Mamici de martie-aprilie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Cine stie sa deschida capitol nou????

Mihaela33+

Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Karra e tare dragur caruciorul....ce marca este?

Diana 32+ RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Nu e o marca anume....habar nu am se numeste KASPER...dar sunt facut in Polonia.......mie nu prea mi-a suras culoarea dar incep sa ma obisnuiesc......
Ce mi-a placut e ca pare destul de rezistent si mi-a dat si un an garantie....

Karra 37+ MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

Capitolul nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuizaS spune:

Incepem cu galerie pentru mamicile de saptamana asta Mada_rozz, Andreea, Aiia si cine va mai fi.....sa dea Dumnezeu sa aveti parte de nasteri usoare si refaceri rapide....de bebei sanatosi si mancaciosi

Mirandolinasi Paula75 felicitari pentru bebeline sa va traiasca si sa va aduca nimai bucurii

Noi n-am mai reusit sa dam raportul in ultimul timp dar suntem la curent cu stirile ..... am citit de la serviciu dar n-am avut timp de scris.
Ma bucur tare mult pentru proaspetele mamici si ma emotionez de fiecare data cand aflu despre un bebe sanatos nascut.
Imi pare rau pentru Ancris ca a trebuit sa treaca printr-o asemenea experienta dar pana la urma conteaza ca bebe si ea sunt bine sanatosi amandoi.

Ditu nu te mai necaji din cauza soacrei ca eu zic ca nu merita si spun asta din proprie experienta ca si eu am un asemenea model de soacra.....am mai povestit asta.Eu cred ca e mai bine ca nu te viziteaza ca te-ar supara si mai tare ( cel putin eu ma bucur ca nu sta pe capul meu ...exact mai rarut ca-i mai dragut)

lbelciug multumim de vesti despre Paula75

Tzuna frumosi sunt porumbeii....eu n-am reusit sa pun pozele in album inca....dar ai mei gugustiuci vad ca nu au terminat cuibul inca....sunt mai puturosi...sau poate au gasit un loc mai bun de facut cuib....cine stie....

Despre hainutele lui bebe ...... si eu le-am spalat pe toate inclusiv paturica.Le-am spalat cu detergentul obisnuit la 50 de grade limpezit de doua ori si calcat. Eu nu am facut scutecele de finet dar nu stiu daca sunt necesare o sa vad la momentul respectiv daca am nevoie de ele...in schimb am cumparat mai multe prosopele micute...

In rest noi suntem bine ...pot sa ma laud chiar ca ies cel mult o data la baie pe noapte si cateodata reusesc sa nu ies deloc dar ma trezesc devreme si primul lucru pe care il fac e sa merg la baie.Cu intorsul in pat e mai greu noaptea ca ma cam doare spatele si cand ma intorc de pe o parte pe alta se mai trezeste si bebe si mai da cate un ghiont.
De mers la seviciu vreo doua saptamani si atat.

Azi avem fix 34
aveti grija de voi si bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelac spune:

tocmai am sters ce am scris,foarte nasol.
pt.cea care a intrebat de un nou capitol se refera la un subiect sau.....daca da sa te duci pe pagina in jos si unde scrie raspunde ;la subiect scrie in stanga si subiect nou ,intri si formezi alt subiect.bafta
Lumi_Nag,ai vb,prin paginile anterioare de o prima de nastere...
eu stiu de alocatia copilului200.ron,indemnizatia de crestere600ro..si mai stiu de trusou dat in bani 150ro.
a si de o prima de la angajator care poate sa fie de un salariu..sau deoinde de la caz la caz.asta cu u salariu am citit pe net la rev mami.mai sti de alta prima in plus?
roxigeo,sper ca nu mai ai arsuri,sa sti ca am fost acolo unde ai zis tu si mi-au spus ca se fac numai inregistrari adica acolo o sa ma duc sa-mi inregistrez bebelul.
m-au trimis pe aceeasi strada putin mai departe si acolo am intrebat pe doamnele de acolo in legatura cu pb.mea (viza de flotant)si au spus ca se poate face si pe viza de flotant.sper canu m-au mintit ca sa scape de mine.dar in legatura cu alocatia de nastere(asa au dnumit trusoul,mi-am dat seama ca vb de acest lucru pt.ca au spus ca se ridica 1 singura data),au spus ca numai unde am domiciliul stabil.ma rog o alta doamna a spus ca totusi se poate ridica din buc daca aduc o adev. di loc unde am domiciliul cum ca nu ridic acesti bani de acolo,sper sa-mi dea cei de acolo.si cam atat.am aflat.sti cumva daca acesti bani trebuie ridicati personal,sau poate si sotul(au spus ca se ridica de la ORIZONTnu stiu ce este ,dar poate sti tu.si nici nu am habar unde este.oricum multumesc si va mai tin la curent.
sper ca nu v-am plictisit dar m-am gandit ca poate mai este cineva interesat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelac spune:

am uitat sa va intreb dintre toate mamicile de martie -aprilie nu este nimeni care naste la giulesti?m-ar interesa si cu ce dr.eu o sa nasc cu dr.laura leonte si as vrea sa aflu mai multe detalii.
o sa matrimiteti la alt subiect dar am postat aceasta intrebare la toate subiectele care au legatura cu spitalele si doctorii si nu mi-a raspuns nimeni
m-am gandit sa incerc si aici.
va pupicesc

Mergi la inceput