Mamici de iulie-august 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

ce mai cresc burticile noastre vazand cu ochii...A inceput sezonul "morfofetalelor", ca sa zic asa .
Si eu merg maine la dr. Crangu Ionescu la Altmedica.
Ralu (ralucapio), iti tin pumnii maine, ca intri inaintea mea la eco.

Anto, ma bucur ca azi esti mai bine. Lasa lenea si unge burtica (nu stiu cat ajuta, dar sa nu-ti reprosezi dupa . vorbesc eu care la prima sarcina ma cremuiam si de 2 ori pe zi, iar acum...o data pe saptamana )

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

safira,bine ai venit,sanatate si sarcina usoara..
iulia-marina,asa e cu durerea de oase,la prima sarcina simteam ca ma desfac,dar trece...sanatate multa.
luna,sanatate multa,hai nu te ingrijora,mi-e mi-au spus medicii sa renunt la sarcina-prima sarcina-ca va avea probleme,dar mi-au dat si un mic procentaj ca va fi bine...nu am renuntat si mi-a daruit Dumnezeu un copil sanatos...tre sa fii optimista ca boala vine si daca te gandesti ca o s-o ai...capul sus...
antonela,cum te mai simti?
brazuca,tu esti bine?
va pupic pe toate si sanatate multa voua si bebeilor.

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005)bb 14+Sara/Luca
[url="//http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums/]iosua[/url]http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Bafta multa fetelor pentru eco de maine!

Bine ca mi-am adus aminte, ralucapio sa ne dai um si dpn sa completez listuta.

Bine ai venit safira si o sarcina usoara!

Deni & Vlad & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Simo,mi-am activat pm sau asa cred,cum fac sa-ti trimit mesaj?

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005)bb 14+Sara/Luca
[url="//http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums/]iosua[/url]http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Oanaa, te duci la ultimul mesaj de la Simo, apesi pe iconita cu PM scrisa cu rosu deasupra mesajului ei si ii scrii lui Simo. Cand Simo o sa iti raspunda, o sa vezi ca pe meniul din stanga ferestrei de forum iti apare ca ai primit un mesaj si apesi pe "1 mesaj nou" si citesti!

Deni & Vlad & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

fetelor eu sunt pachete de nervi, m-am certat azi cu controlorii in tramvai pe motiv ca nu am compostat bine biletul!!!!!! drept urmare am luat amenda, desi ei asteptau bani. prefer sa dau 100 lei amenda decat 1 leu spaga la golani.....maine ma duc sa fac contestatie!!!
in fine, va scriu maine cand sunt intr-o stare mai buna ca acum simt ca imi explodeaza creierul.

pupici

Simona 15+ Mara/Matei

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Andutzy, ce mai face bunica? Ceva noutati?

Andreea C, aparatul de la Fortis este 4D, insa Iosup face cea mai mare parte a ecografiei si a masuratorilor in 2D, iti arata 3D si 4D numai cateva cadre. Daca vrei sa-ti si inregistreze, mergi cu un CD blank.

Eu ma ung pe burtica si pe sani cu unt de cacao, unt de cocos, unt de nuci de macadamia si ulei de masline, asta cand ma apuca, adica de 1-2 ori pe saptamana. Ma plictisesc repede de o crema, de aceea le iau prin rotatie, nu ma dau cu toate odata, insa prefer sa fie 100% naturale

De gimnastica eu m-am apucat de vreo saptamana, insa nu in cadru organizat. Am pus o intrebare pe aici si nu mi-a raspuns nimeni, cautam ceva mai aproape de mine. Stiu ca astfel de cursuri se fac la Giulesti, Filantropia, Municipal si Active Center. Daca mai stiti si altceva, scrieti si pe aici.

Eu mi-am repetat analizele de biochimie si hematologie in sapt. 20. Doctorul de familie asa mi-a recomandat pentru ca nu prea mananc carne, mai mult fructe si legume, nu iau vitamine prenatale, si normal ca s-a gandit omul sa nu-mi lipseasca ceva important din organism. Spre bucuria mea toate au iesit foarte bine, inclusiv fierul, calciul si acidul folic care il ingrijorau pe doctor. Asta fiindca tot zicea cineva de pe aici ca gravidele nu trebuie sa fie vegetariene

Ecografie o sa mai fac si eu in curand, insa nu morfofetala, mai mult ca sa stim exact sexul si sa putem incepe pregatirile pentru botez. Atat timp cat bebele meu se misca tare in fiecare zi, eu stau linistita. Ieri mi-a tras niste suturi ca era sa cad din pat, parca voia sa iasa cu totul prin burta. O fi visat urat

Carla, 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wabbit spune:

Ma primiti si pe mine in clubul vostru? Va citesc de multa vreme, iar acum discutia despre bebei si animalutzele de casa m-a prins. Noi suntem in proces de renovat casa si, imediat ce este gata, ne gindim sa ne luam un pui de labrador ca sa zburde prin gradina. Asta ar fi prin iunie, iar bebe ar trebui sa soseasca la sfirsitul lui august.
+13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

"Andreea C, aparatul de la Fortis este 4D, insa Iosup face cea mai mare parte a ecografiei si a masuratorilor in 2D, iti arata 3D si 4D numai cateva cadre. Daca vrei sa-ti si inregistreze, mergi cu un CD blank."

Multumesc fetelor pt. raspunsuri. Pai daca e asa, o sa-i zic de la inceput sa-mi faca masuratorile pe 4D si am rezolvat. Abia astept sa vad ce mai face bebe.

Andreea 21+ Radu Stefan
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Seara buna, gagici! Desi mie s-ar potrivi mai bine "buna dimineata", ca am dormit cam lung la amiaza... Va anunt cu mandrie ca am trecut in sapatamana 17, ca burtica mea e de acum vizibila cu ochiul liber (inca n-am masurat-o) si o dau cu crema macar o data la 2 zile daca nu zilnic.

In rest, oarecum liniste si pace. Maine dimineata merg sa fac un nou ecograf, ca sa vedem cum evolueaza desprinderea mea de placenta. Eu sper sa se fi resorit hematomul acela nenorocit, ca sa ne putem bucura de fiecare zi fara umbre.
A, si daca tot veni vorba de alimentatie vegetariana. Eu am inceput sa postesc de astazi. M-am gandit ca macar trei zile nu-i vor face rau lui bebe, dimpotriva. Sotul meu vrea sa tina tot postul, mai mult pentru bebe decat pentru el. Am tras atatea spaime si cu prima sarcina, si cu asta, incat simtim amandoi nevoia sa facem asta. La urma urmei, orice viata e un miracol, si cui putem multumi pentru ea? Daca ar depinde numai de noi ca totul sa fie bine, cred ca am naste bebelusi perfecti si timp de 9 luni n-am avea nici o problema.

Lia S17

Mergi la inceput