Iasule, mandra cetate (50)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Ramonika, este vorba de Statia de Epurare din Dancu.
Prietena ta sa-mi scrie un mail in engleza.
Nu am PM activat ca nu stiu cum se activeaza. Ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Darria,pupici si multumesc frumos!

Adriana,bine te-am regasit!Ce-ti face printesa,ati iesit la sanius?

Danna,ce fac fetele?
Poate reusim sa ne vedem,desi nici eu nu cred ca pot ajunge,pentru ca "dorm"la serviciu"!

Liliana,cum e in Finlanda?Ai fost la cursuri,sau de luni incepeti?

Connie,dr.Zbranca are cabinet la autogara RODERMA - consultatie e 70 lei;merg si copii la ea.

Pupici si wk-end placut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

quote:
Originally posted by miki68

daaaa, sigur! bine ca va tundeti... pe mine m-ati trimis tocmai in Alexandru la Teo (parca asa ii zice).
vreau si eu sa ma tuuuuuund! Da, please, nu ma mai trimitetzi asa departe. Stau in Cantemir.
cristina d.

Te urci in tramvaiul 5 si te lasa foarte aproape de coafor. Hai curaj ca nu vei regreta. Asteptam poze.

Connie1974 - incearca sa ei legatura pe PM cu Herra ca sa iti recomande un dermatolog.

Adi69 - te-ai stricat de cap ai taiat tu frumusete de par.

kiss

33+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Cristina, palmyrah, chiar vroiam sa te sun alaltaieri, ca am fost la voi in parcul cu pietricele. Era insa vreo 4 si m-am gandit ca esti sigur la serviciu.

Lara tuseste iar, ii dau insa Stodal si ceai de muguri de pin si patlagina. In rest suntem bine, ne cautam casa in PIatra Neamt, nu gasim insa nimic la 4 cam (nici macar 3). Incepem sa ne ingrijoram, nu credeam ca e asa greu de gasit ceva.

Adriana si Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Vreau si eu la Maharajah, dar jale mare...bb nu are voie la Campari!!! Ei, o sa trecem pe bere. Fara alcool, desigur. Nu cred ca voi veni cu sotul, dar burtica e deja mare, asa ca tot vreo doua locuri si petru mine. Chiar mi-e dor de o "cuconiada". Si ma gandeam ca sunt atatea fete aici pe forum care nu au fost la astfel de intalneli, fara pici. Sa ne mai cunoastem si noi.
Deci...prezent, una persoana si burtica din dotare.

Adusca, bucurie mare sa te mai "aud" si abia astept sa ne vedem in Pub. De fapt...abia astept sa vad pe toata lumea. eu nu prea scriu pe forum, dar citesc atat cat imi permite timpul.

Oana DPN - 26 iulie 2007 si Stefan-Vladimir - 11 martie 2003

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

kiss, spune-mi mai exact unde e Teo. Cunosc Al.cel Bun ca am copilarit acolo.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

quote:
Originally posted by Danna_36

Nora, ai inviat?

Adi, eu te-am vazut o secunda alaltaieri parca, urcand in tramvai, la dispecer (eu eram in maxi-taxi). Imaginea este urmatoarea: o coada luuuuunga, impletita, pe spate... Atat am vazut, dar sigur erai tu... de-acum cum te mai recunosc? Cat despre coafor...cam scumputz, nu? La Teo la fel e?

Danna, mami de printese

Dana,te-ai inselat..n-am mai fost in Tatarasi de prin decembrie si cu tramvaiul n-am mai mers de ...vre-un an poate?

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kisstherain999
Adi69 - te-ai stricat de cap ai taiat tu frumusete de par.

kiss[/purple]

33+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...[/font=Comic Sans MS]

Pai cred ca da..cel putin de acolo incep sa ma stric..

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by palmyrah2002

Adriana,bine te-am regasit!Ce-ti face printesa,ati iesit la sanius?

Pupici si wk-end placut ![/blue]

Pai n-am iesit inca si nu cred ca avem timp..avem un wk-end plin de evenimente..Catalina e bine,multumim de intrebare.
Fat-Frumosii tai?

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by Adriana_78

Ramonika, este vorba de Statia de Epurare din Dancu.
Prietena ta sa-mi scrie un mail in engleza.
Nu am PM activat ca nu stiu cum se activeaza. Ajutor!

si eu lucrez acolo, dar la consultant. strabag sunt constructorul. deci probabil voi lucra si eu oarecum cu secretara lor. adriana - eu ti-am trimis un email, dar se trimite automat de pe forum, nu am cum sa stiu care e adresa ta de email.
te rog da-mi adresa ta sau ti-o dau eu pe a mea si ID-ul de messenger ca sa putem vorbi. fram11@yahoo.com si ID-ul este tot fram11
astept vesti

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput