Mamici de martie-aprilie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 29
elyanne spune:
Felicitari Paula! Sanatate multa si tie si puiutei! Sa fie norocoasa! 
Andreea20
Si eu ma bucur pentru fiecare dintre voi care ati ajuns cu bine cat mai aproape de termne si pt. fiecare bb nascut in fam. noastra... mai devreme un pic... dar sunt sanatosi si asta conteaza.
Imi pare rau ca ai probleme... of... tocmai acum.
Nu stiu nimic despre cezariana si infectii... sau cum/ce se face inainte (cred ca depinde si de fiecare spital) ... nu stiu sa-ti raspund.
RaisaFudulu hai ca n-oi naste tocmai de Paste... si daca dr. te-a asigurat ca vine... atunci nu-ti mai face griji. 
tzuna 
Oooo... lume noua... Paxela.... noroc ca te vad pe mess.. ca altfel intram la idei ![]()
ghibuadina nu cunosc... eu nu cred ca am facut analiza asta... Daca se face odata cu secretia, culturile din col... inseamna ca am facut-o si n-a iesit nimic in neregula ![]()
De spalat... nu spal chiar tot... paturica depinde... am una din bumbac, ca un sac de dormit si doarme si cu fata pe o parte... Asa ca o spal... Portbebe n-avem... dar nu l-as spala...
Azi am mai implinit o sapt. Am ajuns la 35
(acu 2 luni nu speram sa ajung pana aici)
Mai trebuie sa rezist un pic...
Eliana
&
(35 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
ghibuadina spune:
Fetelor, la cate grade spalati voi scutecele albe de finet?
FLORINA, eu am luat medicalul de la medicul de familie!!Atat!!!!
adina
34
ALEXIA
Kitty spune:
Buna dimineata la burtici, mamici si la bebeii noi-nouti.
Eu am avut o perioada foarte proasta, m-am agitat foarte mult, am stat intr-o noapte 8 ore cu bunica mea la urgenta, apoi am tot mers la ea la spital si rezultatul a fost ca joi dimineata am eliminat dopul gelatinos, inainte cu o zi sa implinim 36 de saptamani.
Am mers la dr., colul imi era deschis, m-a intrebat daca am contractii, am spus ca nu, dar cand m-a consultat a vazut ca aveam, m-a internat, am luat injectii cu no-spa, diazepam, am stat in pat pe partea stanga. De ieri m-am intors acasa, dar am promis ca o sa stau in pat sa mai tinem bebeul o saptamana-doua la caldurica.
Acum incerc sa fiu cuminte, dar cu greu ma pot abtine, as avea foarte multe de facut, mi se pare ca sunt bine si ca pot, dar adevarul e ca obosesc foarte repede si trebuie sa ma potolesc.
As mai vrea sa va spun ca din ce-am mai vazut in spital mi se pare util sa includ in bagaj un fel de scutecel impermeabil (pe care-l am de la primul copil) pentru schimbat. Nu stiu daca am fost suficient de explicita, e vorba de un fel de scutecel care are panza pe o parte si un material impermeabil pe cealata parte si care mi-a fost foarte util cand era Raul mic, il puneam sub el cand il schimbam si reducea "dezastrul" in caz de "accidente".
Conditiile au fost bunicele in spital, in afara de dusul si toaleta comune (binenteles) care m-au terminat, imi era atat de scarba ca nici nu-mi venea sa merg, desi se facea des curatenie, dar ....![]()
Nici mancarea nu era prea acceptabila, dar aspectul acesta poate fi suplinit, pe cand cel privind toaleta nu.
Ma duc sa ma intind ca vad ca la bebelina nu-i prea place sa stau asezata.
Va pup pe toate si pe bebei!
36+
Kitty
ioanaradu spune:
ghibuadina eu am spalat tot ABSOLUT ... paturica, hainute, scutece, prosoape. scutecele si hainutele le-am spalat la 60 grade, unele au mai intrat la apa, dar f putin. si daca e sa se strice ceva prefer sa se strice acum sa am timp sa inlocuiesc
sa fie totul perfect (sau pe aproape) cand vine bb. mie mi s-a decolorat f putin modelul de pe un body care avea un desen cu bleu. dar nu f rau ... e doar putin mai sters.
florin-a si mie mi-a dat prenatalul medicul de familie, insa eu nu ma duc personal sa-l ridic, il ia sotul la fiecare inceput de luna.
37+
Matei Stefan
ghibuadina spune:
Merci tare SLENE pt informatii!
Acum nu stiu ce sa fac...?In primul rand eu fac cezariana!!Dar am vazut ca poate fi detectat in simplul test de urina, nu?Si cum eu trebuie sa merg sapytamana asta sa-mi fac analizele, ma gandeam(acum mi-a venit o idee), dc as astepta pana sapt viitoare cd voi fi in 35 de sap?Nu impusc 2iepuri de-odata ?Voi ce ziceti, ca la gineco merg de-abia in sapt 36?!
adina
34
ALEXIA
mada_rozz spune:
Buna dimineata,fetelor
Paula,felicitari,sanatate multa si tie si bebelinei!

