Casa nou in Tei pt Andreea Marin si Banica
Raspunsuri - Pagina 2
AlinaCan spune:
quote:
Originally posted by Gabbriela
poata sa aiba exteriorul varza si fara gust si in interior sa fie palat... cunosc persoane in ro care au asa ceva - la intrebarea de ce au casa asa urata in exterior mi-au zis ca nu vor sa atraga atentia si vor sa stea cat de cat in randul celor de pe strada.
Poate si ei la fel - nu le pasa cum arata in exterior - ci in interior unde traiesc de altfel
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">scaune de masina pt copii
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Da inteleg si conceptia asta urata in afara si luxoasa inauntru, dar in Ro cred ca tot se afla cine unde sta daca unii vor sa faca de petrecanie la cei mai instariti. Dar totusi ca sa fie faina si inautru ar trebui sa aiba macar geamuri mai mari si mai multe zic eu, doar asa un gemulet acolo in fata si o usa mi se pare cam intunecoasa.
Si la banii aia (sau in jur de pretul ala +-2-300keuro)... aici ma repet iei ceva mult mai fain si zona buna.
anky spune:
Ei,gusturile nu se discuta,e imposibil sa ne placa la toti aceeasi casa,mobila sau alte lucruri.In ceea ce priveste pretul e cu siguranta exagerat.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
Porumbita spune:
nu e exagerat... poate nu mai esti la curent cu preturile terenurilor in Buc. (sper sa nu o consideri remarca rautacioasa, ca nu asta imi e intentia)
anky spune:
quote:
Originally posted by Porumbita
nu e exagerat... poate nu mai esti la curent cu preturile terenurilor in Buc. (sper sa nu o consideri remarca rautacioasa, ca nu asta imi e intentia)
Nu stiu care sint preturile le Bucuresti,insa dupa cum arata nu merita atita.Si la Cluj casele si terenurile sint foarte scumpe.
"Happyness is the key of your hart"
anky spune:
quote:
Originally posted by crista-s
Si o sa o numim "pupaza din tei" in loc de "zina surprizelor" ???????????
e buna..
anky spune:
quote:
Originally posted by hristina
Si cand s-or desparti, casa cui ramane?
Pupezei?
Kasi si Victoria
lu fi-su...
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by teo1970quote:
Originally posted by Androix
In rest si eu ca Cristina, si daca isi fac casa ce? Nu mai cititi libertatea ca ala nu e ziar.
pai si voi cam ce subiecte si ce lecturi ati propune la coltzul de Barfe?
Acum, serios...coltul de birfe...
Cum sa birfesti pe cineva pe care nu (nu-i)cunosti? Cred ca e necesar sa se stabileasca niste limite.
Sa ai acces la ziare nu-ti da dreptul sa "birfesti" despre cineva. Fara suparare! Cred ca nu avem "calitatea" sa ne dam cu parerea despre alegerile altcuiva in propria lor viata.
Pot sa zic "n-o suport" pe zina surprizelor, fiindca asta ma implica si pe mine in context, eu "oarecarele cutarica ixulica" n-o suport si iote ca net-ul imi ofera ocazia sa scriu, insa despre alegerile personale ale zinelor din lumea intreaga, niciun net nu ma poate valida sa am pareri, fiindca nu e treaba mea.
Chiar pot avea tupeul sa spun "nu e treaba voastra ce si cum fac" zinele.
Dar aveti (avem) citiva centimetri in care sa spuneti (spunem) : n-o inghit, ma enerveaza, nu ma uit la emisiunea ei.
Pina la a-i critica gustul in materie de stil de viata personala e cale lunga. Aici nu ESTE loc de birfa.
Sau daca este, faceti loc si pentru o contraofensiva onesta: puneti-va propriul stil de viata pe tapet, cu tot cu nume, adresa, poze explicite in media (blog, album personal etc) sa poata si ceilalti sa faca o comparatie si, de ce nu...sa birfim oleaca pe seama acestor informatii facute publice.
Citi ar avea curajul?
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii