Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (157)
Raspunsuri - Pagina 12
marchplayer spune:
Giova nu stiu daca am pofta de ceva dar oricum de dulciuri n-am si ziua conceperii nici atat nu o stiu. dar am eu un feeling ca s-a bucurat mai tare robert decat mine, eu nu eram pregatita pentru o a doua sarcina, speram sa astepte primavara macar. si pecis o sa fie saten cu ochii verzi
...dar este doar o prostie din capul meu, vede ce zice ecograful si mai tarziu realitatea.
daniela
16w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
Biancas spune:
Mai eu nu mai pot face nici o problema ca innebunesc
cine a inventat si materia asta..piete si burse
.
Apropo de copii...toti copii sunt frumosi dar fetitzele sunt cel mai cel 

. Eu nu mai vreau bb3
..ajung 2 peste cap.
Dani e afara cu maica-mea si a dormit in carucior 40 min
.
Ralu, am vazut-o pe frumusica ta dar eu vroiam sa revad filmul ala in care facea ca toate animalele si nu l-am gasit...(poate nu am avut eu destui nervi
) Pe unde l-ai ascuns?
Alin@ frumos montajul
-Ayan e creol ca mine
Eu am primit ieri un buchet de flori si un set de Camay iar eu i-am cumparat lui o pereche de blugi
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
Giova spune:
Marco pica de somn, cum il duc in pat se da jos.Il las in legea lui, poate mai adoarme pe undeva prin casa si merg sa-mi fac o ciorbitza de salata.
Bianca mai ai putin si termini cu sesiunea. Fruntea sus.
Daniela sa fie ce vreti voi.
Gata am fugit la bucatarie, ca-mi vine Clau cu un italian acasa si macar sa-mi termin ciorbitza.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Am dormit amandoua de la ora 16 pana la 19
, sa vedem cand se culca acum, ca imi vin musafiri (n-am chef de ei). Cand sa bag si eu nasul pe aici, m-am gandit: iar o fi vreo 8 pagini, si taman atatea au fost! Deci, EU SUNT MAMA OMIDA!
A fost sotzul in Ungaria si a cumparat mai multe borcanase pt Diana cu mancare de legume si carne, am la provizii acum (cine zicea de borcanase si mame lenese
?). Prefer sa-i fac totusi eu, dar o data la 3 zile ii dau din alea, ca nu le-a cumparat degeaba. Eu ii spusesem sa ia de fructe...nah, ce ii zic eu, ce a inteles el..
Teolinda, eu peste tot sunt cu viteza, afara din oras, in oras...unde s-o nimeri.
Cata, Alina, eu tot pe nume va zic, ca asa va stiu si imi sunteti dragi.
Bia e foarte bine ca greutate si lungime, la fel si Ayan.
Poze si filmulete...la noapte, dupa vizita.
Diana face bum-bum (masina), nu stiu cum a ajuns la concluzia asta. Si eu zic ca au timp sa vorbeasca...doar n-or spune vb cuiva poezii de Eminescu..
Am fugit ca acusi sosesc musafirii.
Ingrid S si Diana
marchplayer spune:
Noapte buna fetele. Am fugit sa fac baie ioanei si ma bag si eu in pat ca de, este joi si baga mamaia doua episoade de telenovela, ch.
daniela
16w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
monica70 spune:
proba
am cautat si chiar iconul asta nu merge 
sau l-au pus acum?
special pentru noi?
incepe cu N si am stricta nevoie de el ca sa va povestesc ce si cum.
pentru ca
e eroina principala
revin mai incolo pentru ca miorlaie Dia,trebuie sa ma joc cu ea
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
loren@ spune:
Bai noi am facut baie..acum papam...aici aveti o monstra din care da picioarele la mirosit
...este...o adevarata placere pentru ea!
![]()
Revin!
Bia nazdravana
Giova spune:
Marco la 1 an avea 10500 gr, la 13 luni 10600, ieri 11 kg, dar era cu haine, deci raman tot la 10600gr.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
dana_ene spune:
Nu am putut sa stau deoparte. Am adormit pitica si-am deschis iarasi forumul.
Mai, sunt tare-tare-tare fericita de impacarea asta si mai ales ca au revenit Alina si Cata
.
Da Doamne sa pastram atmosfera asta frumoasa care ne-a unit pe vremea cand eram
.
Am aflat de la March concluzia conferintei de ieri si zau ca am ramas
. Nu mi-as fi imaginat asa ceva never-never.
Da's tare fericita de tot ce se intampla acum in secta.
Vorbeati de ziua indragostitilor?
Pai eu nu i-am luat nimic lui Cosmin
, iar el saracul mi-a adus ceva ce-mi doream de cand ne-am casatorit: un inel de aur cu piatra mare.
Tare-s mandra de el.
Bee, fantastica potrivire
.
Alina si Cata, ce inalti sunt puii vostri
.
Roxanica mea cred ca are 76 cm. Pe-acolo, oricum.
Parca si Anastasia e inaltutza bine. Si Angelos.
Alina, superb montajul cu Ayan. 
Catalina, m-am distrat copios. Cum da Bia picioarele la mirosit. Iar Ayan face o fetisoara... ![]()
AnaS, ce bine ca ai avut o zi buna. Asa sunt copiii, se acomodeaza usor cu persoane care se poarta frumos si inca nu stiu sa-si manifeste dorul.
Bine ca l-ai gasit ok.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003