Piticlonti de iulie - august 2004 (213)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by carmenp

gabi, cit ierea devizu` si la ce suprafata? ca io n-am curaj sa ma apuc de casa, mai bine o iau la cheie chiar daca mai tre` sa dau ceva in plus, uoff, uofff, mai, mai
quote:
Originally posted by leeloo2004

In rest ce sa va mai spun - aseara am reluat iarasi calculele pentru casa - ideea e ca noi dispunem doar de anumita suma (banii nostri si creditul), dar devizul depaseste cu mult aceasta suma si zau daca stiu de unde sa scaotem diferenta de bani...si asta fara a lua in considerare ca trebuie sa si mobilam casa...si uite asa am adunat, scazut, impartit pina seara tirziu si noaptea tot euroi am visat...in fine, vom trai si vom vedea cum o scoatem la capat!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Sa stii ca dpdv pret/mp iesim foarte bine - undeva la 600 euro/mp cu totul - in Bucuresti cel putin, pina si apartamentele de la bloc sunt minim 1000 euro/mp - dar avind suprafata mare de construit, suma totala e ametitoare...deci depinde de cit de mult vrei sa te "intinzi" ca mp construiti...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Salutare!

Io nu apuc sa si citesc si dupa aia sa si raspund, asa ca fac ori una ori alta. daca citesc ce ati scris, imi ia de obicei cate o zi intreaga si nu mai apuc sa scriu. daca raspund direct, nu stiu ce se vorbeste...Eh, asta sa fie toata problema.

Noi suntem in saptamana fara boli (ca o saptamana e cu, una fara ). Deci mai bine. Tudor si-a revenit cu scaunele inainte sa-i fac analizele. Dupa analize am aflat ca nu mai are infectie urinara, dar are giardia, asa ca acum suntem pe tratament cu Zentel. Asta dadea si scaunele moi si durerile de burtica, de care inca se mai plange din cand in cand.
Mara tot cu mucii...ma dispera. Eu incep sa suspectez alergii la praf, sau alte cele.

In rest, totul ok, am inceput deja propaganda pentru gradinita, ii tot povestesc cum va fi acolo, dar stiu de acum ca o sa planga la greu in primele zile. Cum am stat acum tot cu el acasa, iar e intr-o perioada din aia de mamosenie maxima. Asa ca gradinita sper sa ii dea ceva independenta.

Nu prea doarme la amiaza, din 7 zile, doarme vreo 2-3. E pasionat de plastilina aceea speciala de la Play doh si formele cu care se fac mulaje. Deci am cu jocul intr-o noua era. E cumintel in general, mai ales daca e sanatos si nu are fitze. Si am rarit-o bine de tot cu desenele, ca devenisera obsesie.

cam asta despre noi...

Aaa, vreau sa va intreb o chestie off topic. Vreau sa-mi cumpar aspirator. Il vreau micut, silentios, puternic, si eventual cu functie de spalat covoare. (hehehe, zici ca-mi caut barbat ). Doua intrebari am pentru voi, 1. v-ati luat careva de curand, sau aveti aspirator de care sunteti multumite? De care e? Si 2. aveti functie de spalat covoare? Se merita, adica chiar le spala, sau nu are sens sa dau banii si pe asta...

No, incerc sa citesc din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Buna seara.noi tusim in continuare,nu groaznic dar tusim.In schimb nu mancammmmmmmmmm mai nimic.La Ricu nu merge cu pacaleala asa ca ne subtiim in continuare.Flegma in git din belsug,in schimb macar doarme noaptea.
Adema,Ricardo nu mai doarme de 4 luni la amiaza.Deloc,adica de patru luni nici o zi.Si eu m-am adaptat.Nu vrea,nu vrea.In schimb seara la 6.30 facem baita,la 7 in pat si la 7 si cinci doarme.fara oprire daca nu-i bolnav pina la 8 fara un sfert dimineata.So,cind dormea ziua nu dormea atitea ore adunate.Asa ca eu sunt super fericita.Am seara libera sa-mi fac treaba si sa invat,iar el sunt convinsa ca se odihneste foarte bine.13 ore pe noapte e super bine.
Roxana super poze,si tu fan Zara?
si eu.
Gabitu ,vacanta placuta.
Andries,sincere condoleante.
Papa nostru se intoarce maine din vacanta,incarcat de cadouri,ieri a fost 7 ore la cumparaturi,cica nu-i mai trebuie vreodata.Intreb,da ce-ai luat draga in sapte ore?Imi zice:cuverturi,mileuri,si de astea.No acu sa vedem ce minunatii de ornat casuta ne aduce!Da cica sa nu-i cer bonurile ca nu mi le arata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Salutare...
Roxa cam subtirel shoppingul! Ce preturi avea comparativ cu Ro? Zi si tu de Pat ceva...
Monica ce bine este fara vome .,..nu? Tare faza cu lasati-ma!
Gabi distractie placuta si astept cu mare interes impresii..
Carmen Ilinca a sta acolo juma de ora? He.he,.he....Si Ionu...ce tare! Despre casa ..am facut si eu cercetari...o casa de 150 mp...iti poate iesi in regie proprie..intre 50-60 000 euro...dar cu ceva chin...

revin...ca este o festivitate in cladire in care este prezentatat realizarea noastra si echipa...

Mergi la inceput

Adela io nu stiu despre aspiratoarele din Ro..dar stiu despre cele de aici..daca vrei cu functie de spalat covoare, pt a fi eficient trebuie sa fie mai mare si de puatere mai mare.AStept si eu raspunsurile fetelor..Tin pumnii sa rezolvati cu Giardia. Tudor ce fel de apa a consumat? O amica ..a scapat de Giardia la copil folosind produse naturiste...sau homeopate...ceva de genul asta. Poate ar fi bine sa faceti si voi parintii acest test...

Anca eu va doresc sa luati o hotatire cit mai apropiata dorintei...nu nu impusa de circumstante..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

mitzule, zentelul este prea puternic pentru ficat, ai inceput tartamentul? helmiflores este un produs naturist pentru asa ceva, i-am si eu lui ionut si i-a mers bine..pentru ca tratamentul sa fie efiecient indicat este sa-l faceti si voi

edit, uite aici
http://www.pcfarm.ro/produs/1776/Helmiflores
http://www.elefantulverde.ro/gripa-si-raceala-tinctura-de-propolis-25ml.html
Carmen, Ilinca, Ionut

Mergi la inceput

Alice..mi-am adus aminte...unde ai gasit Scufita rosie, filmul?? Aici am gasit doar versiunea pt adolescenti?

1 Martie sa va aduca o primavara frumoasa..si la gravidute..bebelusi frumosi si sanatosi...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

si o primavara superba. n-am gasit martisor asa ca va ofer o floare si-un martisor imaginar!

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

o primavara frumoasa!

Carmen, Ilinca, Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata dragelor si sa aveti o primavara super frumoasa!
Mitzu sanatate lui Tudor. si eu il suspectam pe Pat de giardia si i-am dat helmiflores...cu maaare chin ca e ingrozitor de aiurea la gust.
Olivia pai cam atat mi-a placut la capitolul shopping...regret enorm ca nu am luat o carte si niste placi de faianta pictate de mana. dar le iau eu data viitoare . ce sa mai zic de Pat....incepe sa mai rupa cuvinte noi, e in faza in care ne iubeste ca cica i-a fost dor de noi...si cam atat. sambata seara a fost la petrecere fara noi, cu parintii mei, si tot insista ca tortul de facut de mami a lui nicidecum de gazda .
Dana-ema-speel da, si io fan zara. sanatate si sa scapati de tuse rapid!
Mitzu eu am un aspirator zepter dar e primit cadou in 2003 ca eu nu as fi dat atata amar de bani pe el. e ok, dar nu spala covoare. asa ca nu stiu care ar fi ok ptr functia asta. si Patrick e fan play-doh, facem tot felul de nebunii din ea.
Adema spor la gasit gradinite.
Alice super faza cu ciorba....doi bucatari nu e bine sa faca acelasi fel de mancare impreuna
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput