Mamici de martie-aprilie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Neatza ,

raport si de la noi: noapte buna, o singura trezire pentru mers la baie, dar fara chef sa ne dam jos din pat de dimineata .

Acuma sunt la munca, nu foarte entuziasmata... deh, ca in orice zi de luni

Sa aveti o saptamana frumoasa, usoara, si inca niste majorete la treaba pentru cele care nasteti saptamana asta:

,

Diana 30+ cu ... probabil Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Buna,

Raportez o noapte destul de agitasta.....cu mers la baie de n ori.....nici eu nu stiu cum ma mai intorc in pat....sotul meu doarme iepureste.....in mcaz ca tre sa fuga cu mine la spital....el e tot mai stresi.....

Cu cat se apropie momentul incep si eu sa am emotii,.....abia astept sa-mi tin bebele in brate......imi pun si o suta de intrebari....legate de ce si cum???!!! dar o sa fie bine....incerc sa fiu optimista...

Fetelor care nasteti saptamana aceasta , sa aveti nastere usoara.....si un bebe sanatos si mancacios.....

Noi nu mai avem mult....max 10 zile.....maine imi vede medicul si colul cum se prezinta.....

Suzy78 38 sapt + 4zile, Nicolas Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Amma nu mai stiu cate kg am... Ultima data, la 31 de sapt. aveam 66 (am plecat de la 56-57)... Si mie mi se pare ca nu prea m-am ingrasat in rest, doar burta... ceva-ceva am pus sin in rest, ca 10 kg n-au cum sa fie numai la burta.
Si eu ma mir... ca mananc destul de mult si ma misc mai deloc.
La prima sarcina am umblat non-stop... si am luat 20 de kile...
Deci n-are nici o legatura una cu alta...
Si cu toate ca n-am prea multe kg in plus, tot am cateva vergeturi si de la sarcina asta... Si m-am dat cu crema...

Despre branza cu mucegai.. parca tiu minte ca nu e buna...

De zodii... de azi am intrat in zodia pestilor... deci bb-ii mei ies pestisori... ca berbeci n-au cum

Elena era mai grav daca luati haine roz si trebuiau albastre Albastru merge f. bine la fetite... Singura culoare care nu merge la baieti e rozul... Invers, la fete merge orice.

Eliana & (34 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_lia spune:

Buna dimineata asa mai pe la pranz
De cand am intrat in concediu nu mai tin deloc pasul cu voi. Mereu sunt in urma cu cititul, cu scrisul nu mai zic... Deh, ce sa fac daca dorm non-stop si cand nu dorm ori sunt prin vizite ori am musafiri
Diseara mergem la dr. si speram sa fie totul bine.
Facem si noi galerie fetelor care o sa nasca sapt. asta

Nastere usoara si curaj!

Lia 34+ Cand vine Iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Amma din cate imi aduc aminte branza cu mucegai nu este recomandata in sarcina.....dar daca nu mai poti de pofta gusta si tu putin ca no fi foc......o bucatica nu cred sa-i faca rau

Elyanne
sa stii ca si eu vroiam sa te felicit pentru felul in care arati...slabanoaga ca la inceput si bu burta mare......mi-ar fi placut si mie...dar eu am pus peste tot ..vorba omului ursul Balu sau balena Orca...dar scap eu de ele...le gonesc dupa nastere

Diana 32+ RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza fetele...revin si eu dupa 2 zile si incep cu majorete ptr fetele ce isi vor tine puiutii in brate sapt asta...MULT CURAJ SI SA DEA DD SA FIE TOTUL BINE!!!

Ioradin mai e putin...liniste-te si incearca sa iti scoti gandurile rele din minte!!!Hai mai rezista putin!

Eu raportez un weekend obositor,stresant...sambata dupa cum stiti a fost ziua dragului meu sot si am avut musafiri care s-au intins pana la 2 noaptea, iar intre timp eu facusem curatenie,cumparaturi,mancare....duminica altii musafiri care au stat toata ziua pe capul nostru...si iar manacare,curatenie si tot asa...aseara am dormit dusa pana acu la 11,m-am trezit doar de doua ori k sa merem la baie...si azi o luam de la capat dar de data asta cu curatenia si poate si ceva mancare k nu ami e nimc prin frigider...asta e!!!A inceput sa ma repuna oboseala...ne dor picioarele,somnul ma paleste mai tot timpul,as dormi....mai nou ma doare si incheieetura de la mana!!!
NOroc cu bebe care este un cumintzel...doar aseara inainte sa facem nani ne-a dat de veste...si misca asa frumos...nici nu as fi vrut sa adorm!!!

gata k ne-am intins prea mult...trecem la treaba!!!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_P spune:

Buna !!!
De astazi am intrat in prenatal!
As vrea sa merg la cursuri de prenatale la Filantropia, dar sa nu fie prea tarziu, gravitutzele care merg ce zic... mai bine astept inceperea urmatorului curs?
Eu si bebelusha suntem bine. Noaptea n-avem probleme cu somnul, mersul la WC.La noi marea problema sunt contractiile... la care facem fata cu gynipral.
Va dorim sarcini usoare in continuare si bebelusi cat mai sanatosi

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Elyanne ai dreptate culoarea nu prea conteaz dar noi tot speram sa fie baiat ca e ultimul bb pe care il pot face e deja a treia cezariana si dupa asta adios bb ca nu mai am voie.Dar asta e ce sa facem nu ne pierdem speranta pana la sfarsit ce conteaza mai mult e sa fie bb sanatos ce-o vrea Dumnezeu.Am pus niste poze de la ecograf daca ai timp si dispozitie sa le vezi poate recunosti ceva asemanator ca la ai tai bebei ca sant amandoi baieti.te
32+

wolf elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

BUNA DIMINEATA

Dupa o noapte agitata vin si eu la raport.Nu stiu ce e cu mine ma simt tare slabita aseara am avut niste dureri in partea stanga jos si in spate care coborau pe picior,am luat un calmant si a mai trecut ......si cand ma gandesc cat mai e.......

Dar astea vin si trec eu sper ca va fi totul bine pana la sfarsit.

LORADIN - acum vin sa te incurajez pe tine fi tare tu chiar mai ai putin si vei uita de toate.

Pentru fetele care vor naste saptamana aceasta le doresc nastere usoara si bebei la fel.

laura32+arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Ancris ce fel de anestezie ai facut?

Fetelor eu am fixat si am si stabilit localul pentru botez. O sa fie pe 19 mai.

Mergi la inceput