Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (157)
Raspunsuri - Pagina 14
Biancas spune:
Dana si eu vreau parola...Cine si de ce a schimbat-o? vad ca nu stie nimeni nimic
.
Fetele sunt la conferintza iar?![]()
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
asteryaro spune:
Asa, si-acuma sa spun: ma bucur tare mult ca a revenit atmosfera aia faina, de pe vremuri. Zau ca este o placere. Poate aveam nevoie de asta ca sa aflam ce si cum e viata...
Pupici gravidutelor.
Pupici celor 2 dive.
Vorbeati de condus: eu sunt amorezata sa conduc!!! Si n-am pb cu nici un fel de manevra, ca-i parcare sau altceva. Doar ca nu-s vitezomana. De cand cu puiu, merg "la dolce farniente"...
Si prefer masini cu cutie de viteze.
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
dana_ene spune:
Din ce-am aflat eu, nu e nici una dintre fetele de care vorbea Diana.![]()
![]()
Astery, si pe unde ati umblat? Ce face Razvanel?
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
sim0 spune:
Dana, si noi facem o mica sindrofie in week-end cu ocazia turtei, numai ca eu nu sunt deloc in grafic. Trebuie sa fca si curatenie si mancare si nu am facut nimic. Am invatat sa fac lasagna si o sa fac una din asta sa servesc invitatii (care nu vor fi multi), iar pentru cei 3 copii prezenti o sa fac un tortulet cu ingrediente naturale. Sper sa am timp. Spor si tie la pregatiri. Cu ce ii incanti pe musafiri?
Am intrat putin pe ZZ sa vad care fu motivul de dipsuta si mi-am prins urechile pe acolo, nu am inteles nimic. Mi s-ar parea corect sa vina cineva cu o explicatie. Eu m-am simtit aiurea cand au plecat fetele de pe forum....
poze decembrie 2006
teolinda spune:
Mai fetelor eu am mai zis cine e vinovata.. dar nu cred ca ma credeti... va mai spun odata si daca vreti de o mie de ori NICO.
LILIANA si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
monica70 spune:
VINOVATA pentru invrajbirea fetelor e NICO
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
teolinda spune:
TURNATOAREA=NICO, INVENTATOAREA cu neo_pupacioasa, cu furaciunea de id, ip, ii, mii... = NICO
LILIANA si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
mirela10 spune:
MONI si-a consumat energia cu ancheta si acum se hodineste...rezumatul urmeaza...
DOINA,deja ati trecut la faza batutului la usa,mai ce baiet independent aveti
,si mai stie sa si raspunda
ASTERY,ce face gogo?
DENISA,nu te lasa emma sa scrii 2 vorbe?
tocmai au zis astia de un caz al unui om care a murit de cancer de colon dupa ce a umblat luni de zile pe la chirurg si ziceau ca are hemoroizi si fistula anala
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)
dana_ene spune:
Bianca, ti-am trimis parola.
Sim, spor la pregatiri.
Eu mai am maine curatenia.
Ce pun pe masa? Pai... ceva aperitive (clasice), fripturi de mai multe feluri (de gratar se ocupa Cosmin), tortul l-am comandat (e tot din produse naturale, costa mult, dar merita toti banii!) si prajituri.
Dar crede-ma ca n-am deloc dispozitia potrivita.
Dar daca trebuie... trebuie!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Da de ce???