Piticlonti de iulie - august 2004 (213)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Dana, sanatate multa si sa treaca repede repede! Tare greu trebe sa fie. Supe si sucuri de citrice cat poate sa inghita ne recomanda noua doctorul (ca Maria e mai vomitacioasa si mereu ne spune ca ne chinuim degeaba cu mancarea cand e asa, ca o da afara).
Andries, condoleante pentru bunica ta!
Roberta, felicitari pentru inscrierea la gradinita. Eu numai am vorbit cu directoarea gradinitei care e vecina cu noi... Desi e numai o singura gradinita cu program redus (si mai e una normala) nu-mi fac probleme ca nu as gasi loc...:)))
Roxi, asteptam poze cu mare interes...:)
Olivia, las ca si filmele cu probleme existentiale sunt bune... m-as duce la cinema si sa vad desene animate, p'onoarea mea...
Ioana, trebe sa fac rost de desenele astea cu Barbie, daca tot ma uit macar sa stiu o treaba ...

Noi am devenit experti, respectiv John. Az'noapte cand a vomat Maria a tinut castronul la fix ca nu s-a murdarit nimic prin pat (are prostul obicei de...a plimba jetul...)! Scaparam de schimbat o gramada de asternuturi!

O zi frumoasa la toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata !
Aici tot friiig este, macar s-a mai luminat putin si nu mai bate vintul ... dar tot vreme de numarat bani in casa ramine, haha !!
Andries, ! Imi pare rau pentru bunica ta ! Sper sa reusesti cu actele !
Olivia, mi-ai placut cu filmele pe teme existentialiste ! Am vazut si eu Children of men, dar mi s-a parut slabut pentru cita reclama i-au facut !! Da, am recunoscut-o pe Oana Pellea si chiar ca a avut un rol mai lung decit Julianne Moore ! Daca mai vrei filme dastea, iti recomand Little Children, care mie una mi-a placut mult mai mult decit cel sus mentionat ! Si chiar Little miss sunshine sau Sherrybaby (eu sint fan Maggie Gyllenhaal si in filmul asta are o interpretare de nota zece, imi pare rau ca nu a fost nominalizata la Oscar, caci chiar merita !!). Pupici lui Uka si voua numai bine acolo !!
Dana-emma, ooooof, sanatate multa lui Ricu !! Eu una as cere o parere specializata pentru eventuala operatie de amigdale, mereu am fost contra scoaterii lor decit daca este neaparata nevoie ! Nu pentru ca Ricu este mic, dar stiu ca daca le scoti eventualele raceli or sa coboare direct in plamini !! Cred ca Olivia te-a sfatuit cel mai bine si sper ca Ricu sa se simta deja mai bine la ora acestor cuvinte !! Pupici multi si tie !! Cit despre mincat, ai rabdare, ca o sa treaca faza asta, fa-i supica de pui si lasa-l sa bea doar zeama, e tare buna !!
Roberta, pentru sotul tau descurcaret si bafta in continuare !! Si salutari si prietenei tale binevoitoare, hahaah !! Se pare ca ni se inmultesc admiratorii secreti, nu ???
Am mai citit ... dar evident ca am uitat ce... asa ca mai revin oleaca later !
O zi minunata sa aveti !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

neata
noi suntem acasa, eu si lia pui. am fost in weekend la munte si duminica seara deja eram amandoua cu batistele in actiune... cred ca e o gripa, mie mi-e foarte rau, ma dor ochii, muschii, abia pot sa respir. lia pui a facut doar o forma usoara (doamne-ajuta sa scape repede si de ea).
cred ca deja ii e dor de educatoare si copii, dupa patru zile de mami si tati, de dimineata voia sa vada poze de la "gadinita" si ma tot intreba ce fac copiii din poze si tot ea raspundea: lipesc, stampileaza, cololeaza.. desi se simte bine nu o duc la gradi ca mi-e teama sa nu imbolnavim copilasii.
vad ca vorbiti de filme, eu inca sunt fascinata de babel. de la the queen ma asteptam la putin mai mult... vara in care a murit printesa diana mi-am petrecut-o in scotia, nu departe de balmoral (de unde regina a plecat cu greu catre londra) si probabil ca sunt subiectiva in aprecieri... dar este adevarat ca helen mirren a fost exceptionala. apropos de filme, luni dimineata ma simteam groaznic de rau si nu puteam dormi, asa ca m-am uitat la premiile oscar. si exact cand incepusera sa decerneze premiile "serioase" am ramas fara semnal de la astral! si bineinteles ca nu mergea nici internetul, defectiune serioasa.

multi pupici bolnaviorilor si multa sanatate!

edit: cristalin, felicitari lui john!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

http://community.webshots.com/album/557894911qLHLIP iaca-ta cateva poze.
Andries condoleantele mele. sa se odihneasca in pace bunica ta.
Cristal felicitari pentru John!
nu am apucat sa vad decat pozele Ancai...dar recuperez eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Multumesc mult.

a fost greu, mie mi-a fost foarte greu, toti am simtit neputinta, dar acum m-am mai linistit, saraca decat sa se chinuie mai bine ca a iertat-o Dumnezeu de suferinta, 3 AVC -uri intr-o saptamana si apoi stare comatoasa inca 4 zile ... a fost tare greu, chiar daca persoana e in varsta si te gandesti ca atat i-a fost sa traiasca tot te incearca regretele si tot te framanti sa vezi daca nu ai putea sa faci ceva in plus. Cu actele... ca la balamuc, fetelor... orice acte ati avea, puneti-le bine, faceti copii, faceti inventar, ca daca ai nevoie de ceva si nu-ti e la indemana iti faci o mie de nervi degeaba.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Sanatate la toti bolnaviorii...si eu am observat la Victor niste muci, dar nu de speriat, ma enervez doar ca ii trage in gat si apoi ii mananca!!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele!
Eu am intrat deja in trepidatii intrucit poimiine, 1 martie, plec catre Caraibe!!! Plec eu pe 1 dar cred ca deja am plecat cu mintea...
Rox - bine ai venit - sper ca a fost frumos, nu? Poze nu pot vedea momentan, dar ma delectez eu cu ele acasa...
Andries - condoleante, imi pare tare rau... Stiu cum e cu birocratia in astfel de momente si ai dreptate - ar trebui sa avem mare grija de acte...
Dana multa sanatate lui Ricu! Cum te mai simti cu ochiul?
Marcela - multa sanatate pentru Lia-pui si pentru tine!
Cristal - voi sunteti de coma ca de obicei - felicitari lui John acum ca si-a intrat in mina....
Roberta - felicitari pentru inscrierea la gradinita! Sa inteleg ca deja au inceput inscrierile? Mie de la gradi mi-au spus ca abia la sfirsitul lui martie, inceputul lui aprilie...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Stati, nu ne felicitati ca eu cred ca a fost numa' o intamplare...dar poate cu timpul isi intra bine in mana John cu manuitul castronului...hehehe

Vrabiuta, multa sanatate si tie si puiului!
Roxana, tare frumoase poze!
Gabi, spor la facut bagaje...

Slabuta miscare...bagati acuma ...p'orma vine primavara si nu mai sta nimeni la calculator sa scrie mesaje...:)

Liliana, cum te simti?! Mai da un semn!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Vine primavaraaaa ??? Daca da, unde ?... si cind ?...
Oricum, Cristalina, chiar daca ar fi doar o intimplare, tot i se cuvin mucios felicitationes lui John !! Stii tu cum se spune cu "mama reusitei" !!
Gabi, spor la facut bagaje si sa aveti o super vacanta acolo in Caraibe !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare.
Pupici muuulti bolnaviorilor !

Intrebare: fetele care ati fost in vacante in GRECIA, prin ce agentie ati fost ??? Pls helpuiti ma cu numele unei agentii de turism foarte serioase !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Mergi la inceput