Va place sexul oral(sa dati)?
Raspunsuri - Pagina 30
![](images/user_man.png)
Alex2 spune:
www.youtube.com/watch?v=31_UKP3AXHA" target="_blank"> hi-hi-hi
Alexandru
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
miria_cristina spune:
Vai, unde a ajuns discutia!
Mi-e rau!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
dianaintruder spune:
da chiar, barbatzilor le place sa execute sex oral(culingulus)? Ca sa nu las loc de interpretare? Hai Alex2, Ymcar, Vandal, Rufus, Marius... saritzi cu raspunsuri.
diana
![](images/user_man.png)
Alex2 spune:
Eu am spus deja. Doar ca nu-l "execut". Il fac din proprie initiativa.
Alexandru
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
dianaintruder spune:
tot executat se numeshte. Si-tzi place ce faci acolo, intre picioarele calde ale femeii?
diana
Elise spune:
quote:
Originally posted by dianaintruder
da chiar, barbatzilor le place sa execute sex oral(culingulus)? Ca sa nu las loc de interpretare? Hai Alex2, Ymcar, Vandal, Rufus, Marius... saritzi cu raspunsuri.
diana
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Elise & BBLisa
Clover spune:
O sa existe si o parte a doua sau se inchide de tot subiectul asta? Topicul asta era mai eficient sub forma de chestionar da/nu.
Keep the promises you make to yourself.
coltofeanu spune:
Mie imi place ca sa deviat de la subiect pentru ca este mai distractiv asa .... spre dezamagirea barbatilor ! Angelp cu picanteriile lui picante ( intentionat am scris asa ).... a plecat de mult. Cred ca , usor , usor , o sa schimbam si denumirea subiectului .