Piticlonti de iulie - august 2004 (213)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Roxi, frumoase tare pozele... sa va fie de bine escapada... si da, zi repede ce ai achizitionat ...

Olivia, chiar avem niste cunostinte care au plecat acum inapoi in Ro, ii stiu bine si niciodata nu le-a placut aici, plus ca facusera tot timpul investitii in Ro si nu aici... mai stiu si alte cazuri din auzite, deci nu suntem chiar noi singurii nebuni..

Gabi, vacanta frumoasa in Caraibe! sa vii cu poze multe.. unde anume mergi?

Andreea (philip) succes la marirea de salariu... eu am avut astazi review (primul la firma asta) si m-am cam dezumflat, cica am feedback f.bun dar nu sunt "above average" asa ca nu cred ca vad vreo marire..

Despre noi nu am alte noutati, ma duc sa mai petrec ceva timp si la subiectul cu dietele

Dana (speel) sanatate multa.. eu nu i-as scoate amigdalele inca.. oricum, eu m-am operat la 24 de ani si cu laserul.. a fost foarte usor..

Pupici multi la bolnaviori si nu numai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza dragelor
hihihi in poze nu e sora mea, ci o prietena. sora mea seamana muuuult mai mult cu mine (zicem noi). de shopping....ptr mine nu am luat decat o fusta, o pereche de pantofi si o pereche de blugi...barbatii si-au luat cele mai multe haine mititeii de ei. in orice caz....ne bat la shopping.
mentionez expres ca nu am postat intentionat pozele cu mancare....is destule gravide si doamne la dieta pe aci. nu am vrut sa creez cea salivari prea abundente .
Olivia in partea asiatica nu am ajuns, din cauza de vreme am ratat croaziera pe Bosfor, am vazut-o doar de pe celalalt mal. am si ceva poze cu podul Ataturk (cel dintre europa si asia) da-s la prietenii nostri. preturile erau super ok. mai ales ca duminica am fost la un mall care are in exclusivitate magazine outlet..i-am luat o geaca super lui Pat de la benetton.
Robi ai grija de tine, nu te stresa prea tare mai ales daca nu te simti bine!
Andreea de pupi sanatate lui tati al vostru si refacere rapida. iar tie bafta la marire!
Anca spor si tie la diete...ca si doamnei Pasarike. suferim impreuna, la mine baclavalele si kebab-ul au facut niste ravagii...mama-mama.
Andreea m pupici si aveti grija de voi, de tine si de samburel in primul rand. mai e zapada la Iasi?
aici e o ninsoare aiurita dupa ploaie....cald....incep babele deja.
pupici tuturor si o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,la intrebarea zilei daca mai e zapada la ieshi,raspund io,nu nu mai e,e insa o "pleoshcaiala",vorba Marieide aseara ploua, asa ca va imaginati cum e,noi am iesit ieri afara pe ploaie,mandra nu a ratat nici o balta,da' la intrare in bloc cauta zapada curata sa-si stearga ghetele
Leeloo spor la facut bagaje,sa aveti vreme frumoasa si sa va distrati la maxim si sa faci cat mai multe poze sa ne sinucidem in grup!!!!
Roxi super pozele se vede ca v-ati bucurat de minivacantza,si io cred ca uneori barbatii ne depasesc si la shoping si la barfe
Roberta bafta la targ si sa-ti treaca starile nasoale,pupici lui Matei,io cred ca l-a inscris la gradi ca a facut o vraja tip Bibi!btw,Maria mea era ieri "calare" pe o perie de spalat sticle si striga"inimini hop si asa zboara stufoasa mea!"si ma chema si pe mine sa ma urc langa ea
AndreeaM pupam samburelul cumintel si voios si pe Stefania mamoasa!A mea are perioade de maxima mamoshenie,imi spunea ieri ca "am fost supaiataa, ca mi-era dor sa ma tina mama in brate!"
Carmencita vaz ca Olivia ti-a pus gand rau,vrea sa te imbolnaveasca de inima,sau io fi pus gand rau lu'Coco?Ce-ti mai fac tzucureii?
Alice ieri m-am uitat cu mandra la filmuletzele cu flacaul tau si a fost tare incantata!!!
Cristalina ma alatur si eu in fanclubul "felicitari calduroase lui John"! pentru ca le merita din plin!!
Beii uitai s-o salut si io pe "prietena lu' Roberta",exista o vorba din folclor,cainele moare de batranetze iar "prietenii" de grija altora!
Hai sa avem o zi buna

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna si de la mine. De doua zile ma chinui sa intru pe DC, caci eu intru de pe pagina principala a lui...si nu mergea. Nici acum nu merge, dar am vazut ca merge forumul.

