NOU - Cursuri prenatale Brasov

NOU - Cursuri prenatale Brasov | Autor: Chriszta

Link direct la acest mesaj

Ieri, 14.02.2007 s-a deschis la clinica Eva cursul prenatal "Vreau sa fiu mama", care se pare ca are o traditie de 13 ani in Brasov.
Am fost aseara la deschidere si mi s-a parut ceva extraordinar ceea ce vrea sa faca echipa de la Eva.
Vor fi 8 saptamani de curs, cate unul pe saptamana, si vor fi structurate astfel:
- 3-4 cursuri pregatire prenatala pt mamici: masaj, gimnastica, teorie despre sarcina si nastere, tehnici de respiratie, vizionari casete si nasteri, familiarizarea cu echipamentul medical si sala de nasteri etc.
- 3 cursuri de pediatrie pt mamici si TATICI: plansul, imbracatul, mersul acasa, alimentatia, bolile, cam tot ceea ce trebuie sa stim despre primele luni cu copilasul acasa...
- 1-2 cursuri de consiliere sociala si psihologica pt mamici si TATICI; suport in cazuri de stres, criza, depresie, la aceasta sedinta vor fi testati taticii ca sa vada daca sunt apti de a asista la nastere.

Eu una am fost f ipresionata, mai ales ca echipa de acolo vrea sa depaseasca nasterea ca fapt medical si vrea sa se implice emotional in relatia cu gravida si de aceea voi incepe cursurile peste o luna ca sunt in grupa de burtici mici: 12-17 saptamani.
Costul unei sedinte de curs este de 40 lei (400.000 lei), dar din cate am vazut se merita.
Sunt dotati la standarde occindentale cu sala de gimnastica, sala de conferinta, tot felul de dvd-uri si casete pt vizionare.
Daca va intereseaza va mai pot da detalii.
Succes burtici.
Cristina 16+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danita spune:

stii ceva de cursurile gratuite de la pro vita?

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Nu de cele de la Pro Vita nu am auzit nimic.
In Brasov am mai auzit ca se tin cursuri la Ginemedica contra cost (dar nu sunt prea dotati) si la maternitate, dar acolo tin numai teorie din lipsa de spatiu si echipamente.
Daca aflu ceva te anunt.

Mergi la inceput