E adevarat ce s-a intamplat ?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisa_35 spune:

Si baietelul meu a fost operat de dl. Dr. Tranca....ce pot spune....un chirurg de exceptie! Operatia a fost o reusita totala, nici nu se mai cunoaste (hidrocel...), nu am avut nici un fel de probleme. Mi-a fost recomandat ca un chirurg de exceptie, ceea ce s-a dovedit a fi un mare adevar! Cu copilul meu s-a purtat exceptional!!! Stand in salon cu copilul meu, dupa operatie, mi-a vorbit de cei 2 copii ai sai...si m-am gansit atunci...uite un medic si un parinte cu suflet.....Dupa ce am auzit sunt socata! Parca nu imi vine a crede ca s putut face asa ceva...sa fie atat de inconstient? Fara sa vreau imi pun si eu acceasi intrebare : ce cauta fata aceea la dr. acasa sa schimbe pansamentul? Dupa stiinta mea pansamentele se schimba la spital....nu era chiar atat de naiva la 17 ani sa nu realizeze ca pansamentele nu se schimba acasa. Ce s-ao fi intamplat acolo...Dumnezeu stie...si cei 2 oameni implicati : fata si doctorul...si apoi povestea cu prietenul fetei de etnie roma (cu care parintii nu sunt de acord)...cu lantul....cu cerceii...daca cumva au incercat sa-i insceneze dr-ului ceva? Vorba cuiva care a scris la subiect, cand ai cazut de la etaj nu cred ca te gandesti mai intai unde iti sunt cerceii si bratarile, si culmea mai ai si chef de dat telefon.....pru si simplu nu cred!!!!!De cand lumea se stie ca chirurugii castiga bine...nu stiu...era doar o parere! Eu nu cred ca acest om a fost atat de nebun incat sa isi rateze viata aruncand pe geam un om!!!!
Sa speram ca adevarul va iesi la iveala! Pana atunci...doar presupuneri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by Sibylle
Pai da, si eu zic sa arunce cu piatra numai cei ce n-au aruncat niciodata in viatza lor pe cineva pe geam !!!

Sibylle, .
Oamenii se impart in doua: cei ce arunca cu oameni pe geam si cei ce arunca doar cu pietre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

quote:
Originally posted by XIO

De la 16 ani nu este corupere de minori.
Cel putin asa tin eu minte

Nu le stii chiar pe toate...Pina la 18 ani un individ este considerat minor insa responsabil in caz de fapte penale incepind cu virsta de 16 ani. Iar oricum ai da-o, un dr. e obligat la o anumita tinuta morala, indiferent ca e familist sau nu iar fapta lui nu are nici o circumstanta atenuanta (cel putin partea din vina care-i revine, ca nu ma convinge nimeni ca o fata de 16 ani merge seara la dr. acasa sa se arunce pe geam pt. a-i cistiga acestuia inima, ceva e adevarat in ipoteza ca ar fi abuzat de ea, sexual sau fizic). Si aici au fost cazuri de dr. pusi la popreala pt. ca au fost acuzati ca au abuzat de paciente cind erau sub narcoza, nu a contat ca erau ireprosabili dpv profesional, ai dat in penal, esti bun de tras la raspundere, ce mai tura-vura...
Cred ca si acest caz, ca multele altele citite si discutate aici pe DC, va ramine doar la un duel al vorbelor, vinovatii se scutura usurel de "praf" si merg mai departe senini...Eventual schimba spitalul, ca sa i se piarda urma...Unde va trata alti pacienti la fel de ireprosabil dpv profesional pina calca din nou in strachini si tot asa..viata e ca-n gara, un tren vine, altul pleaca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mish spune:

E tare trist si grav ce s-a intamplat. Sunt de acord ca nu trebuie sa aruncam cu piatra pana nu stim care, ce si cum. Dar pana una alta, printre operatii reusite iata ca i-a mai scapat si cate una catastrofica-si inca e putin spus. Fiind un fan al lui Andrei- puiul mic cu esofagul dus la “disparitie” de oameni “priceputi”, cazul il puteti citi la Ajutor Umanitar- astazi am vazut ca taticul lui a mai postat ceva:

“Domnul respectiv ne datora un nerv vagal drept, trei centimetri de esofag si vreo patru luni de intubare ...”

Pt. cei care nu cunosc povestea lui Andrei, zau ca ar merita sa fie citita:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009

Ma gandesc la acesti oameni care lupta cu incrancenare pt. viata puiului lor … Pt. ei, intalnirea cu d-nuldoctoraruncatordeoameni a fost una fatala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

[/quote]

Pai da, si eu zic sa arunce cu piatra numai cei ce n-au aruncat niciodata in viatza lor pe cineva pe geam !!!

Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir
[/quote]
--------
Pana acum nu s-a dovedit ca sigur ar fi aruncat-o el

Acum cred ca amandoi sunt vinovati,si doctorul si fata cea "cuminte".
Sa fim seriosi,nu avea ce sa caute acasa la el!

Pacat de familia lui, mai ales de cei doi copilasi (din presa, baietel de aprox. 2 ani si fetita de aprox. 5 ani)!!!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Am stat aseara pana la 2 si m-am uitat pe OTV la dezbaterea lui Diaconescu. Parerile sunt impartite si cred ca doar fata poate deslusi situatia.
Eu il cunosc pe Andrei (iubitul) fetei si nu inteleg cum o fata buna (asa cum o descriu cei care o cunosc)poate fi prietena/iubita unui baiat ca el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Orice s-ar fi intamplat, a aruncat-o sau nu de la fereastra, a violat-o sau nu, nu justifica comportamentul lui de dupa. Cum a putut sa se uite de la balcon si sa astepte venirea salvarii fara sa faca absolut nimic? Ce fel de medic mai esti???? Si foarte curios, un coleg de-al dumnealui (medic)a declarat ca este foarte violent si ca isi pocneste colegii, unei asistente i-ar fi rupt maxilarul... Declaratia a fost data pe OTV. Daca a fost minciuna sau nu, iarasi nu stiu. Dar cu ce nu ma pot impaca, cu atitudinea dr-ului de dupa. De ce n-a ajutat fata, de ce nu i-a acordat primul ajutor????

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

eu consider ca fata s-a dus de buna voie acasa la medic , au intretinut relatii sexuale [ tot de buna voie] si probabil ca s-au certat pt ca fata s-ar fi asteptat sa o ia de nevasta iar din teribilismul specific varstei , l-a amenintat ca se omoara si s-a aruncat pe geam. Nu cred ca a aruncat-o el .

ADRIANA STEFANIA-05-11-1998
ALEXIA-MARIA-24-10-2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by tomecica

eu consider ca fata s-a dus de buna voie acasa la medic , au intretinut relatii sexuale [ tot de buna voie] si probabil ca s-au certat pt ca fata s-ar fi asteptat sa o ia de nevasta iar din teribilismul specific varstei , l-a amenintat ca se omoara si s-a aruncat pe geam. Nu cred ca a aruncat-o el .

ADRIANA STEFANIA-05-11-1998
ALEXIA-MARIA-24-10-2004

Si de ce nu i-a acordat primul ajutor apoi????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

o fi ramas socat !

La Antena au spus ca fata avea nu stiu ce datorii, deci nevoie de bani..O fi "ochit" ceva prin casa, a incercat sa arunce pe geam iubitului,n-a calculat bine si a plonjat si ea...Sau mai bine sa asteptam concluziile anchetatorilor ,cine stie ce s-a intamplat!
Oricum, pacat de familia doctorului!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput