Iasule, mandra cetate (50)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Programul la dr Mihaila e lunea si miercurea de la 18. Am fost eu ieri la 18, eram singura pacienta si a plecat imediat dupa..dar l-am vazut pe bebe(deocamdata o pata mica:)
Poti suna la tel azi si iti faci program pt. maine, Gabriela G!
Intr-adevar kiss, mi-a zis ca pleaca in sapt 19-24 martie la o conferinta/seminar cu sotia si nu este..am citit ca pleaca cand ai tu DPN-ul..imi pare rau.. Ai incercat cu o pila sau cu vreun "cadou" sa il indupleci sa vina? din ce stiu si eu, intr-adevar nu vine la nasteri naturale..toate cunostintele mele au nascut cu el prin cezariana si s-a purtat exemplar..
Eu ma mai duc pe 12 martie la eco la el...

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Kriss, felicitari ptr bebe sa dea Dd sa fie sanatos si la termen!!!

aime si Vladimir

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Just curios: de ce nu vine fetelor, daca nasteti natural?

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by lgireada

Just curios: de ce nu vine fetelor, daca nasteti natural?

Liliana

pentru ca cezariana dureaza 30 de minute, iar natural poate si ~30 de ore . parerea mea!

Simona 16+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Mai, la mine a venit si am neascut natural...acu e drept ca am venit dimineata la 7 la spital, si el tocmai iesise din garda...s-a purta exemplar intra-devar, e un simpatic. La cea de-a doua...m-au apucat durerile sau contractiile pe la 9 seara, eu am zis ca ma linistesc, am mai stat o ora si l-am sunat pe la 10...erau din 3 in 3 minute si m-a trimis de urgenta la spital, sa vb cu colegul care e de garda sa-l sune, ca ajunge si el. E drept ca am ajuns cu dilatatie maxima, la 23,30 am nascut, si n-a mai ajuns el, in schimb "colegul" care era de garda si cu care a vorbit la telefon de vreo 2 ori cat eram eu pe acolo, a fost super si a mers mult mai repede. Se numeste dr. Scurtu...S-o mai fi schimbat omul in 9 ani...a capat vechime, ce sa spun. Pe de alta parte am auzit la multi care sunt mai vechi in brabsa sa te lase pa mana celui care e de garda sau ma rog...vezi dr. Grigore si altii.
Kriss79 multumesc mult de info , o sa incerc sa-l sun pe mobil pt o programare maine..desi n-am cu cina sa-l las pe cel mic acasa. Mai vad.
Mersi inca o data si sarcina usoare fetellor...
Kiss...sa nu disperi ca te lasa pe maini bune..parol.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Buna dimineata si pupici molipsitori si multumim de urari..
Trebuie sa ma apuc de facut o supa si sant cam ametita..sper sa nu fac prostii pe la bucatarie..
E destul de nasol sa nu nasti cu dr care te-a supravegheat de-a lungul sarcinii.Am o amica care a nascut de stres..tocmai cand a plecat dr ei din oras,pt trei zile ,cu vre-o saptamana inainte de termen.

Eu trebuie sa merg deseara la dentist..i-am spus ca-s bolnava dar a insistat.Ma chinuie cu doua lucrari din ianuarie.
Intai s-a ciobit una,apoi nu reuseste sa le faca sa se atinga(sant una peste alta)eu nu ma pricep dar data trecuta n-am avut problemele astea,le-a facut,le-a pus si gata..acum ma freaca de o luna..
Cica tehnicianul are probleme acasa si nu mai lucreaza cum trebuie,si -a dat ultimatum,daca nu ies bune ale mele nu mai lucreaza cu el..
Eu nu stiu ce sa zic.Sa schimb medicul? Lucrarile sant platite de mult..

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Adi , nasoala treaba cu tehnicianul .Multa sanatate si tie si Catalinei .

Kriss , felicitari pentru bb .

Simo , imi pare bine sa te intilnesc si pe aici . Intru ceva mai rar si pe la mamici de iulie -august desi nasc prin mai , dar am colege de suferinta acolo(Jadi,Ioana75,Anya ,Valen,Anto etc )

Ieri cind l-am luat pe baiatul cel mare de la gradi (Funny english) am fost anuntati ca din martie vom plati cu 580 ron mai mult ,iar micul dejun il vor servi acasa sau li se va permite sa il ia la gradi ,dar adus de acasa .Conditia e sa fie cu ambalaj din comert , nu sandwich de ex. Motivul scumpirii e ca trebuie sa se alinieze si ei la normele europene si bucataria lor nu corespundea din acest punct de vedere , asa ca au recurs la serviciile unei firme de catering .In conditiile astea e clar ca nu o sa pot da din toamna 2 copii la gradi particulara , asa ca e musai sa gasesc ceva de stat .

Stiu ca mai sunt fete pe aici care au copii la gradinite particulare , la voi cum e cu mincarea ,tot de la firme de catering ?Si cit mai platiti pe luna ? La F.E. va fi de la 1 martie 4 200 000 lei ,fara mic dejun .

GABI25+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Mama mia, dar ce scoruri! Serios acum, e ingrozitor de mult. Ma uitam pe pliante pe aici si un day care nu depasea 200 euro pe luna si ma indoiesc ca se compara serviciile. Cat poate sa manance un pitic ca sa scumpeasca cu 580 ron?
La faza cu nasterea naturala, io nu inteleg, pe bune. Mi se pare firesc sa vina medicul tau, asta e jobul lui si ia o groaza de bani pt asta!

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Am gresit ! E vorba de 580 MII LEI VECHI .

GABI25+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput