Rana pe col - solutii

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

quote:
Originally posted by ellinia

Apropos, Papanicolau este concludent daca se face in orice zi, sau trebuie trecut un anumit nr. de zile din prima zi a ciclului menstrual? Vreau sa-mi fac programare si nu stiu exact in ce zi...

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Din cate imi amintesc eu trebuie sa tii cont de prima zi a menstruatiei. Nu mai stiu exact. parca cel mai bine e sa fie undeva, pe la mijloc..
Cel mai bine intrebi atunci cand iti faci programarea.

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelamicka spune:

Eu am avut o experientza neplacuta cu o cauterizare de genul asta in 2005...

mi-a fost descoperita la un control de rutina si mi s-a zis ca e mare... (in conditiile in care nu era primul control... doctorita de la celebra clinica Interservisan din Cj nu a vazut acea rana...)

ok e mare trebe cauterzata. Ok daca trebe trebe ce sa mai zic.

am facut cauterizare care m-am durut chiar foarte tare (acum nu stiu ce sa zic ... oi fi eu mai alintata) si cand am avut curajul sa intreb de ce nu mi s-a facut anestezia pe care ma cerut-o doctorita o tipat la mine " Nu te doare nimic... ca sunt femei care fac chiuretaj.. etc" si im momentul ala am inceput eu sa urlu la ea... si daca tot era intre picioarele mele am avut si impulsul sa o lovesc... ma simteam ca o vita la abator...

dupa urletele mele si amenintzari cu dat in judecata si alte alea... tanti doctoritza si-a schimbat atitudinea si a schimbat si minunea aia cu care cauteriza cu alta minune mai mica... a durat un pic mai mult dar nu a mai durut ca dracu.. ci abia am simtit...

am avut dureri surde inca vreo 2 zile dupa care a trecut... si scurgeri ciudate la vreo saptamana... acum aflu de la voi ca aia era coaja... sau crusta.... sau cum s-o fi numind si bine inteles no sex for a month...

normal ca nu m-am mai dus la pansat.... m-ma ingrijit singura.... si la un an dupa acea cauterizare aveam papanicolau 2.

di cate stiu papa nicolau 1 sau 2 e ok abia de la 3 incolo e bai... corect?

aveti grija la ce medici va duceti... ca deja fac cu nervii cand citesc ceva de incompenteta medicala.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Papanicolau nu trebuie facut intr-o anumita zi, ci doar sa nu fie in timpul ciclului menstrual, trebuie sa nu ai contact sexual cu 1-2 zile inainte si sa nu te speli in interior inainte sa-ti faci analiza. Cel putin asa mi-a spus mie doctora mea. Si am facut anul trecut vreo 3 Papanicolau.

Va pup

Mergi la inceput