avort la 20 de saptamani

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligia-miha spune:

era mligiamihaela.oricum l-am primit,multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult,astept vesti cu nerabdare, crede-ma ca sunt alaturi de tine tocmai pt ca stiu ce inseamna.Nu ai fost deloc pisaloaga, si eu as fi vrut sa am pe cine sa intreb , dar n-am avut.Te cred ca ti-e frica , dar ai incredere in D-zeu si totul va fi bine.Si inca o data spun, orice pot face ,te ajut.
Te pup si numai bine tie si familiei tale.Cranguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia_Marina spune:

La fel ca Androix asa iti spun si eu ca mai existasi minuni. Imi pare nespus de rau pentru ceea ce ti se intampla. Cunosc insa un caz petrecut timp[ in urma unui amic de al meu. Sotia lui insarcinata in 6 luni la un control ecografic i s-a comuicat ca bb-ul are o malformatie la inima si la cap (ceva de genul) si ca trebui sa faca imediat avort pentru ca chiar daca ar duce sarcina la bun sfarsit ar naste un monstru. Dupa ce au obtinut apropbarea medicului pt avort si cu decalrati peste declaratii pe la politie (chestia se intampla in Italia asa ca nu stiu sa iti explic procedura) in noaptea dinaintea zilei in care trebuia sa ii provoace nasterea pe tipa au apucat-o durerile faceri. Asa din senin.Au mers la spital si doctorul a zis a mai bine, intr-un final a nascut un baiat de 900gr. care la prima vedere nu parea a avea nimic. Viu tin sa precizez. La rugamintile ambilor parinti a fpst pus in incubator si la aparate pentru al ajuta sa respire etc. Au tras multe cu el dar nu au renuntat si acum David asa se numeste pustiul are 10 este f. sanatos, un pusti foarte inteligent printre primi din clasa. Asa ca draga Ligia - Miha eu nu mi-as pierde speranta. Oricum Dumnezeu cu tine indiferent de situatie si asteptam vesti de la tine. Pupici si ai mare grija de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

ligia, ti-am raspuns la subiectul lui annis, sarcina cu probleme, imi pare rau ca treci prin asta, cum iti spuneam acolo, si eu am pierdut o sarcina la 12s, oprita din evolutie, si eu am un baiat de 2 ani si 9 luni, si culmea la bebe acuma, care e baiat vroiam sa-i dam numele de David.cum iti ziceam si la subiectul celalat, intra la subiectul durerea unei pierderi de sarcina, la asteptind un ingeras in viata noastra, din pacate sint si alte fete in situatia ta, care din diferite motive sau au pierdut sarcini mari, sau au trebuit sa faca avort!sint fete tare sufletiste, si te vor ajuta, cu sfaturi, cum e, ce e!curaj mult iti doresc!

Flavia 24+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia-miha spune:

buna,fetelor!sunt ligia.nu am mai intrat cam de mult pe forum.vroiam sa va multumesc la toate pt incurajari si vorbe bune,in special crangutei-sper ca ai primit mesajul meu pe mail-si sa va urez o primavara frumoasa,plina de bucurii.ce pot sa va spun:azi se fac 2 sapt de cand am facut avortul,a fost greu din toate punctele de vedere,dar a trecut.cu david a fost destul de usor:am preferat sa nu ii spunem nimic,pt ca el nu are inca bine aprofundata notiunea timpului si stie doar ca atunci cand mami va avea burtica mare de tot se va duce la spital sa il scoata medicul pe bebe(vom vedea noi cand va fi asta).m-a ajutat mult si prof lui de la colegiu care i-a tot spus ca mami a fost grasa si ca a tinut dieta.acum nu ma mai intreaba nimic de bebe.a fost mai bine asa.daca ii spuneam imi era frica sa nu il traumatizeze.va multumesc inca o data la toate si tinem legatura.multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

Esti o fata tare! Ai sa vezi ca in curand o sa ai parte de o noua sarcina fara probleme si o sa poti naste un copil sanatos, fratiorul sau surioara pe care si-l/si-o doreste David!
Multa sanatate!

Anca (mami de Roxana, 26.08.2005 si bebe2)

Mergi la inceput