Piticlonti de iulie - august 2004 (213)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Alice de ce ma provoci mama cu asa povesti despre soacra....io deja am "frisoane" vin in vizita de joi pana duminicace-i mai bun mangneB6 sau distonocalmuOricum azi am program masiv de bucatarit dar numai cu pui si salate pentru ca ultima oara ,m-a "certat" la telefon din cauza ca "nu-i dai draga mancare consistenta copilului, carne de porc si afumata!""cum n-a mancat porc pana acum,ntz, ntz, ntz?"

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ioanooo, ma facushi sa rid !! Apoi cred ca distonocalmu !
Cit despre gatit, bucuria mea este ca socrela nu se baga in meniurile pe care i le fac lui Andrei, ca asta e ultimul lucru care mi-ar mai lipsi ! E adevarat ca mai baga ea asa cite o intrebare sau cite un comentariu gen "aaa, nu maninca dasta ???" ... dar atit. Si ca exemplificare, data trecuta cind a venit la noi, a stat mai mult si a si gatit ceva pentru noi, iar pentru Andrei a facut o ciorba de vaca. Io ma bucuram ca am scapat de executia felului I, dar vreau sa zic ca al meu copil nici nu s-a atins de ciorba cu pricina, in primul rind pentru ca era foarte grasa si in al doilea pentru ca nestiind unul de altul - Florin si ma-sa - au pus amindoi primul orez in ciorba si al doilea taietei !!! De m-am crucit cind am vazut ce si cum !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua!

Intrai direct in munca de dimineata si nu am mai avut timp sa va salut...de dimineata...asa ca zic acum...:)

Ioana, io atata am sa-ti zic "estraveral"...
Liliana, va urez sa va lase greturile in pace cat mai repede...stiu ca-ti vine sa iei la bataie pe cine iti zice dar...e semn bun...:)))
Amironeanu, e dulce foc Stefi cu "sa o iubesti un pic"...:)...Succese la teste si analize.
Anca, las' ca o sa fie si alte mariri.
Gabi, vacanta placuta si distractie maxima!
Philip, sanatate sotului.
Roxana, multumesc in numele burticilor ca nu ne-ai facut sa salivam...(poti sa-mi trimiti pozele atasament la un mail )

Mi-a placut discutia despre soacre...hehehe...Si mama soacra vine azi pe la noi dar din fericire noi ne intelegem foarte bine...:))
La mine mama e cu meciurile...:)))

Raportam o noapte fara vome! Az'dimineata cand sa o schimbe tanti Ioana impreuna cu John urla prin casa de ziceai ca o taie..."lasati-ma! lasati-ma!" Noi ne bucuram foarte tare ca vorbeste corect si bietul copil se zbatea de mama focului...hihihi

Pupam voios!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

ROXI, am reusit sa vad si eu pe indelete pozele superbe, eu am fost de multe ori in Istambul si ma fascineaza orasul asta plin de contraste!
IOANA, eu aplic alta politica: "ignore", te faci si tu ca ai treaba intotdeauna in alta incapere decat cea in care sta socrella! Si da-i ei niste somnifere in ceai/suc/cafea sau ce bea!
MONICA, felicitari pentru noaptea linistita!
ALICE- cartofii mai lipseau din ciorba!
NORICO, unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cristal - las` ca a vomat Giulik in locul Mariei

Si sa nu mai vorbiti de soacre, mie mi e sila de a mea ... si si de socru si ma bucur ca nu trebuie sa i vad mai des de 2-3 ori pe an.
atat despre ei .

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Mergi la inceput

Hahaaaa, Roberta, apoi cine a zis ca nu erau si CARTOFI in ciorba ??? Ca ereau neicaaaaaa si daia !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

gabi, cit ierea devizu` si la ce suprafata? ca io n-am curaj sa ma apuc de casa, mai bine o iau la cheie chiar daca mai tre` sa dau ceva in plus, uoff, uofff, mai, mai

quote:
Originally posted by leeloo2004

In rest ce sa va mai spun - aseara am reluat iarasi calculele pentru casa - ideea e ca noi dispunem doar de anumita suma (banii nostri si creditul), dar devizul depaseste cu mult aceasta suma si zau daca stiu de unde sa scaotem diferenta de bani...si asta fara a lua in considerare ca trebuie sa si mobilam casa...si uite asa am adunat, scazut, impartit pina seara tirziu si noaptea tot euroi am visat...in fine, vom trai si vom vedea cum o scoatem la capat!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

roxy, uel cam za clab, imi creste inima;))
ioana, cupiii is bine, ilinca e-o alintatura si mai nou, ii place la colt. ieri a pus-o maica-mea la colt ca nu`sh ce facuse si s-a apucat de treaba. abia dupa vreo juma` de ora si-a amintit c-a pus fata acolo si cind s-a dus la ea ilinca ierea binenteles in aceeasi pozitie;)) ionu` e si el bine merci, e in faza in care se lauda. saptamina trecuta l-am avertizat ca daca se mai lauda ii dau o bulina neagra si al 10 buline ii pun inchept eticheta "laudarosul". intr-una din zile mergeam cu taxiu` si-mi zice "mamii, ai vazut ce tzurtzure luung avea tati linga semnu` pegeut?" hehehe
roberta, poate, poate...
na` ca m-am laudat dati`mi bulina;)) si acu nu`sh ce mai vroiam sa zic...

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Nu am mai reusit sa intru pe aici dintr-un motiv simplu: iar nu mai doarme copilul meu la pranz! Tinuse minunea doua luni si dintr-o data gata! Nu mai vrea si pace! Nici cu pacaleli, nici cu povesti, nici cu santaj, nici cu amenintari, cu nimic! Si e groaznic. Si pt. ca nu am eu timp de nimic, dar si pt. ca nedormit fiind este dupa-amiaza foarte obosit si marait!
Am inceput si noi sa vizitam gradinite dar suntem dezamagiti! Oferta e slaba rau de tot! La cele de stat, putine la numar, sunt 40 de copii intr-o grupa, ceea ce mi se pare aberant!Nici nu imi pot imagina atatia copii la un loc, dar sa mai si faca respectiva educatoare ceva cu ei! La cele particulare, 3 mil./luna program de 4 ore/zi, dar acolo copii putini, cam 9-10 pe care nu ii mai impart pe grupe si sunt si mici si prescolari la un loc. Ma gandesc iar ca unii sunt automat dezavantajati.In plus, nu merge cineva cu ei la baie si asta iar e aiurea. Nu stiu deci ce vom face!
Cam astea ne sunt "problemele existentiale" in clipa de fata:)
Va pupam si va dorim zile senine! Si o primavara frumoasa, ca maine e 1 Martie!:)

Mergi la inceput

Pentru toate fetele - un martisor si un gind frumos la inceput de primavara !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Mergi la inceput