai plang in fiecare zi!
super tare brazuca! tehnica asta e buna rau!!!!!!!!

cred ca mai pe romaneste de atat nu se putea spune pentru relatia dintre noi si socri! Felicitari fetelor care se inteleg bine cu "socrisoarele-acrisoarele" pupici!
karligutza,
sapt.21