De unde pot sa cumpar un pat
ce ma intereseaza: latime 1,20 sau 1,40, cat mai jos posibil, in care sa-i fie copilului usor sa se urce si sa coboare (si daca Doamne fereste mai cade sa nu cada de sus), preferabil din lemn nu din PAL, cu tablie doar la cap.
Am posibilitatea sa fac pe comanda dar dureaza si nu prea mai am rabdare.
Am intrat pe toate site-urile posibile si n-am gasit ceva sa-mi convina. Copilu' are doi ani dar ma gandesc si la viitor...
Raspunsuri
arghirmonica spune:
Draga mea da sunt atatea magazine de mobila.Trebuie numai sa te duci sa te uiti.. si sigur vei gasi ceva.
Mmmaria spune:
Da, la prima vedere e al naibii de simplu...
Praktika m-a omorat insa... Aici in Pitesti n-am gasit ce-mi trebuia.
Si poate daca locuiam in Bucuresti era ceva. Insa asa, chiar n-am de gand sa-mi iau o zi libera si sa mi-o pierd cautand un amarat de pat...
Rozi spune:
Mmmaria,noi am luat un patut pt Victor care are 1,40 / 0,70 cm, se transforma in "pat junior", uite-l aici: http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=83 Este inca intr-o f buna stare, desi el nu-l menajeaza deloc la sarituri . Este drept ca nu-i lemn-lemn, ca are tablii la ambele capete si e micutz.
Pe de alta parte insa, eu cu totul am 1.50 m
Eu am facut comanda si mi l-a adus acasa si mi l-a si montat, ca eram singura acasa. Nu stiu daca ti-l aduce la Pitesti, poate ti-l aduc eu
Si pe o alta alta parte, patul in care dorm eu are 1,40 / 2 m, are tablia si lateralele tapitate (asa l-am cautat, sa nu ma ranesc cand dau cu piciorul in el), are saltea relaxa, lada cat tine patul; ca sa umbli la lada, ridici patul si are un sistem care il tine singur, sa nu-ti cada in cap. Nu este foarte inalt, daca eu, de la ametitoarea mea altitudine, ajung cu picioarele pe podea daca stau sezind (nici eu nu l-am vrut inalt). Este luat de la Elvila, mi l-au adus in casa, sunt foarte multumita de el desi am avut niste peripetii pana am ajuns sa-l folosim. Si nu stiu daca e gratuit transportul din Bucuresti in Pitesti.
Altceva... nu stiu ce sa te mai sfatuiesc... sorry... si pupici!!
Mmmaria spune:
Bine mai Rozi, da' mi-ai uitat adresa de mail? Sau imi raspunzi la mesaje pe forum ca sa nu fii nevoita sa-mi pui poze cu Viktorash? Si sa nu trebuiasca sa-mi spui ce poezii a mai invatzat?
Rozi spune:
Hihi... credeam ca scap de shmotru-n public ... adevaru' sincer si adevarat e ca n-am mai pus nici o poza noua... iti explic pe PM.
Cat despre pat... ma intereseaza si pe mine posibilitatile, daca o fi de-o veni si bb2, ii voi "retroceda" patutul care e acum al lui Victor.. si atunci va trebui sa gasesc alta solutie pentru el. Urmaresc si eu subiectul...
carla2005 spune:
Mmmaria si eu sunt in aceasi situatie cu tine sotul meu a dat comanda ieri la slava de un pat de 2m/1,20 azi ni-l aduce, aia iti fac orice pat intr-o zi! Al nostru e din pal insa fac si din lemn! Bafta si sa ne spui ce ai luat!
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
botez...si altele
poze bb
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
Mmmaria spune:
Multzumesc, frumoaselor si dragalashelor.
O sa incerc sa ma smulg din sanul serviciului si sa ma duc si eu pana acolo... dar tare bine ar fi fost daca aia de la Slava mai aveau si un aparat de citit dorintele/comenzile clientilor...
carla2005 spune:
Fii atenta sotul meu a vorbit cu una de era sefa din cate am inteles eu si chiar i-a dat niste sugestii dragute, patul a venit ieri si e super!!
botez...si altele
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Poza Alexutei din concurs se numeste INGERAS , votezi si tu?
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
carla2005 spune:
Al nostru e facut din pal, ne-a costat 3,5mil fara saltea saltea am luat de pe langa John cu 2,6mil, garantie nu ne-a dat la el sau nu stiu eu!
botez...si altele
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Poza Alexutei din concurs se numeste INGERAS , votezi si tu?