Intrebare nevinovat de intima

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ICorina spune:

Incredibil,domne! Ce rai sunt...astia micii!Trebuie sa avem grija mare, ca sunt perversi si insistenti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

quote:
Originally posted by ICorina

Incredibil,domne! Ce rai sunt...astia micii!Trebuie sa avem grija mare, ca sunt perversi si insistenti!

Datorita miscarii cozii sale foarte fine, spermatozoidul se poate deplasa singur inainte cu aproximativ 2,5 cm la fiecare 8 minute, viteza care, raportata la dimensiunile lui, este mult mai mare decat cea care o poate atinge un atlet. Ca o comparatie, ptr a echivala, un atlet ar trebui sa alerge cu 130 km/ora un traseu de 402 km.

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

da, pacat ca nu-s si dotati cu o sapa, ceva, in caz ca intimpina obstructii pe drum.....

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by Elise

da, pacat ca nu-s si dotati cu o sapa, ceva, in caz ca intimpina obstructii pe drum.....

Elise & BBLisa

Asta-i cgiar geniala!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Ca si orice raspuns al Elisei, de altfel.
(inca radeam de postarea ta cu morcovul)

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

multumesc.
spuneam si eu ce ma doare.

da' morcovu'i meritul maica-mii....

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Verisoara mea a ramas insarcinata dupa o chestie din asta. Cand s-a dus sa faca avort, s-au crucit dr. pt ca ea era fizic virgina! Este un caz cat se poate de real. Si a fost doar a atingere nevinovata.

Ianca Printesica si Super Mamica

Ianca Nasturica
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ei... iaca exceptia aia de 0,000001% !!!!!!!!!

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by diana21
Si a fost doar a atingere nevinovata.

ihi...

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

quote:
Originally posted by herra
quote:
Originally posted by diana21Si a fost doar a atingere nevinovata.
ihi...
Eustau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gasestedrumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Scuze, dar chiar nu ma pot abtine:

Mergi la inceput