E adevarat ce s-a intamplat ?
Raspunsuri - Pagina 12
anca2207 spune:
quote:
Originally posted by cl
Anca, nu stiu cat de sfanta era fata sau nu si chiar nu conteaza. Sa te uiti insa la un om cum moare si sa nu faci nimic si sa mai fii si chirurg...Iar daca mai era si medicul ei de mic copil...uh!!!!
Acum, speculatii se pot face multe. Colegii aia de unde stiu de pansamente? Fata s-a apucat sa se dezbrace in fata lor si sa le arate? La varsta lor e teribilismul care isi spune cuvantul. Pana la urma instanta isi va spune cuvantul.
cl,
eu opinia despre individ mi-am spus-o, e clar ca nu poate fi numit om, si ca pentru din astia ca ei merita sa existe inca pedeapsa cu moartea.
Colegii spun ca ea le-ar fi aratat.. ma rog, asta e asa usor de verificat de IML ca nici nu merita comentat.
Eu vorbeam din punctul de vedere al unui parinte, am spus ca fata nu e de condamnat, datorita varstei (deocamdata) pentru modul de viata pe care il are ci parintii ei poarta vina, din punctul meu de vedere ei si-au abandonat copilul si comportamentul lor e una din principalele cauze ale neorocirii.
Daca tot ne place sa ne uitam in curtea americanilor, acolo exista conceptul de "autor moral" in justitie, nu?
Suntem aici sa invatam unii de la altii si in acelasi timp din topicurile de genul asta, nu? Cauza nu e ca fata a ajuns la el acasa sau ca individul e psihopat si obsedat sexual, cauza principala este ca familia ei nu a fost acolo pentru ea si ca ea a avut timpul si libertatea si lipsa de consilere din partea parintilor ca sa ajunga in situatia asta.
Ca sa ne intoarcem la solidaritatea de casta, eu pot sa jur ca dl dr. va beneficia de un certificat psihiatric care sa-i "scuze" ratacirea, asta pot sa jur.
cl spune:
Anca, cu asta sunt de acord, ca si parintii au partea lor de vina. Daca ar fi fost alaturi de ea, poate ca nu s-ar mai fi ajuns aici. Asa, singurica, a fost o tinta mult mai usoara.
Cat despre certificatul psihiatric, tare mi-e teama sa nu ai dreptate...
anca2207 spune:
quote:
Originally posted by cl
Cat despre certificatul psihiatric, tare mi-e teama sa nu ai dreptate...
Punem pariu?
Oricum profesional cel putin e terminat.
cl spune:
Anca, eu ti-am dat dreptate, asa ca nu pun nici un pariu.
Am zis ca da, din pacate, asa s-ar putea sa iasa.
anca2207 spune:
quote:
Originally posted by cl
Anca, eu ti-am dat dreptate.
Am zis ca da, din pacate, asa s-ar putea sa iasa.
M-am prins, da' asa as pune un pariu pe-o bere..., desi nu prea pun gura, cred ca de la subeictul asta mi se trage.
Ca-n Caragiale "as bea o bere cu riscu' s-o platesc"....
Putem sa pariem pe pedeapsa cu suspendare? Eu zic ca mai mult nu ia.
Poate ridicarea dreptului de practica...
cl spune:
Pedeapsa cu suspendare si nu-i ia dreptul la practica. Sta in umbra o perioada si apoi reapare si straluceste, precum soarele pe cer...
Bere, inghetata, ce vrei tu.
Mi-am amintit ca mai am de dat o inghetata cuiva!!!!
