Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (157)
Raspunsuri - Pagina 13
doina_laila spune:
,
Ma bucur sa gasesc atata veselie pe forum, alta viata! Nu stiu eu toate amanuntele povestii, am mai prins ieri ceva la conferinta, dar aveam prea multa treaba si n-am reusit sa ascult toata tarasania) poate isi face pomana Moni si ne mai povesteste. Cred totusi ca se poate trage o concluzie, ca in cele din urma adevarul triumfa (
ce dasteapta sunt)
Ca sa va linistesc, nici al meu nu recita din Eminescu, deci am un copil normal. A inceput el sa zica anumite cuvinte dar cand avem musafiri trebuie sa traduc. Noile "achizitii" sunt: Co - cocosul, pisi -pisica, scoate un a ascutit cand vede catelul, de' din ham a ramas doar a, la gasca spune g. Nici el nu ma striga pe nume, daca mi-a zis de doua ori mama, dar tata e cuvantul de ordine. De' se vad mai rar. O fi satul de mine
. Intr-un timp spunea alo, alo, da, da, vad ca i-a trecut cheful, noroc ca am reusit sa imortalizez momentul. Si cand vede ca se ridica musafirii de pe canapea, le zice pa
. Noi batem tot timpul la usa cand intram in camera ca sa nu-i dam feciorului o usa in freza, si cand batem la usa ne raspunde da, da.
Da, cred ca inteleg tot la varsa asta, un exemplu: cuvantul magic la noi este lapte. "Hai sa-ti dea mama biberonul cu lapte". Cand aude lapte, incepe sa tremure de pofta, n-am mai pomenit asa ceva, oricum si cand il alaptam tot asa, cand simtea mirosul laptelui incepea sa tremure de pofta. Moama ce mancau!
Theodor – darul lui Dumnezeu
Doina si
Theodor (4 februarie 2006)
loren@ spune:
Dana si eu sper intr-o atmosfera faina si destinsa...
Inel...bai ce tratament 
Bia cred ca a crescut de cind merge...cred ca sunt dusa!
Ca la 1 an avea 78 si apoi 81 peste nici o luna....probabil masuratoarea a fost tareeee buna!
Bia nazdravana
dana_ene spune:
Saptamana viitoare va trebui sa ii facem si noi vaccinul Roxanei si atunci o s-o cantareasca. Oricum eu ma gandesc ca are peste 8 kg, dar nu stiu cat.
Tot asa a fost si sora-sa, doua subtirele.
Cata, eu cred ca e normal sa fie inalta Bia, si tu si Dan sunteti inalti, asa ca..
Doina, si Roxana e fan laptic. Cum aude ca-i amestec laptele in biberon se lumineaza la fatza.
Daca ar fi dupa ea, ar fi in stare sa manance doar lapte toata ziua. Oricum, mananca si celelalte feluri, dar nu pune pe ea.
Cred ca in listutza de la inceput trebuie sa apara si Peter:
3 februarie - Diana12 - Peter, 3,515 kg , 51 cm, Apgar 9/10
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
diana12 spune:
Acina, nu stiu valorile hemoglobinei la copii, doar la adulti. Sorry.
Mai fetelor, ce atata secret? Cine a aflat vinovatul in toata povestea face
si dupa aia
. Eu pana aflu rezumatul sau numele vinovatei am sa am o urma de indoiala si am sa banuiesc pe URSOAICA, MARAKI, DENISA, LUNANOUA, BOMBONICA, ANASOL, ASTERY, JG si toate cele care azi nu au intrat, dar acum cateva zile dadeau tarcoale pe aici.
alin@ spune:
Dana, asa zic si eu: bine ca s-a rezolvat! Totul e bine cand se termina cu bine! Pupici!
dana_ene spune:
Maine e ziua Mariucai...
ma bucur ca suntem toate reunite acum...
doina_laila spune:
Giova, am vazut pozele, ce fain a adormit Marco pe covor. Tin sa-ti spun ca am vazut si montajul acum ceva timp, dar n-am mai ajuns sa-ti spun, mi-au placut mult pozele si muzica.
Noapte buna, Marchplayer!
Alin@ Si Loren@, i-am vazut pe Ayan si Bia in actiune. 
Bianca, treci la invatat!
Doar n-ai sa te ineci ca tiganul la mal, mult a fost putin a mai ramas...
Mirela, of, inca o luna pana la operatie, bine macar ca in sfarsit ai programarea facuta.
Dana, cum mai stai cu pregatirile pentru petrecere? Esti in grafic?
Silvi, ce faci? Esti suparici? N-ai mai fost asa activa cum ne-ai obisnuit. Hai ca s-a reunit secta...
Ana de Spania, lasa ca-ti dai tu drumu' la condus. Si pe mine ma mai stresa sotul. Ca nu schimb viteza la timp, ca nu ma bag in trafic cu mai mult tupeu, de' au senzatia ca numai ei conduc bine. I-am spus ca ma deranjeaza cum imi face observatie, sa fie mai diplomat ca eu mis- fata sensibila si ca ma inhib cand sunt cu el in masina, si m-a lasat mai usor cu observatiile. Si pot sa spun ca acum sunt o soferita f buna. (mi-au murit laudatorii
), chiar el mi-a spus-o!
La anu' fac zece ani de condus.
Doina si
doina_laila spune:
Cum a ramas cu parola la contul comun? Nu era frumos sa se trimita un PM cu noua parola la fetele active! Sau suntem toate banuite...
Doina si
dana_ene spune:
Doina, sunt in grafic
.
Ti-am trimis parola pe PM.
asteryaro spune:
Aoleu, Diana, pai ce-mi facusi maica? Cu ce-ti gresii io, fata mamii? Azi am fost tot plecat, de aceea n-am intrat.
Bai, pe bune, scrieti ceva concluzii, ca mor de inima.
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2