FIV in Ungaria (9)
Raspunsuri - Pagina 9
pussi spune:
andicusporrrrrrrrr la deschis !!! si la tinut pumnii!!!
Mikaeu vreau povesti despre Printesa!!! Ce face? Cum e? si pozeeeeeee
TiaVoi va plimbati in continuare cu rotomobilul prin casa si noua nu ne spuneti nimic??
AuburnBebelusa cum sta cu meciurile de fotbal ?? E tot in campionat?? sau s-a apucat de box ??
Tanyutanu ne mai spui nimic?? Ai fost la eco?? Ce face BB-le
PUSSI
Liana30 spune:
se pare ca pumnii vostri mi'au prins bine
deci initil ai fost 3..unu inca se mai elimina..se mai vad resturi..dar doi sunt super mumosideci am gemeniiiiii!!!!
toata stiima si mandria pentru nea Chivu
va multumesc la toate ..cu voi voi reusii pana la capat!!
legaturoo stai sa ma uit pe notite si iti spun..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
pussi spune:
legaturoooooooooo Sa-ti traiasca si voi sa aveti puterea sa-i cresteti!!! Ce ti-am zis eu??? inca din dec. 2006 !!! astept sa beau dupa o cu ...nu ma intereseaza!!!!
PUSSI
Liana30 spune:
legaturooo a doua oara am luat 18 zile..da sa nu cumva sa te iei dupa mine asculta ce zice ne'a Chivu..si ce zici de o mini vacanta pi la Oltenia?noi toti 4 te asteptam..daca nu iti trimit sticla prin posta pe bune..
Mirelush vb mai pe seara?imi dai un beep cand apari te rog..
va pupacesc pe toate..si chiar sunt nesimtita asa cum am spusnu ma bucur
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
irlandeza spune:
Bravo Liana, sa-ti traiasca gemenii.
Hai ca am si eu rezultatul de la BHCG. Creste cam lent, oare pt. ca sarcina so fi oprit din evolutie ?
30.01 - 119
07.02 - 560
09.02 - 791
13.02 - 1056
Si progesteronul a fost 8 in 13.02 iar inainte cu 2 sapt. a fost 6
Eu presimt ca nu-i de bine..... De ce la Liana hormonul a crescut asa mult?
Si streptococul din grupa B e tot prezent ca si data trecuta, de asta nu-mi fac prea mari probleme.
Noi 2 singurei
mariaa28 spune:
Liana felicitari pt GEMENI. Sa dea DD sa fie bine in continuare ca sa te bucuri totusi de sarcina. Si eu dintotdeauna mi-am dorit gemeni dar ma multumesc si cu unul numai sa vina. FELICITARI SI 8 LUNI DE BUCURII si apoi multi multi multi ani fericiti pt toti 4
stuart spune:
Na, ca imi var coada si pe aici, dar nu pot sa ma abtin sa n-o felicit pe Liana pt. cei doi ! Bravo olteanco!!!!!!!!
Stai cuminte in patuc si ai grija de puiuti!
Stu
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
aurel_cris spune:
Super veste Liana,ai grija de tine si de comorile tale,ma bucur din tot sufletul pt voi,sarcina usoara in continuare
aurel_cris spune:
Irlandeza eu nu cred ca sarcina ii oprita in evolutie pt ca betaHCG a crescut nu,Liana are gemenei de aceea are valori mai mari.Asta este parerea mea,sa dea DD sa fie totul bine,stai linistita