Am inceput sa iau Heritage de zi. La inceput mi-a fost rau, dar la a doua tableta a fost ok. Tin si putin regim, beau 2l de apa, plimb bb-ul cate 2 ore afara, mai fac cateva exercitii pt. abdomen si mai sar coarda...Depinde de chef
.
Dar se vor vedea rezultatele cu tableta asta? Sau e si asta pishwaser![]()
mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus)
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
la mine s-a vazut; am luat o tura prin septembrie anul trecut si am slabit de la 65 la 62..De simtit m-am simtit ok, putin mai energica as usual, pentru ca iti creste tensiunea- dar eu oricum o am mica. Apa multa, regim nu am tinut atunci. pana in decembrie nu am pus la loc, dar de sarbatori si in ianuarie m-am intors la kilele initiale (din nesimtire, practic
) asa ca, de vreo 2 saptamani iau iar, putin, nu in fiecare zi dar tin si un Montignac in paralel, plus Pilates. Rezultate bune, in 2 saptamani am pierdut 4 kile, ceea ce e ok.
daca mai ai intrebari, revin, acu' ma duc la bebe
pup
(nu stiu cate kg vrei sa pierzi.....la mine s-a vazut dar pentru maxim 4 kile, intial fara regim, acum cu)
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam
Eu am luat in septembrie-octombrie o luna si jumatate cate 2 biucati iar sport faceam seara cate putine abdomene, peste zi afara cu copii si dupa ce a inceput scoala mers si venit la si de la scoala, si am dat jos cam7 kg si toaoa lumea imi zicea ca am slabit cam mult(asa li se parea lor ca mie nu, am ajuns la 55 kg la inaltimea de 153 cm(am un bb de 19 luni acum-)Am stat cam o luna si cand a inceput postul am incercat sa tin postul cat am putut si am luat din nou heritage 2 bucati pe zi , am tinut doar o luna dar nu am mai avut acelasi rezulate, abia am dat pana la craciun 2 kg, pe care de atunci le ppun si le dau in continuu.Cred ca organismul s-a obisnuit deja cu acest"tratament" si nu mai reactioneaza(eventual poate ca ar reactiona daca as lua 3-4 tablete pe zi dar atunci mi se pare prea scump asa ca acum m-am hotarat sa merg la aerobic.Eu zic ca pentru o prima cura merge, la a doua nu stiu poate ca trebuie marita doza ca sa nu fie organismul f obisnuit cu ceea ce ii dai
Succes la slabit