E adevarat ce s-a intamplat ?

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca2207 spune:

Si totusi... daac mama este ingrijorata de starea fetei si a realizat doar dupa ce a semnat cererea ca nu trebuia sa o externeze de ce nu a chemat o ambulanta acasa sa o duca la un alt spital?

E mai simplu sa te lamentezi la televiziune ca doctorii pun in pericol sanatatea fetei decat sa te duci la un alt spital?
Ce Dumnezeu, sunt atatea spitale in Bucuresti, daca chiar e de spitalizat nu cred ca ar fi fost cineva atat de nebun sa-i refuze internarea, nu cred ca toti medicii din tara asta sunt coalizati impotriva fetei si il sustin fanatic si cu orice risc pe dr. Tranca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by anca2207

quote:
Originally posted by cl

Xio, exista si o varianta conform careia a fost externata cam fortat, nu la cererea mamei.

Am vazut si eu ce sustine mama, in familia asta toti sunt naivi si nu-si dau seama ce fac?
Pe de alta parte eu nu cred ca doctorii de la Floreasca sunt inconstienti sa-si puna in pericol propriul drept de practica si sa externeze un pacient dintr-un caz atat de intens mediatizat daca ar stii ca exista si cel mai mic risc pentru sanatatea fetei.

Solidaritatea de casta merge si ea pana la un punct, nici un medic cu capul pe umeri nu-si pericliteaza propriul renume ca sa salveze un confrate.

The impossible... it's what I can do at once, miracles take me a little longer...

Anca, ai dat citat numai o bucatica din ce am zis si se poate interpreta. Citatul intreg era:

quote:
Originally posted by cl

Xio, exista si o varianta conform careia a fost externata cam fortat, nu la cererea mamei. Aici chiar nu ma bag. Supozitii se pot face la infinit. Ei stiu ce a fost acolo, se va afla adevarul pana la urma.

Asa cum am mai zis, la asta nu ma bag, nu stiu ce a fost acolo, nu acuz pe nimeni. Nici eu nu cred ca si-ar risca pielea pentru un coleg de-al lor.
Ce se intampla, habar nu am si nici nu vreau sa fac supozitii.
Ma intreb insa cine o sfatuieste pe mama fetei ce sa faca si de ce nu schimba odata avocatul pe care-l au, pentru ca e jalnic! Pradatorul are sanse mari sa scape ieftin!

Mergi la inceput

CL,
scuze, am citat partial in ideea ca participantii la topic au urmarit stirile, nu mi-am dat seama ca unii nu le pot vedea pt. ca nu sint in tara.
Intr-adevar, mama ei a spus ca i s-a bagat sub nas o hartie pe care i s-a cerut s-o semneze, spunandu-i-se ca fata este "buna de externat" dar ca trebuie semnata hartia respectiva de catre parinti, fata fiind inca minora. Dupa ar fi realizat ca hartia era cerere de externare pe proprie raspundere.
Eu ma intreb de ce n-a facut ceva dupa ce a realizat, in afara de show-ul mediatic, de ce n-a dus fata la alt spital daca opinia ei este ca are nevoie de asistenta medicala "around the clock".

CAt despre calitatea profesionala a avocatei lor, nu pot decat sa-ti dau dreptate, ma intreb si eu de ce n-o schimba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Cu riscul de a-mi lua rosii in freza, nu ma pot abtine sa-mi spun parerea.
Ceva e putred in povestea asta. ceva nu se leaga. Cred ca am vazut toate emisiunile de pe OTV unde s-a discutat pe larg despre cazul asta. Senzatia mea e ca fata asta minte.
Poate sunt usor influentata si de faptul ca-l cunosc pe iubitul ei si pe unii din prietenii cu care ei se intalneau. Se vorbeste tare urat despre ea.
Aseara, in timpul emisiunii lui DD, citeam perindarea mesajelor din josul ecranului si unele intrebari erau chiar bune.

- De ce nu i-a cazut bandajul de la umar in timpul luptei cu dr?
- Pe violatorii ii intereseaza partea de jos a vestimentatiei, nu partea de sus. Adica, in mod normal, trebuia sa se lupte pentru a-i da pantalonii jos, nu pentru a-i da puloverul (scriu asta tinand cont de ceea ce era prezentat in interviul dat de ea).

Voi ce ziceti?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Anca Wish

Cu riscul de a-mi lua rosii in freza, nu ma pot abtine sa-mi spun parerea.
Ceva e putred in povestea asta. ceva nu se leaga. Cred ca am vazut toate emisiunile de pe OTV unde s-a discutat pe larg despre cazul asta. Senzatia mea e ca fata asta minte.
Poate sunt usor influentata si de faptul ca-l cunosc pe iubitul ei si pe unii din prietenii cu care ei se intalneau. Se vorbeste tare urat despre ea.
Aseara, in timpul emisiunii lui DD, citeam perindarea mesajelor din josul ecranului si unele intrebari erau chiar bune.

- De ce nu i-a cazut bandajul de la umar in timpul luptei cu dr?
- Pe violatorii ii intereseaza partea de jos a vestimentatiei, nu partea de sus. Adica, in mod normal, trebuia sa se lupte pentru a-i da pantalonii jos, nu pentru a-i da puloverul (scriu asta tinand cont de ceea ce era prezentat in interviul dat de ea).

Voi ce ziceti?

Eu n-am rezistat sa urmaresc tot circul de aseara (scuze, dar mie asta mi-a inspirat). Cu toata compasiunea pe o inspira victima, nu trebuie sa ai studii de psihologie ca sa realizezi ca jumatate din ce spunea erau miciunele, multe dintre ele usor demontabile. In plus mie nu mi s-a parut deloc traumatizata de eveniment (lasand la o parte evidenta fizica), aici imi cer scuze, nu cunosc victime ale violurilor decat din ceea ce am vazut in filme, insa nici una dintre ele nu era asa de volubila si dornica sa dea detalii ca dra. , unele dintre ele atat de cusute cu ata alba ca mi-era mie jena...
Am schimbat canalul cand se ajunsese la faza cu smulsul telefonului din mana...mi-a fost mai mult decat suficient.

Din nou, eu consider ca dl dr e vinovat, chiar daca numai de corupere de minore, de relatie sexuala cu o pacienta, de faptul ca n-a facut nici un gest sa-i acorde primul ajutor (violul si tentativa de omor le las in seama justitiei) insa cred ca atat victima, familia acesteia si avocata lor nu fac decat sa-i usureze drumul spre "spalarea onoarei" ca sa zic asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

quote:
Originally posted by Anca Wish

Mi-am promis ca nu ma mai bag la subiectul asta .
Stii ca mai mult de jumatate din cazurile in care un hot patrunde intr-o casa pe care o crede goala si este surprins de o femeie singura, se termina cu viol? Ceea ce incepe cu o lupta pentru un telefon sau un pix, se poate termina cu un viol. Are de-a face cu adrenalina si raspunsul ei la barbati. Asta nu inseamna ca orice barbat va reactiona asa ci doar ca este destul de comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by bird70
Mi-am promis ca nu ma mai bag la subiectul asta .

si eu la fel

da' vroiam sa zic doar ca mi-a placut tare declaratia sotiei data la TV: <<nu stiu ce s-a intimplat, nu am fost acolo, dar am primit un telefon de la sotul meu :"vino repede, ca e o tipa la noi in casa care zice ca se arunca pe geam, vrea sa se sinucida"; sotul meu e nevinovat>>

in orice caz, am vazut ca avocata lui Tranca (nu stiu cum o cheama) este si avocata Alexandrei Dinu in procesul deschis de Mutu pt custodia copilului lor; inseamna ca, probabil, e o avocata buna si familia Tranca se lupta din rasputeri ca dl. sa iasa cit mai "uscat" din povestea asta.

cit despre avocata fetei ... am auzit de cazuri cind avocatul uneia din parti este "stimulat" sa nu fie prea zelos la proces si sa-si reprezinte clientul intr-o maniera favorabila partii adverse

oricum, cele 2 avocate au declarat presei ca, altfel, ele sunt bune prietene ... ... da' se cam vedea cine-i "sherifa" dintre ele doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Acuma daca tor se afla subiectul la "Barfe, mondenitati, cancanuri", nu ma pot abtine sa nu comentez filmuletul facut in casa Fam. Tranca. Ce mizerie, mucegai, intr-o casa de medici Incredibil....dar adevarat

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Mama fetei a renuntat la serviciile avocatei. Asta e un pas bun.

Am vazut si eu aseara emisiunea si nu mi s-a parut circ. Psihologul invitat, dupa povestirea fetei, a spus ca el crede ca a fost viol, pentru ca nu avea de unde sa stie fata ce simti in timpul unui viol. El fiind psiholog, probabil ca a avut de-a face si cu cazuri de viol, asa ca... Mama fetei nu s-a lansat in acuze (exceptie a facut doar chirurgul fetei) , iar la faza cu externatul a recunoscut ca e posibil sa fie si vina ei, ca ea l-a intrebat pe medic cum este fata si cand va fi in siguranta s-o ia acasa si ca, probabil, ca medicul a crezut ca vrea externarea si de aceea a iesit ce-a iesit.

A mai fost si un avocat si a spus ca indiferent daca a fost: 1.viol, 2. act sexual consfintit sau nu, a fost cu o minora si mai era si pacienta lui 3. act sexual cu o minora careia i s-au oferit bani; legea pedepseste asta si a spus cat poate medicul lua la mititica.

Si inca ceva, au aratat casa medicului si nu mi-a venit sa cred. Mizerie crunta!!!!! In viata mea n-am vazut asa ceva si mai e si medic! Bleah!

In final, pana acum ca de ce fata/mama nu fac declaratii presei. Medicul (care saracul si-a schimbat de cateva ori declaratiile, oare de ce?) a apelat la o avocata care nu a ezitat sa apara si sa dea declaratii la diferirte posturi. A amenintat fata ca o va da in judecata. LOL! Bine ca n-o acuza de violarea saracului medic, i-a pus pistolul la tampla, l-a obligat sa mearga la el acasa, apoi l-a violat si l-a mai si aruncat de la parter la etajul 6! Penibil! Mama si-a vazut de fata, sa fie bine si abia acum a inceput sa vorbeasca. Parerea mea, sunt mult prea decente, ar fi trebuit sa adopte exact aceeasi tactica agresiva ca si partea adversa.

Teo, da, sotul ei e nevinovat, saracul. Se arunca, domnule, fetele de la el de la etaj, nevasta e folosita pe post de sac de box, curat nevinovat!

Edit: Nina, da, mizeria aia m-a ingrozit si pe mine! Si cutiile alea si pensa aia sau ce era, ultrajegoase! Asta nu panseaza pacientul, ci il infecteaza cu alea! Brrrr!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Nu e la subiect dar nu ma pot abtine .
Cred ca Ciomu exulta ca nu mai e el principala oaie neagra in medicina romaneasca.

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai

Mergi la inceput