FIV in Ungaria (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Buna dimineata!! Ma primiti si pe mine la cafea???
Magda in timpul stimularii se mai fac analize: estradiolul, dar nu la toate fetele, mie nu mi l-a facut..si-a dat seama de la eco ca foliculii cresc frumos si au ovococite inauntru. Nu costa nimic in plus, e inclus in pretul monitorizarii. Eu sunt ok..pe 27 merg la Szeged
Mirabella si ma bucur ca esti bine!!
Crinutatu cam cand mergi la eco???
irlandezatinem pumnii!! Cred ca BB cere papa
dariaioana sa dea DD sa fie cu ochisori!!!
gabitulecum capitolul a fost deschis de moderator..nu cred ca poate face lista..ar trebui facuta de una dintre noi si trimisa roxanei..S-o puna pe prima pagina!!!
Fetelor sunteti de acord sa trecem pe prima pagina lista reusitelor???va pup pe toate si va doresc o zi buuuuuuuuuuuunaaaaaaaa!!!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

Sigur ca vrem lista,pussi!Si mai ales,vrem sa ajungem si noi pe ea intr-o zi!

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Pussi : iti multumesc pentru raspuns si iti doresc multa multa bafta pe 27 sa ai numai succes.
Cornelianeli : Si voi faceti Fiv? Unde?Dar pentru oligosprmie a-ti facu tceva tratament? Din pacate si noi ne confruntam cu oligozoospermie cu astenozoospermie severa.

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Evident ca sunt de acord sa facem lista . Cenusareasa si eu vreau la reusite . Pana acum suntem la faza de pregatiri .

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salut fetele mele dragi!

Roxana, multumim mult pt lista! e tare frumoasa!

Vroiam doar sa va salut si sa va spun ca va urmaresc si va tin pumnii la toate!

Andicu 19+
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaaa spune:

Buna fetelor!

nu va citesc de multa vreme ca nu speram sa ajung la capitolul asta... asa ca va rog s ama iertati daca pun intrebari de nestiutoare

Incercam de aprox 2 ani, am facut o prima spermograma in ianuarie 2007, au iesit 30mil/ml, la Bioclinica TM, apoi, la recomandarea unui medic din Timisoara, am refacut spermograma la spitalul Bega. La cea de-a doua spermograma au iesit 5 mil/ml, ceea ce ni s-a parut ff descurajator. Daca dupa prima spermograma ne indica directia IA, acum ne-a spus clar ca nu avem sanse decat cu FIV.

Daca sunt fete din TM, si stiu reusite de FIV la Tm va rog sa imi ziceti si mie ca sunt destul de neincrezatoare.

Ma roade treaba asta cu spermograma, cum se poate ca in decurs de 3 sapt, sa existe asa diferenta? De fapt dr a spus ca cei de la Bioclinica nu fac o numaratoare prea buna

Pai eu pe cine sa mai cred?

Daca intr-adevar sunt 5 mil si nu 27, ne gandim serios la clinica din Ungaria Kaali.

Ma pun sa citesc din urma

Mergi la inceput

Roxanamersi de lista
Mariaaae adevarat ce ti-a zis dr. . La Bioclinica numaratoarea e mai generoasa, la Bega e cea mai drastica..si la Szeged e la mijloc. Noi nu avem probleme cu gigeii, dar si noua ne-au iesit valori diferite..Bioclinica 83 mil, Szeged 70 mil si Bega 50 mil. Si sunt din TM si merg fac FIV la Szeged

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaaa spune:

Multumesc de raspuns Pussi.
La Szeged, e primul fiv? ai incercat si in tm, sau a fost Ungaria prima optiune?
De cate ori trebuie sa mergi la clinica pana la ET? E nevoie sa stai acolo o perioada de timp, cateva zile? Intreb asta pt ca la serviciu nu ne permite sa lipsim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna fetelor
mariaaa depinde de laborator,asa cum a spus si pussi si in plus factori ca stresul,caldura excesiva,antibioticele si multe altele pot duce la deteriorarea spermogramei
nu ai spus nimic de mobilitatea si de aspectul ,sunt foarte importante si acestea...
imi pare rau ca sunteti in asemenea situatie....dar pentru orice problema exista rezolvare,succes si iti recomand szeged
magdadomokos si noi facem FIv la szeged,pe 26 martie mergem la prima infatisare.am facut tratament recomandat de urolog cu antibiotice,vit E si antiinflamatoare insa fara nici un rezultat si alta sansa in afara de FIV nu avem...
roxana pentru listuta
crinuta
pe toate

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

my ticker

POZE

Mergi la inceput

mariaa in iunie 2006 am facut un IA la Bega, am ramas total dezamagita de tot! La clinica privata a dr. Munteanu nu am mers. Am optat pentru Szeged in primul rand din cauza profesionalismului despre care vorbeau fetele de pe forum si in al doilea rand din cauza costurilor super scazute de acolo. Acesta va fi al 2-lea FIV la mine, am facut unul in dec. 2006, tot la Szeged, dar pot sa iti spun foarte sincer ca si daca ar trebui sa il fac pe al 5-lea(sper sa nu fie cazul, sau poate pt. BB2) tot cu Zadori l-as face!!! Intr-un ciclu FIV am fot de 8 ori in total cu tot cu ET. Ar fi bine sa poti sa-ti iei concediu!!

PUSSI

Mergi la inceput