Imunogrip in sarcina?

Imunogrip in sarcina? | Autor: Gandacel

Link direct la acest mesaj

Stie cineva daca am voie sa iau Imunogrip in sarcina? Ca nu scrie nimic pe prospect, doctora zice ca nu stie, ca mai bine sa nu iau... Iar eu il dau pe Bogdan la gradinita la 1 martie si as vrea sa fiu pregatita daca imi vine cu vreo viroza sau altceva de aoclo, sa nu patesc vreo complicatie chiar inainte de termen, dupa ce am tras pana acum! Nu stiu ce sa fac altceva decat sa-mi intaresc "natural" sistemul imunitar.
Daca puteti, as vrea sfaturi de la medicii vostri... cele care ati trecut prin asta.
Multumesc.

Gandacel 29+ si Bogdanel (14.11.2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Incearca sa ii contactezi pe ei si sa "ii si tragi de urechi" pt ca nu au scris pe prospect. In principiu are extract de exhinaceea si alcool 20%.

PlantExtrakt

Laboratoare de fitoterapie si homeopatie PlantExtrakt
407059 Rădaia, Cluj

Telefon:
0264-260688
0264-260404
0264-270107
0264-270108

Fax:
0264-260606, 0264-260689

e-mail:
group@plantextrakt-info.com
plantextrakt@aol.com

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Eimotto, multumesc. Scrie in prospect exact ce contine, dar nu am gasit nicaieri daca plantele respective (nu numai echinaceea, dar nici macar despre ea nu stiu nimic!) se pot lua in sarcina. In plus, procentul de 22% alcool este imens, dar nu pot aprecia singura daca in cantitate de aprox 9 ml pe zi, 4 zile da, 4 nu, ar afecta un bebe in trimestrul al treilea de sarcina. Eu as fi preferat sa citesc ceva pe prospect, ori sa-mi spuna cineva ce i-au spus medicii. Vad insa ca nimeni in afara ta nu s-a bagat la subiect. De tras de urechi, nu am chef sa trag pe nimeni. Sunt obosita si am lucruri mai bune de facut, plus nu sunt genul...

Asta este acum, ce-o fi o fi! De dat la gradinita, trebuie sa-l dau, ca altfel nu fac fata. Daca o fi sa ne imbolnavim amandoi, stiu ca n-am putut evita.

Gandacel 30+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Nu mai stiu pe unde am citit ca tinctura de echinaceea nu e indicata in sarcina... dar nu mentiona daca si in ultimul trimestru. Eu n-as lua in locul tau. As incerca sa merg la un homeopat.

bebe?!

Ioana, cea mai optimista aspiranta

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput