Piticlonti de iulie - august 2004 (213)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Fetele, am intrat sa fac o propunere celor din Bucuresti. Noi realizam un fel de talk show la care avem invitate mamici de copii de 0-2 ani si 2-5 ani. Tema este legata de sanatatea sugarului, a bebelusului si a copilului mic - medicatii, boli contagioase, vaccinari,..... Si se va petrece prin martie - pe 7 sau 9, nu mai stiu precis, dar verific maine calendarul. M-am gandit sa va intreb daca va intereseaza sa va exprimati parerea - discutiile vor dura cam 1 ora jumate, dupa-amiaza. Daca ma veti intreba "mie ce imi iese" la afacerea asta, o sa va raspund ca ceva va iese . Este important sa aveti cu cine sa lasati copilul in acest timp.
Daca sunteti interesate sa participati, va rog sa imi trimiteti un e-mail cu nume, nr de telefon si varsta copilului, si o sa ii rog pe colegii mei sa va sune.
Mai trebuie sa spun ca mesajul asta nu este publicitar, si nici nu are scopuri ascunse, datele voastre vor fi complet confidentiale si nu va veti trezi dupa asta nici cu posta plina, si nici nu va va pune cineva sa donati bani, sau mai stiu eu ce :) Nu l-as fi lansat aici, dar nu sunt membru de azi-de ieri pe acest forum, si in tot acest ragaz, am vazut ca aici mamicile chiar se intereseaza de sanatatea si binele puitilor!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Buna seara.Noi iar bolnavi,de asta data Ricu s-a lasat pazit patru nopti incheiate,deh decit sa-mi moara copilul,mai bine nu dorm si-l pazesc!Ceva ca o raceala dar cu o tona de flegma in git.Au venit si mucii asa ca copilul nu mai avea pe unde respira.Flegma nu stia s-o scuipe afara,mucii la fel,asa ca l-am sculat din cinci in cinci minute in fund ca sa poata tusi sa nu se sufoce.Pur si simplu horcaia si nu mai respira asa ca-l sculam in fund da-i palme in spate,al apuca tusea si dormea iar cinci minute.Si uite asa patru nopti.La doctor,antibiotice,cica are amigdalele f inflamate si foarte multe secretii in git.Cica sa-i scoatem amigdalitele curind.Habar n-am daca la virsta asta se scot amigdalele.El zice ca da,eu va intreb pe voi!Nu maninca mai nimic,nu poate bea nici lapte,daca apuca si maninca ceva ,tuseste pina vomita tot,azi m-am ingrozit,ai cadeau blugii de pe el.Care de obicei abia-i puteam inchide!Si ca sa fie totul incadrat in rama perfecta,mai sunt si singura cu el acasa.Si mai si ploua in nesimtire si nu putem iesi afara.Si toate alea rele acu au venit peste noi.Poate-i trece mai repede sa-l vad ca maninca iar ca m-a apuca pandaliile de cit de slab este.Acu trei luni avea 15 kile si abia de sare de 13 acu.Si va dati seama ce uscat e ca domnu e si inaltut bine.Si-i marait,si-i intors pe dos si nu asculta de loc,imi vine sa-l bat citeodata,dar am noroc de firea mea miloasa si m-a opresc la timp.Mai ales ca-i si bolnav,acu doua zile daca m-a credeti am fost sa cumparam pampers si ce-i mai trebuie si a facut citiva pasi de la masina si sa lasat de genunchi in jos.Am tot incercat sa-l punem pe picioarele lui,pur si simplu i se inmuiau genunchii.Tuse incontinuu,nedormit,cu febra mare,ajunsese copilul o leguma.Azi n-a mincat nimic gatit,i-am facut snitele cu piure,a luat o singura data si a zis:op!Citeva guri de lapte dimineata,o felie de paine cu pasta de alune la dejun,fructele(doamne ajuta ca pe astea nu le refuza niciodata)O budinca si iar citeva guri de lapte la culcare.Of,tare necajita mai sunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Dana...imi pare rau ca sinteti din nou bolnaviori. Ce pot sa-ti spun este sa nu insisti cu papa...nici noi cind sintem bolnavi nu putem minca..asa ca....Da-i supe de pui...am citit ca aici este f recomnadata in raceli...Apoi ca fruct...kiwi...cica nu se compara cu nimic. Cit priveste amigdalele...nu m-as grabi de nici un fel...amigdalita lui eu cred ca este una virala si nici nu trebuia antibiotic..dar aasta este doar parerea mea...Fara exudat faringian si cultura..nimeni nu poate sa stie 100%...Are si febra mare? Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

valeu, ce de-a lume racita, ufff... sanatate la toti si toate!
papa, astept vesti bune... si chef sa mai scrii in jurnalul ala

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

A facut si 39 si nu scadea nici cu para nici cu nurofen.Ce sa spun,cica daca se inflameaza de cinci ori pe an,aici se recomanda scoaterea lor ptr. ca nu pot administra atit de mult antibiotic.Eu zic dupa parerea mea ca la cit de rau arata copilul,nici nu se putea fara antibiotic.doctorul mi-a aratat punctele albe de pe amigdale,plus ca ele erau aproape lipite.Acu nu zic ca am dreptate,dar in doua luni doua serii de raceli serioase nu-s de lepadat.la gradi nu l-am mai lasat.cu mincatul stiu ca n-am ce sa-i fac,ma plingeam si eu la voi ca n-am cui ma vaita deocamdata.Lui Mario nici nui-am spus ca-i bolnav,sper ca pina se intoarce sa-i treaca macar putin.Asa ca l-a voi cu plinsul,mi se rupe sufletul cind vad ca nu maninca si ca s-a tras la fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

dana, n-ai ce face... sa se faca bine ca o sa inceapa el si a minca si il pui repejor pe picioare. ma gindesc ca pe fondul imunitatii scazute a mai racloat un virus si nah, cit le trebe... io nu m-as grabi sa-i scot amigdalele, as mai consulta un doftor pentru asta.. medicul care ti-a recomandat scoaterea lor e orl-ist? si dupa tratament nu se vede nicio ameliorare?
edit, roberta felicitari, asta da` reusita merita sa bem in pub;)), despre ce gradi vorbesti?

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

No Carmen,e medicul lui de familie,insa mi-a spus ca daca mai patim de astea in continuare mai mult de patru cinci inflamari pe an,el ne da recomandare pentru orl-ist.Dupa care acolo ai fac analize si hotarasc.Sa speram ca ne oprim aici anul asta ca de doua luni n-am si eu o zi linistita cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Febra nu este egala cu a avea infectie bacteriana. Ma indoiesc ca Ric face amigdalite bacteriene .asa de des...Singura solutie sa afli ..este acest exudat faringian de care-ti spuneam...Si nu uita daca are dureri in git..nemincind ..se autoprotejaza de durere...
Si sa-ti mai zic ceva..sint normale la copii mici, intre 6 -10 raceli pe an...chiar 12 pentru cei care merg la cresa...Iar Ric a inceput sa aiba probleme as..decit merge la cresa...Poate ar trebui sa reconsideri..zici si eu...

te-am mai incurajat putin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza
Roberta chiar la ce gradi l-ai inscris??Btw,io n-am inscris-o si nici n-o inscriu decat doar daca trebuie musai pentru la toamna 2008(sper sa nu ma lase bona,dar am inceput deja s-o obisnuiesc cu ideea ca va mai sta un an cu mandra)Ma intrebam aseara cu toata nebunia asta cu gradinitele,daca nu au locuri acum,la clasa I ce-o sa faca cu ei,o sa faca iar clase cu 40 de plozi
Andries condoleantze pentru bunica ta!!!!Si tie multa putere si sanatate sa le rezolvi repede si sa treci si peste asta!
Ca veni vorba de vazut filme,io patesc la fel ca si Cristalina,stau linistita la film,mandra si cu tati se joaca se schimba in pijamale se baga in pat si cam pe la jumatatea filmului sunt chemata la apelasa ca am renuntat dupa 2 jumatati de film si ma culturalizez la greu cu Barbie in Lacul Lebedelor si Barbie in Spargatorul de nuci!
Dana speel insanatosire grabnica lui Ricu ca tare-s pacatoase amigdalitele astea!
Hai ca nu maine,poimaine vine primavara

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

pup gagici
nu am apucat inca sa citesc nimic din urma, recuperez imediat. am venit ieri, am recuperat cupilu' fericit c ai-am luat o carte cu Thomas care canta....acum sa incerc sa recuperez si la servici. revin cand sunt in tema cu ultimele idei
pupici, sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput