Un subiect asa zis controversat...

Un subiect asa zis controversat... | Autor: mamacangur

Link direct la acest mesaj

Daca vreau sa nu mint atunci cand spun ca sunt crestin ortodox sigur nu pot aproba avortul( sub orice forma ar fi el... sterilet, pilule,chirurgical s.a.).Multe femei cad in plasa dezinformarii poate si pt. ca nu vor sa stie... asa cum nici eu n-am stiut adevarul despre anticonceptionale 4 ani de zile...vinovati suntem cu totii pt. ca nu ne informam si luam de bun tot ce ni se spune de doctori sau persoane fara mustrari de constiinta.Din fericire exista inca doctori care au curajul sa spuna adevarul,chiar daca confratii ar face orice ca sa le astupe gura...
Unde altundeva se pot scrie astfel de lucruri daca nu aici, unde e clar ca oamenii sunt totusi preocupati de Dumnezeu?Ma intreb totusi cate din femeile care au apelat la avort si-ar mai ucide pruncul odata nascut?...
Sincer imi vine sa plang de cate ori ma gandesc la cruzimea cu care ne ucidem propii copii care ne incurca socotelile in viata...Si oricat plang pt. acei 4 ani de pastile in care numai Cel de Sus stie cati copii am ucis(se numesc copii si nu oua fecundate, tesuturi, produse de conceptie si alte denumiri care dezumanizeaza!)stiu ca nu-i pot aduce inapoi.Dar pot impiedica alti oameni sa se lase pacaliti, pot ajuta alti oameni sa nu repete greseala si sa nu se amageasca.
Cate femei si-au vazut apoi copii avortati? Cati doctori au informat cu adevarat femeile despre ce inseamna un avort si cati doctori au refuzat sa-l faca pt.orice suma de bani???
Nu vreau sa ranesc pe nimeni... dar nici nu pot sa tac, pt. ca tacerea este cea care ne distruge.Dreptul mamei este asupra ei nu asupra pruncului, si totusi lumea continua sa se imbete cu ideea emanciparii,a libertatii in numele carora e in stare sa-si vanda sufletul diavolului.
Cati dintre cei ce cititi aceste randuri va sumati riscul de a incerca sa convingeti pe cineva sa renunte la avort(prin orice mijloace)???

mamica fericita!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Ia vezi aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=23211

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Acum ce metoda contraceptiva ai putea sa folosesti? Dupa ce ai aflat adevarul......

si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)

http://community.webshots.com/user/2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Continuati discutiile la subiectul indicat de Tzuni, va rog

Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput