Cum sa-mi intarzii menstruatia?
Stie cineva vreo metoda de intarziere a menstruatiei? MAi exact, trebuie sa-mi vina ciclul in weekendul de 1 martie si as vrea sa-l aman, in niciun caz nu vreau sa ma prinda atunci!!!! Daca as incepe sa iau pilule anticonceptionale cu cateva inainte de weekendul cu pricina, inainte de a-mi veni ciclul, rezolv ceva? Se amana?
Raspunsuri
AlinaCan spune:
quote:
Initial creeata de dianas
Stie cineva vreo metoda de intarziere a menstruatiei? MAi exact, trebuie sa-mi vina ciclul in weekendul de 1 martie si as vrea sa-l aman, in niciun caz nu vreau sa ma prinda atunci!!!! Daca as incepe sa iau pilule anticonceptionale cu cateva inainte de weekendul cu pricina, inainte de a-mi veni ciclul, rezolv ceva? Se amana?
Io nu stiu decat cum sa-l grabesti...daca tot nu vrei in 1 martie poate iti vine mai repede si anume streseaza-te f tare cu niste evenimete importante gen examen de ceva, vine cineva, etc.
Bafta si tine-ne la curent cu reusita.
redi spune:
Sa intarzii menstruatia ,nu stiu ,s-o grabesti ,se poate.
Totul depinde de corpul tau ,un exemplu:eu imi pot opri menstruatia daca i-au orice medicament pentru dureri,se opreste dupa jumatate de ora si reincepe dupa trecerea efectului medicamentului luat.Pot lua de la paracetamol la ibuprofen ,am acelasi efect .E curios dar asa functioneaza corpul meu .Din cauza ocupatiei pe care o am ,uneori trebuie sa opresc menstruatia ,mai clar o aman atat cat am nevoie ,apoi o las sa-si faca damblaua necesara.
Redi
cocufan spune:
daca folosesti pastile anticonceptionale, poti sa il amani o luna. pur si simplu incepi o noua folie fara sa lasi cele 7 zile de pauza.
Olivia26 spune:
Eu stiam de Vitamina K. Bei o fiola de vitamina K si iti va amana cateva zile ciclul. Se gaseste la farmacie si e foarte ieftina. Nu cred ca e indicat sa faci acest lucru prea des, ma gandesc ca poate avea efecte adverse.
Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.
Asteptam barza
dianas spune:
quote:
Originally posted by cocufan
daca folosesti pastile anticonceptionale, poti sa il amani o luna. pur si simplu incepi o noua folie fara sa lasi cele 7 zile de pauza.
Eu in prezent nu iau anticonceptionale, ma gandeam doar ca daca as incepe sa iau o fiola asa - intre menstruatii - pot sa o aman pe urmatoarea, adica pe aia de pe 1 martie.
dianas spune:
quote:
Originally posted by Olivia26
Eu stiam de Vitamina K. Bei o fiola de vitamina K si iti va amana cateva zile ciclul. Se gaseste la farmacie si e foarte ieftina. Nu cred ca e indicat sa faci acest lucru prea des, ma gandesc ca poate avea efecte adverse.
Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.Asteptam barza
Si vitamina k se ia fara prescriptie medicala?
coltofeanu spune:
Diana , parerea mea este sa mergi la doctorul tau ginecolog si sa-i ceri parerea pentru ca numai acesta poate sa-ti prescrie un medicament , in cazul in care considera ca se poate intarzia menstruatia , iar tu iti doresti acest lucru , chiar iti poate explica anumite reactii ale organismului tau la medicamentul respectiv. Nu cred ca este sanatos sa iei anumite pastile dupa "ureche" pentru ca s-ar putea sa-ti faca mai mult rau .....