Iubire virtuala...ce se intampla cu mine??

Iubire virtuala...ce se intampla cu mine?? | Autor: livia_sampetru

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor....nu am mai scris niciodata aici..am incercat sa fac un cont de utilizator de dimineata, insa nu am reusit...asa ca am rugat-o pe prietena mea sa-mi dea voie sa folosesc nick-ul ei..ma numesc Laura...mi-e si teama sa-mi spun povestea... dar simt ca daca nu o fac .. o voi lua razna...asa ca o sa incerc sa-mi deschid sufletul.. am citit aici multe lucruri.. si invat odata cu voi..dar ceva asemanator problemei mele nu am citit.
Sa intru in subiect..mi-e greu nici nu shtiu cum sa incep.Am 26 de ani, sunt impreuna cu sotul de 8 ani, iar casatoriti de 5; daca cineva ma intreaba daca suntem fericiti, cred ca i-as raspunde ca da..desi in sufletul meu as avea indoieli; am avut o perioada mai grea, probleme cu parintii, dar totul s-a rezolvat, asta in urma cu 3 ani.. de atunci, mici certuri, inerente oricarei relatii,nimic serios, pornind doar din orgoliile si incapatanarea noastra, peste care am trecut mereu... la cateva minute; e nervos, mi se pare ca nimic nu-i mai intra in gratii, dar asa a fost mai mereu, foarte rasfatat.. si totul cum vrea el.Dar cu asta m-am obisnuit; stiu ca ma iubeste, dar nu stie sa imi arate asta. mi-ar fi placut sa fie mai putin egoist,sa se gandeasca si la mine, sunt mult mai sensibila , mai romantica decat el; ultima data cand l-am asteptat cu o cina romantica, primul impuls a fost: ha ha ha, insa apoi si-a dat seama ca m-a facut sa sufar...dar aceste detalii i le trec cu vederea.. pentru ca stiu ca ma iubeste, dar nu mi-o arata, are grija de mine, ne e foarte bine impreuna.. pana la un punct; ceea ce ma nemultumeste mai mult.. este viata noastra sexuala... nu ma face sa ma simt implinita..inainte imi spunea.. ca sunt o femeie frigida...ca nu ma bucur de a face dragoste... ca niciodata nu ajung la orgasm.Am citit mult despre asta, mi-am facut toate analizele...sunt perfect normala;de aceea tind sa cred ca anormalul este... el; nu se preocupa de preludiu , decat foarte rar,si atunci...cat de putin, daca iau eu initiativa...totul se rezuma..la uta-uta si gata...se duce la baie, si apoi cu telecomanda in mana.Mi-ar fi placut sa-mi spuna apoi cat de mult ma iubeste, sa lenevim imbratisati....cand am simtit ultima data.. extazul... nu ma intrebati..nici nu mai stiu...poate de 3 ori... in 8 ani..
Acum vine dilema; petrec mult timp in fata calculatorului, la sv, si acasa, pentru ca el vine tarziu, mancam impreuna, dupa care... la tv .. pana adoarme...iar eu...la laptop; acum 3 saptamani, jucam snooker, si.. din vorba in vorba am cunoscut un baiat...cu care..am inceput sa vb despre orice, insa pe moment, crezand ca e un simplu joc.. nu i-am spus ca sunt casatorita.. nici nu as fi avut de ce sa o fac atunci, pentru ca nu sunt genul de om care sa-mi deshid sufletul foarte usor, nu m-am gandit niciodata sa caut in alta parte ce nu am acasa, sau sa caut idile si discutii siropoase pe net;dar cu el...totul a fost altfel...nu s-a insinuat cu nimic, doar ca mi-a vorbit atat de frumos despre dragoste,despre iubire...asa cum nu am auzit niciodata... un barbat atat de sensibil... care m-a facut sa vibrez... cu doar cateva cuvinte; in urmatoarele zile... am mai vorbit cu el...si este mereu acelasi... un om minunat.. ne-am povestit cate-n luna si-n stele...pana cand mi-a spus.. ca e indragostit de mine...cred ca ceva s-a schimbat in mine atunci, nu ma asteptam, era imposibil sa se intample asta dupa parerea mea, dar mi-a zis-o si o repeta, ori de cate ori vorbesc cu el; nu vreau sa cred ca simt acelasi lucru, desi nu stiu... nu sunt sigura pe mine.. prima data simt asta...ceva atat de nou.. de ireal...nu pot sa cred ca mi se intampla mie..imi spune ca ma doreste. ca ma iubeste, ca ma simte foarte aproape de el...nu stiu ce sa mai zic... acum sufar.. ca am intrat undeva de unde nu stiu sa mai ies; poate faptul ca dpdv sexual, nu ma simt fericita... iar el... pare a fi cel mai tandru de pe pamant, cel mai romantic, cel mai cel...ma face sa cred ca m-am indragostit...cred ca o iau razna deja..cand spun aceste cuvinte;cu el.. ma simt alta...parca am renascut..
Acum nu stiu ce sa fac... ce sa-i spun...sunt convinsa ca trebuie sa-i spun adevarul, sa nu mai prelungim agonia aceasta, pentru ca daca este adevarat ce spune, l-as face sa sufere si mai mult, si credeti-ma , nu merita sa sufere un barbat ca el, merita tot ce e mai bun pe lume, merita o persoana care sa-l faca fericit cu adevarat; regret ca l-am mintit in prima zi, ca nu i-am spus ca sunt casatorita... acum totul ar fi fost altfel.. dar m-am lasat dusa de val,, si uite unde am ajuns...sufar... de fapt merit sa sufar... cu varf si indesat...si DD ma cearta acum...plang de 2 nopti incontinuu, sotul nu si-a dat seama de ce se intampla cu mine, ma tem ca nu ar intelege ce simt...poate m-ar considera.. o femeie .. usoara..
Va rog.. astept parerile vostre... ce sa fac..ce credeti... cum ar fi mai bine... sau a mai trecut cineva prin asa ceva...
Si certati-ma .. merit asta...am gresit.. dar vreau sa indrept situatia... insa .. cum????????

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Eu cred ca esti vulnerabila tocmai datorita frustrarilor tale.De asta ai si dat frau liber primului care s-a aratat interesat de persoana ta.Necesitatile tale afective nu erau recompensate de sotul tau...aveai nevoie sa stii ca esti iubita si sa-ti spuna lucrul asta ( verbalizarea are si ea importanta ei),aveai nevoie sa-ti exteriorizezi iubirea si sa primesti la rindul tau,aveai nevoie sa te simti FEMEIE dorita si apreciata. E firesc,eu cred ca toate ne dorim lucrurile astea,atunci cind iubim.Probabil ca undeva pe drum puntile de comunicare dintre voi s-au deteriorat,s-au subrezit,si ati intrat intr-o rutina.
Vorbeste cu sotul tau despre tot ce ti se intimpla,calm si matur,spune-i exact ceea ce te doare din relatia voastra si ceea ce ai vrea sa se imbunatateasca.
Referitor la celalat aspect,sint rezervata...fii precauta si analizeaza profund,nu te lasa influentata emotional.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Parerea mea... nu cunosti un om dupa 3 saptamini de discutii pe net.
Ia-o ca pe o iluzie de care aveai nevoie in momentul asta, ca sa te trezesti si sa-ti dai seama ca esti o femeie normala.
Si utilizeaza "resursele" pe care le ai linga tine.
Atit.

E foarte probabil ca el-ul acela pe care ti-l imaginezi tu in spatele monitorului sa nu existe si face-to-face - sa fi fost doar o latura ascunsa si nu neaparat sincera a unui barbat normal, asa cum probabil e si al tau.

Ma rog, asta cred eu, s-ar putea sa gresesc.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

quote:
iar el... pare a fi cel mai tandru de pe pamant, cel mai romantic, cel mai cel...ma face sa cred ca m-am indragostit


Poate doar pare....hai sa iti spun ceva (facand exceptie daca se poate de statutul tau de femeie casatorita care nu are importanta in povestea me)....era o vreme in care in 'tinerete' cochetam si eu cu ideea de 'cunostiinte pe net'...si am cunoscut 2 oameni care intr-adevar au meritat...nu pe ei vreau sa ii aduc in discutie aici. Vreau sa il aduc in discutie pe al 3lea...

Al 3lea a reusit sa ma 'faca din cuvinte'...parea minunat. Fire de artist, sensibil, melancolic, suferise din dragoste, m-a impresionat profund, imi facea declaratii peste declaratii...iar eu fire realista si deloc obisnuita cu acest gen (mai ales pe mail - asa a fost 'relatia' noastra 3 luni) am cazut imediat 'in plasa'.....ce baiat sensibil, melancolic, cum au putut femeile din viata lui sa isi bata asa joc de el?Saracul!.....si asa pana ne-am intalnit ....si a mai durat 2-3 saptamani si s-a terminat mai mult decat traumatizant pentru mine. Nu e nici o crima daca cineva vrea sa se desparta de mine, dar modul in care a facut-o respectivul m-a traumatizat si m-a lasat cu sechele destul de rau. Noroc ca acum am langa mine un om total diferit de el, care nu imi dedica nici cuvinte infocate, dar macar cred in ceea ce simte pentru mine...om care m-a facut sa nu mai doara atat povestea din trecut.

Una peste alta.....sunt chestii care pot fi frumoase si cu persoane cunoscute pe net. Nu o sa zic niciodata ca pe net stau doar smecherii, maniacii sexual sau mai stiu eu ce alte categorii. Dar nu (mai) cred in vorbe frumoase si in declaratii facute inainte de a cunoaste cu adevarat persoana....in carne si oase.

quote:
prima data simt asta...ceva atat de nou.. de ireal
....exact...ireal.....nu poate fi ceva real pana nu cunosti o persoana REALA...iar el acum nu e o persoana reala....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Draga Laura, faptul tu plangi de doua nopti in continuu si sotul tau nu te simte si nu isi da seama despre niste transformari prin care treci tu spune multe despre el, despre relatia voastra si despre cat de atent este el la tine.
Intr-o relatie, compatibilitatea la nivel sexual este extrem de importanta. Si ea este rezultatul comunicarii la nivel mental, a apropierii emotionale, e o stare de complicitate, sa ma exprim mai plastic. In momentul in care nu mai exista acea complicitate, nu mai exista o relatie sexuala satisfacatoare, nu mai exista atentia partenerului si iubirea lui, atunci nu prea mai exista nimic... ramane o cenusa. Si putini pot fi asemeni pasarii Phoenix.
Relatia ta cu sotul tau se poate sa fie intr-un impas, faptul ca ai acceptat atentia unui alt barbat este doar o consecinta.
Rezolvarea problemei este in sufletul si in inima ta, nu in ratiune.

Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia_sampetru spune:

Idaira, ai dreptate ... sunt vulnerabila , stiu asta..m-a intimidat, aici am gresit eu, fiindca ar fi trebuit sa fiu mai rezervata, ceea ce ma doare, este ca inc azul in care este adevarat ce spune ca simte pentru mine,spun in cazul.. pentru ca pot fi doar vorbe, nu vreau sa il fac sa sufere.. prefer sa sufar eu..nu mi-a povestit viata lui dinainte, doar mi-am dat seama ca este un romatic incurabil.. ceea ce e de necrezut, pentru ca nu am intalnit un barbat care sa vb asa, sa transmita ce simte atat de frumos.. de aceea m-am inmuiat..si nu vrau sa ma imbat cu apa rece..pentru ca imi iubesc sotul.. asa cum este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Referitor la acel barbat pe care l-ai cunoscut pe net, subscriu la ce au spus deja fetele. Este doar o iluzie, este acea latura a lui pe care el vrea sa ti-o arate, fara defecte, atent, tandru s.a.m.d. Nu poti iubi un om pe care il cunosti numai pe net. Se poate sa ai marea surpiza, daca-l vei cunoaste personal, sa fie dezamagita de el.

Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia_sampetru spune:

Elise, Tzitziri, aveti dreptate, nu am cum sa-l cunosc in 3 saptamani, si poate fi totul in imaginatia mea... este posibil ca nimic sa nu fie asa cum pare, insa..sunt multe lucruri, cuvinte care spun multe; mi-a spus odata: šnu stiu.. te muti la mine.. ma mut la tine.. fugim in lumeš..sau lucruri de genul asta.. la care nu stiu ce sa raspund..dar am intrat in joc.. si trebuie sa o duc pana la capat..Desigur..ca in spatele eu-lui, se pot afla mii de personalitati, nu ma indoiesc de asta..dar.. mereu ramane intrebarea: daca e adevarat ce spune... cum sa nu-l fac sa sufere.. mai ales ca nici nu poate fi vorba de inatlniri.. sau ceva asemanator
Multumesc tuturor...cat de bine e sa am cui sa ii spun ce simt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Laura, pana la urma ce vrei sa faci? Sa incerci cu printul de pe net?
Sau in ce sens vrei sa indrepti situatia? fata de sotul tau?

In orice caz, ia in calcul varianta ca daca nu iti revii imediat din visare, relatia cu sotul tau se poate termina brusc.

Daca tu crezi ca merita efortul asta un vis de pe net si esti gata sa renunti la casnicia ta, probabil ca asa se va si intampla.

Nimeni nu are de unde sa stie acum consecintele. Poate sa fie bine, insa sunt sanse mari sa nu fie bine si atunci sa nu-ti para rau ca ai stricat ceva inainte sa incerci sa faci sa mearga.


Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia_sampetru spune:

Elle, iar in relatia cu sotul meu, asa a fost de la inceput, eram necoapta cand m-am indragostit de el, primul , si unicul barbat din viata mea, dar l-am acceptat asa cum este, pentru ca in sinea lui .. stiu ca ma iubeste, .. insa este o fire foarte rece.M-am casatorit pentru ca l-am iubit, si il iubesc, si el la fel, poate ca inca nu este destul de matur, pentru ca a fost cocolosit de toti; iar pe relatiile sexuale nu a pus niciodata prea multa baza..insa sunt momente cand as dori sa ma faca sa ma simt unica... i-am spus asta... poate ca se straduieste o data...dar a doua zi a uitat totul..am incercat sa-i spun ce simt in legatura cu asta..dar cauta scuze..asa ca m-am resemnat.Poate odata o sa fie mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia_sampetru spune:

Draga Adina, dupa 2 nopti albe...cred ca stiu ce vreau; nu am de gand sa renunt la casnicia mea sub nici o forma,el nu merita asta, nici nu as face-o pentru ca il iubesc, pentru ca .. asa cum este.. sunt fericita , iar problema noastra..nu ma face sa ma arunc in bratele primului aparut pe net, sau primului aparut in viata de zi cu zi...Cel de pe net..poate a simtit slabiciunea mea.. si acolo a accentuat..iar de spus sotului despre asta.. nu poate fi vorba... pentru ca nu ar intelege..asa ca totul ramane in mine...sper sa -mi revin din visare cum spui... chiar asta cred ca este..o visare...
Multumesc tuturor...ca sunteti alaturi de mine si va imbratisez cu drag...!

Mergi la inceput