Iasule, mandra cetate (50)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

O doctorita stomatolog la care am fost in ultima vreme e Alina Chirvasa - are cabinet vis-a-vis de gara Nicolina. Nu stiu ce inseamna scump in domeniu stomato, ca mie toate mi se par scumpe. Dar te trateaza profesionist, e o finuta. Daca vreti un nr de tel, dati pm. Am mai auzit de Cambose dar n-am ajuns la el inca. Sper nici sa nu am nevoie, ca tocmai am facut vizite dese pe la stomatolog :)
Vreau sa vad si eu top100, unde-l vad?

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Carmen - depinde ce vrei. vrei treaba facuta repede, fara sa astepti si in bataie de joc, sau de calitate, chiar cu cateva sacrificii. si eu de fiecare data cand am fost la el am asteptat la greu la usa, desi aveam programare la o anumita ora. asta denota ca e foarte foarte ocupat. inainte de a merge la el am fost la Hatmanu in Piata Unirii la ADAS, dar nu am fost multumita foarte tare.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Neatza!!

Este vreun targ de imbracaminte in perioada asta in Iasi?Citisem undeva ca ar fi la Sala Polivalenta,dar nu stiu sigur.Stiti ceva?

Fetele cu intalneala...rezervarea este de la ora 20 la PUB25,rezervarea e pe numele lui CarmenP.Cand ajungeti acolo,spuneti ca aveti rezervare pe numele ei.Daca e o problema,dati un bip la una din noi si iesim afara.

Nora

Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by herra

si eu ma intrebam - deci fotografiile au ajuns in top 100 si gata, nu se mai voteaza?
ce se intampla mai departe?

Am impresia ca se mai voteaza...pana pe 10 martie...

Suntem in top 100, multumim tuturor

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

cum se voteaza, ca mie nu-mi apare nici un buton?!

da, este targ de textile, la polivalenta, we asta, Timtex sau cam asa ceva.

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Herra, in susul paginii unde este ratusca, gasesti si iconul "Concurs in imagini". da click acolo si gasesti, la pagina 30 -Upps!

Da, am auzit ca de azi pana duminica ar mai fi un targ de tetile la sala sporturilor.

V-ati apucat de mucenici? Eu am dat o raita ieri la Montecattini si am facut comanda - costa 2.2 ron, deci mai scumpi decat anul trecut cu 0.7 ron - si am scapat deja de griji.

Stiti vreun remediu pt raguseala? eu nici nu pot vorbi! Imi iese un marait doar, care e groaznic...

Ramona, sincer, nu vreau sa deschid discutii sterile... si nici sa le continui insa, repet, sunt si alti dr buni in Iasi si au cabinete bine utilate, iar in ce priveste calitatea, crede-ma n-am facut niciodata rabat la calitate si imi si permit sa platesc oricat costa, si cand spun oricat, crede-ma, inseamna f. mult... insa nu permit nimanui sa ma trateze in bataie de joc, chiar daca numelui lui e norocea sau altul... si sa astepti ore la usa lui denota nepasare si faptul ca nu stie sa se planifice, nu ca e f. ocupat - sau ca te desconsidera si ia inaintea ta vreo "personalitate", ceea ce nu e acceptabil. Si stiu multi fosti pacienti de-ai lui care nu au mai tolerat asa un comportament. Repet, no offense... Adevarul e ca sunt destui dr. buni in Iasi si materiale bune la indemana, ca poti alege. Nu mai e ca pe vremuri... e concurenta si aici. Bani sa ai.

In alte probleme medicale am ales clinici private din bucuresti tocmai din motivul calitatii si performantei si nu in ultimul rand al respectului fata de client - caci la o clinica privata esti si client nu doar pacient!!! La noi la Iasi nu prea se intelege asta, dar va veni si momentul acela...

Cat despre faptul ca e un dr. la moda, sincer... ma abtin... Mie imi displace sa fac ceva pt ca e in trend si e cool... fac doar daca merita si daca corespunde necesitatilor mele sau ale familiei mele. Asa ca, daca "personalitatile" merg la norocea, e un motiv in plus sa nu merg acolo, data fiind calitatea pseudo-personalitatilor din Iasi - fara suparare.

Dupa cum spuneam, exista si alti dr. cu cabinete utilate si cu profesionalism... si decat sa fiu tratata in bataie de joc, prefer o lucrare facuta cu responsabilitate la Danident sau la cabinetul dr. Bahrim si mai pot da nume, dr. Cambose e doar unul dintre ele, unde astepti poate 10-15 minute, dar nu ore.
Si e important si tehnicianul nu doar dr. stomatolog...

Deci, cum eu ma legasem de dr. norocea si nu de tine, cred ca, esti de acord, sa incheiem discutia aici. E pacat sa degenereze, aici nu e locul pt asa ceva. Din punctul meu de vedere nu mai poate continua.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by l_carmen2003
Stiti vreun remediu pt raguseala? eu nici nu pot vorbi! Imi iese un marait doar, care e groaznic...

Cartof ras pe razatoarea mare,presarat cu sare si otet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

mare rugaminte - mare!!!

daca gasiti (prin retelele voastre) seriale cu BIBI BLOCKSBERG (ruleaza pe Minimax) - am mare-mare nevoie!

cu ajutorul lui Bibi pot face orice cu / impreuna cu Vlad.

ajutooor!

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

Ramonika, l_carmen2003, alynta27, lgireada, va multumesc! Voi vedea la cine merg. Vin la Iasi pt. cateva saptamani si as profita de ocazie sa-mi pun la punct dantura.

www.romania-italia.net

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by herra

daca gasiti (prin retelele voastre) seriale cu BIBI BLOCKSBERG (ruleaza pe Minimax) - am mare-mare nevoie!

Tu in ce retea esti Cristina?

Mergi la inceput