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by anca2207
... eu pot sa jur ca dl dr. va beneficia de un certificat psihiatric care sa-i "scuze" ratacirea, asta pot sa jur.
pai dupa cum s-a comportat (si dupa profilul psihic/comportamental pe care se pare ca-l are) ... puteau sa i-l dea de mai demult, ca-l merita din plin ... la schimb cu avizul de libera practica, desigur
in Ro, medicii sunt sau nu examinati periodic din punct de vedere psihologic si psihiatric ? daca da - de catre cine ?
anca2207 spune:
quote:
Originally posted by teo1970quote:
Originally posted by anca2207
... eu pot sa jur ca dl dr. va beneficia de un certificat psihiatric care sa-i "scuze" ratacirea, asta pot sa jur.
pai dupa cum s-a comportat (si dupa profilul psihic/comportamental pe care se pare ca-l are) ... puteau sa i-l dea de mai demult, ca-l merita din plin ... la schimb cu avizul de libera practica, desigur
in Ro, medicii sunt sau nu examinati periodic din punct de vedere psihologic si psihiatric ? daca da - de catre cine ?
Teoretic sunt, evident ca ei intre ei si ca e o formalitate...
Am o prietena medic, o intreb si-ti spun, desi sunt sigura ca-s multi medici pe-aici care-ti pot raspunde.
Eu vorbeam de un certificat care sa-l scoata basma curata in justitie, nu de certificatul pe care ar fi fost normal sa-l primeasca la evaluari si care i-ar fi creat probleme dlui doctor daca venea la timp.
XIO spune:
Dodo, am ascultat placa asta de "m" ori. N-ai fost ca mine , eu nu o sa fiu ca tine , ca fiecare e unic.
Parerea ti-o poti expune fara nici o problema , dar nu stiu ce legatura are viata mea cu a ta .
Ca eu spre exemplu pot sa comentez stirile fara sa bag in discutie doamnele si domnisoarele de pe fprum , nu inteleg de ce celorlalti le este atat de greu.
Bird , daca fata este nevinovata nu minte. ;)
Eu nu sunt de acord cu victimizarea asta din simplul motiv ca am vazut destule si o fata de 17 ani care si-a inceput viata sexuala si care merge noaptea la cineva casatorit acasa numai naiva nu este .
Este parerea mea , va rog sa o respectati ca nu am nici o dorinta sa ma contrazic la nesfarsit aici sau sa impun cuiva parerea.
Voi credeti ceva , eu altceva , sa o lasam asa .
Si in inchiere , ca sunt 10000 de intrebari de acelasi fel: nu am spus ca el nu e vinovat, situatia lui cred ca nu mai trebuie discutata , ci situatia ei .
cl spune:
quote:
Originally posted by XIO
Dodo, am ascultat placa asta de "m" ori. N-ai fost ca mine , eu nu o sa fiu ca tine , ca fiecare e unic.
Parerea ti-o poti expune fara nici o problema , dar nu stiu ce legatura are viata mea cu a ta .
Ca eu spre exemplu pot sa comentez stirile fara sa bag in discutie doamnele si domnisoarele de pe fprum , nu inteleg de ce celorlalti le este atat de greu.
Bird , daca fata este nevinovata nu minte. ;)
Eu nu sunt de acord cu victimizarea asta din simplul motiv ca am vazut destule si o fata de 17 ani care si-a inceput viata sexuala si care merge noaptea la cineva casatorit acasa numai naiva nu este .Este parerea mea , va rog sa o respectati ca nu am nici o dorinta sa ma contrazic la nesfarsit aici sau sa impun cuiva parerea.
Voi credeti ceva , eu altceva , sa o lasam asa .
Si in inchiere , ca sunt 10000 de intrebari de acelasi fel: nu am spus ca el nu e vinovat, situatia lui cred ca nu mai trebuie discutata , ci situatia ei .
Xio, naiva, nenaiva, cuminte, necuminte, nimic nu justifica crima! Daca fata nu e cuminte inseamna ca poate fi aruncata pe fereastra???? Iar aici, nu medicul a fost aruncat de la fereastra, ci fata, deci victima e fata, nu el! Tu chiar crezi ca el nu are nici o vina? Si tu, ca viitor medic, spune-mi te rog (dace vrei, evident): chiar ti se pare in regula atitudinea lui, sa stea sa se uite la ea cum moare? Te-as ruga sa-mi spui sincer!
Este un forum, asa ca fiecare isi poate spune parerea, oricare ar fi ea.