FIV in Ungaria (9)
Raspunsuri - Pagina 26
andicu spune:
'neata gagici!
Cornelia, trebuie neaparat sa-ti faci antibiograma! e posibil sa fii rezistenta la vreunul din antibioticele luate si uite asa, le-ai inghitit degeaba! sotul meu a patit asa: dupa primul tratament de chlamydia, in urma caruia imi iesise tot pozitiv analiza (lui facusem greseala sa nu i-o fac), si-a facut antibiograma si i-a iesit rezistenta la Doxicyclin ( care e de baza la trat. de chlamydia, de obicei). Asa ca il luase degeaba! ce m-a mai bombanit dupa aceea!..
Eu zic sa indraznesti si sa-i scrii lui Zadori: ii spui cand esti programata la el si ii explici ca doctorii de aici nu-i dau de cap chlamydiei si ca-l rogi sa-ti recomande un tratament, pt ca nu vrei sa ratezi FIV-ul!
Andicu 20+
Poze cu burtica
pussi spune:
Saluti!!
legaturoooooooooce bine iti sta cu noua semnatura!!!Astept sa-ti pui si cele 2 carucioare!! Oare ce culoare sunt??
Magdanu stiu adresa??
gabitu
MirelusSanatate la baietel!!
Irlandezacum a fost ieri?? Hai ca nu mai am rabdare!!
Cornelia
PUSSI
ancadragoman spune:
Pussi pe Irlandeza au internato ieri ca nu stiau exact ce are,i-au spus ca poate sa fie SEU sau sarcina.Mie aia mi se par niste incompetenti.
Eu sper sa fie bine si bebita sa fie cuminte la locul lui,o sa ma rog ptr ea.
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
cenusareasa spune:
cornelianeli
Eu stiu ca la Medsana(Bucuresti) de pilda dupa ce iti face cultura de col si secretie vaginala se face si o antibiograma din aceeasi analiza.Si eu sunt de parere cu andicu sa refaci analiza cu antibiograma si cu rezultatul respectiv sa-l consulti si pe dr Zadori.
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.
gabitu spune:
Irlandeza sa iti ajute DD sa fie bine si daca este acolo sa fie sanatos.
Va pe toate.
Gabita
pussi spune:
Anca, mersi de veste Imi pare asa de rau, dar sper sa fie bine pana laurma. Eu sincer nu-i inteleg pe medicii astia...sti in Ro se tot spune ba de unul ba de altul diverse barfe, si incep din ce in ce mai mult sa cred ca asa sunt peste tot nu numai aici. Si dupa atata timp sa-i zica ca-i SEU..dupa ce au asigurat-o de nenumarate ori ca nu e..sunt medici...si Oameni!!
PUSSI
dariaioanaxx spune:
fetelor voua v-a cerut si mamografia la prima consultatie, ca mie nu mi-a scris dr. Z. de asta?
unde pot schimba banii, mai sunt in vama case de schimb valutar?
ziceti-mi si mie o posibilitate de cazare mai ieftina in timisoara, ca nu este prea bine sa conduca sotul toata noaptea si a doua zi poate i face spermograma, si asa este el in pom cu nr de spermatozoizi!
mersi, va pup!
gabitu spune:
Dariaioanaxx nici mie nu mi-a cerut mamografia la prima consultatie. Andicu stie o pensiune buna la Timisoara. Scriei ei despre asta.
Pupici
Gabita
Liana30 spune:
iraldezoo tin pumnii sa fie bine..
va pupacesc pe toate..fuggg ca am greturi duble
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
crinuta71 spune:
Cornelianeli si eu mi-am facut analiza de clamydia din secretie. Mai bine sa o repeti si tu. Nu prea am inteles, tie cum ti-a fact analiza de clamydia....cu ce fel de test? Daca ti-a iesit pozitiva ar fi fost bine sa-ti faca automat si antibiograma, la laboratorul unde am facut eu analiza asa se face.
Dariaioanaxx nici eu nu mi-am facut mamografie sau ecografie mamara. Si eu am stat la o pensiune din TM. Cand vrei sa mergi la Szeged?
Mi-Ka sunt pe aici....
Magdadomokos eu nu pot sa te ajut, am doar adresa de e-mail a dr. Zadori. Poate stiu alte fete. Tu nu la dr. Zadori mergi?
pentru toate