Andries condoleante pentru bunica ta, oricat de batrani ar fi tot ni se strange inima.

Monica vad ca va perfectionati, adica John... Multumesc de intrebare (hehehe bietul meu neuron lipsa, scrisesem intamplare in loc de intrebare), eu ma simt de o saptamana sub orice critica, adica o stare permanenta de greata si voma la cea mai mica imbucatura. Ieri singurul lucru care nu ia facut greata lui bebe au fost 7-8 masline mari verzi si sarate...

Azi pentru ca am indraznit sa mananc una bucata pipota de pui...am vizitat deja de 3 ori buda, in scopuri caritabile, adica de a da la boboci, doar nu or murii bietii de ei de foame din cauza mea ca mananc numai masline.

Gabita drum bun si distractie placuta.

Andrea tu cum stai, eu slabe sanse de odihna...au casunat astea de la scoala cu tot felul de activitati pe capul meu...cica sotul e vina mea ca le-am aratat ca sunt buna. De ce dublu test vorbesti...ca eu trebuie sa fac ceva asemanator, adica un fel de eco performanta care masoara translucia nucala (cred ca am tradus cu bombe) urmat de un test de sange si corelate iti spun daca puiul are sau nu SD.

Dana multa sanatate lui Ricu. Si parca mai erau cativa bolnaviori si muciosi, multa sanatate la toti.

Roxi super poze. Sunteti doi frumosi, si tu si sotul.

Olivia asa deci, incepeti sa profitati de sambete. Sa va fie de bine, data viitoare poate mergeti la o comedie.

Liliana

Poze noi

Poze 2

Poze cu maimutica mea

Poze 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatza la gagici !!
Da, uitasem sa va spun de vizita lu socrela ... mey, spre fericirea mea a fost foarte scurta, ca femeia venise in vizita de "lucru" pentru pomana sor-sii de trei luni, asa ca vineri cind a ajuns in Bucuresti s-a dus direct la destinatie si nu a mai trecut pe la noi ! De venit a venit abia simbata dupaamiaza tirziu, s-a jucat oleaca cu Andrei si duminica dimineata era pe picior de plecare inapoi la Tirgoviste ! Faza mistoaca a fost ca a sunat-o celalala baiat al ei si a rugat-o sa mai stea pina venea Florin (asta ar fi fost pe la ora 5 pm) sa ia un cd ... nu zic ce fatza a facut, ca se gindea femeia ca poate pierde masina catre Tirgoviste si ce se face fie-sa cu gemenele amindoua pe cap luni dimineata, hahaha ?! Dar am rezolvat-o eu si am trimis-o acasa si asa de fericita a fost ca nu mai era nevoie sa stea ca si-a uitat si palaria in cuier si a plecat pe frigul ala cu capul gol !
Olivia, ! Daca mai vrei titluri de filme, iti mai spun - eu am o lista impresionanta de filme trase pe dvd, acum habar nu am cind o sa le vad pe toate, dar ma straduiesc ! Ce mai face Uka ?
Roberta, succes cu standul !
Ioana, hahaha, ca de obicei mindrulitza ta e superhaioasa ! Bai da uei, pin la urma te-ai suit pe perie ??
Roxi, da, uitasem sa spui si eu ca am vazut pozicile !! Probabil invidia mi-a cauzat un blackout de am omis sa amintesc !
Anca - chiar vreti sa veniti inapoi in tara ? Hehehe, probabil sinteti prea fericiti, ca acum la radio se toot vehiculeaza nu stiu ce rezultat al unui sondaj din care a reiesit ca romanii sint printre cei mai nefericiti din Europa (dupa noi mai sint bulgarii !).
Andreea, succes cu marirea de salariu !!
Io-s pe aici ... la birou, printre hirtiile mele !
O zi linistita va doresc !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Neatza!

Liliana, vorbim despre acelasi test. Ieri mi-a masurat pliul nucal si m-am trimis sa-mi fac si niste analize de sange si toate puse cap la cap ne dau riscul de a avea un bebe cu probleme. Ai grija de tine, incearca sa mananci putin si des.

Alice, ai scapt usor de soacra! Si noi avem o lista luuunga de filme, dar de cele mai multe ori adorm in prima jumatate de ora . Mi-a placut si mie si Babel si Crash si chiar si Cartita (nu am adormit la nici unul).

Andreea si Anca bafta la marirea de salar!

Roberta sa ne spui cum este targul, daca se merita sa mergem pana acolo.

Ioana are dreptate, este o mizerie de nedescris la noi, Stefi de fiecare data cand vede masina spune ca este "foate, foate, foate muldala" si ieri era tare suparata ca nu a mai gasit omul de zapada care l-a facut luni.

Stefi azi la cresa s-a intors de doua ori "sa o iubesc un pic", dar din fericire nu plange si dimineata pe la 6-7 vrea un pic cu mami in pat si mai dormitam amandoua un pic.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata la gasca!
Gata e ultima zi - am o presimtire ca azi va fi super-aglomerat la birou, ca deh, nu pot si eu pleca ca omu, linistita... Va promit sa fac multe poze - toata lumea imi spune cit e de frumos acolo dar eu abia astept sa stau la soare si sa ma balacesc in mare!!
Anca - noi mergem in St.Maartens - chiar in primele zile (pe care le petrec sa zic asa, pe linie profesionala) am programata o excursie cu catamaranul, petreceri in fiecare seara, cina in capitala olandeza (noi mergem in partea olandeza a insulei) deci se anunta un super-program cit sa ma tina ocupata si sa ma faca sa uit de dorul de Stefan pe care sunt sigura ca am sa-l simt...

In rest ce sa va mai spun - aseara am reluat iarasi calculele pentru casa - ideea e ca noi dispunem doar de anumita suma (banii nostri si creditul), dar devizul depaseste cu mult aceasta suma si zau daca stiu de unde sa scaotem diferenta de bani...si asta fara a lua in considerare ca trebuie sa si mobilam casa...si uite asa am adunat, scazut, impartit pina seara tirziu si noaptea tot euroi am visat...in fine, vom trai si vom vedea cum o scoatem la capat!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Andries -
Roberta - ufff, iti doresc multa sanatate si sa treaca simptomele astea urate !
Amironeanu - pupam burticea si samburicea ! Si pe Stefania cea cuminte si iubareata !
Poluuux - ce bine ca mai scrii ! Iti dorim multa sanatate si pupam samburicea si sa va treaca greturile !
Leeloo - vacanta super faina sa aveti !
AndreeaP - sanatate sotului sa si revina repede-repede si tie succese la munca si sa vina marirea !

Noi s`tem la fel. Tusim. Si bem siroupuri contra bomboane

O zi faina tuturor ! Pupici la toata trupa ! Multa sanatate !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Andrea, multumesc ! Banuiam insa ca asa va fi si ca va sta foarte putin la noi ... socrela adica !
Gabi, o zi usoara la munci azi si iti doresc inca o data vacanta placuta si zile insorite acolo !!
Eu am acasa un copil superfericit - i-am luat ieri un dvd cu Scufita rosie (plus carticica aferenta cu poze din filmulet) si Andrei nu s-a dezlipit de ele ... ba am avut parte de o maaare criza cind i-am spus ca ne mai uitam si alta data la film ... "Nuuuuu, mai vreau odataaaaa !!" Si a mai fost o data ... si inca o data ... acu tre sa caut si papusa scufita rosie, ca toate sa fie OK !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza! Ma grabesc sa va raspund pentru ca am avut deja o cadere de curent si nu vreau sa pierd again ce postez.
Si sa nu ma spun ca, absorbita de ceea ce scrieti, am uitat complet de ficateii pusi pe foc, asa ca m-a dezmeticit fumul
ANDREA, nu stiu ce sa-ti spun de targ, eu am ramas masca la vederea locatiei, a facut Mitropolia o sala ce bate de departe orice exista in Iasi de genul asta (sala de conferinte, expozitii etc.), in interior e totul marmura, curatenie, super! Noi avem o pozitie foarte, foarte buna, exact cum urci pe scari dai de noi, acum avem emotii daca vine lumea in capatul Iasului.Despre ce poti cumpara nu stiu mare lucru, am ochit eu un stand cu haine de copii dar toti abia aranjau marfa ieri.
Astazi stau acasa, nu am ce sa fac cu Matei, soacra mea a venit ieri cu gandul sa stea doua zile, dar a lovit-o raceala si a fugit acasa aseara, mama are o criza urata de rinichi...
GABRIELA, drum bun, sa te distrezi la maxim si sa ne aduci multe, multe poze!!
LILIANA, incearca si tu sa vezi ce-i place bebelusului, poate fructe, poate altceva, trebuie sa te alimentezi! Pupici si sa ne zici cat e AMR-ul!
ANDREEA (P), sanatate multa sotului!
ROXI, si eu zic la fel cu barbatii si shoppingul, Petro ma bate de departe, sa-l vad si azi cu ce achizitii vine de la targ!
CARMEN, am uitat sa-ti raspund in legatura cu beuta, 80% nu putem veni, imi pare sincer rau dar mai am totusi o speranta, poate se incalzeste si il trimitem vreo 3 zile pe Matei la tara (saptamana viitoare suntem la targ la Sala Polivalenta).

O zi buna, mai revin!

Mergi la inceput