Stiu ca erai miercuri programata la cezariana.Poate ne da cineva si noua ma multe detalii.
Ghibuadina,eu am spalat scutecele de finet la 60 de grade,si le-am clatit de 2 ori.Dar asta probabil o sa fac numai la inceput.Nu vreau sa devin paranoica cu spalatul si calcatul hainutzelor.
Eliana,bravo,hai ca mai ai putin,putin.Uite ce bebei cumintzi ai,stau la caldurica.
Andreea imi pare rau ca tot nu s-a rezolvat la tine cu rinichii.Of...lasa ca o sa treaca dupa ce nasti,nu mai ai nici tu mult.
Analiza pentru streptococul B nu am facut-o,dar am facut papanicolau pe la 3 luni si nu a iesit.
Si eu am contractii cu dureri ca la ciclu si sunt dureroase.Mi-a spus dr.sa iau 3 no spa pe zi si sa stau numai in pat.Azi noapte am crezut ca nasc,asa de tare m-a durut.
Pupici,
Mada
38+
http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg
ghibuadina spune:
Ioana, eu am bagat hainutele la 30 de grade, asa scria pe majoritatea, sa stii!
Le-am repartizat in 2, albituri , ma rog si cele cu roz, ca le-am testat si nu ies, apoi cele mai colorate, dar oricum nu cred ca ies si scutecele pe care le voi spala la temperatura ridicata, insa nu stiu sigur, o fi prea mult 90 de grade?
Le spal pe toate pana la urma , in afara de port bb!!
adina
34
ALEXIA
lbelciug spune:
Buna fetele si succes cu sarcina si nasterea caci sunteti pe ultima 100 de metri!
Sunt prietena lui Paula75. Dupa ce am primit SMS-ul ei, am sunat-o sa vad cum se simte si m-am gandit sa va dau cateva amanunte pana o va putea face ea personal. Se pare ca noaptea i s-a rupt apa (nu stiu exact ora) si a plecat imediat la spital. Moasele i-au zis ca are sanse sa nasca natural asa cum isi dorea ea initial, asa ca au ajutat-o sa faca dilatatie. La un mom dat insa, au concluzionat ca totusi copilul e prea mare si a fost bagata de urgenta in cezariana. La 4:30 s-a nascut micuta, iar la 10 cand am vorbit eu cu ea, Paula tocmai isi revenise din anestezie si mi-a spus ca acum e bine. Fetita e si ea sanatoasa, iar acum e la neonatologie. Eu personal mai bucur imens ca a scapat mai repede, taman in ziua cand sotul ei urma sa plece din tara pt cateva zile. Acum sunt linistiti cu totii caci evenimentul s-a consumat. Acum pt Paula important e sa se refaca si sa aiba piept bun ca s-o hraneasca pe micutza ei.
Multe felicitari pentru Paula!
A demonstrat cat de curajoasa a fost si ii doresc ca Dumnezeu s-o ajute cu cresterea copilului!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
24s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
roxanici spune:
Neatza,
eu toata noaptea am avut in cap sa scriu azi si sa pun majoretele ptr Paula....vroiam sa pun ptr fiecare in parte....inainte cu o zi, dar uite ca nu tine.
Felicitari Paula !!!ptr bebelina, care vad ca e o grasutza, sa va bucurati unii de altii!
Apoi citind mesajul.....4:30, pai asta e ora de nascut??? eu vreau sa dorm pana la 10-11 si apoi mai vedem
poate ma apuc si de nascut. Si faptul ca a venit marti in loc de miercuri, cred ca s-a intamplat ceva si nu au mai asteptat pana maine.
Acu sa pun si io majoretele l treaba ca cine stie ce surprize mai apar:
Hai Mada!!!

Hai Andreea!!!

roxana
35+
elpower spune:
Paula, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de comoara ta! Bun venit pe lume si Dumnezeu sa te ocroteasca Eliana Ioana!
Fetelor am reusit performanta de a-mi calma arsurile cu Fanta ![]()
. I s-a mai intamplat cuiva? Ce pacat ca nu merge de fiecare data! Acum mi-e teama sa mananc sa nu fac iar arsuri care, de cele mai multe ori se lasa cu
.
E intr-adevar din ce in ce mai greu pe timp ce trece, dar nu vreau sa ma plang. L-as mania pe Dumnezeu care mi-a dat, cu atata generozitate,
mica din burtica.
Piciuca mea nu cred ca mai are prea mult loc ca mai mult se foieste decat sa simt vreo lovitura din partea ei. Si de multe ori sughite sau stranuta, ca nu stiu nici eu ce sunt chestiile alea ritmice pe care le simt uneori pe o durata de minute intregi.
Acum ma
la Doamne Doamne sa o mai tina la caldurica macar trei saptamani ca a inceput sa-mi fie teama de nastere prematura. Cred ca nu mai aveam de ce sa-mi fac griji, asa ca mi-am gasit-o si pe asta.
In rest, toate bune. Aseara am iesit cu tati si niste prieteni la un bar sa sarbatorim noua masina cu care ne-am pricopsit si n-a fost atat de rau pe cat ma asteptam. Ma-am simtit chiar binisor. Si nici dupa aia nu mi-a fost rau. Am stat si aproape de ventilatoarele din geam sa nu ma innec cu fum, asa ca a fost ok.
Va pup fetelor si pun si eu galeria la treaba pentru acelea dintre voi care nasc saptamana aceasta!

Ela
in 35s+1z cu
Thea Ioana
http://bd.lilypie.com/92Plp2.png