Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(14)
Raspunsuri - Pagina 5
miki04 spune:
Fetelor vreau sa propun si eu o tema a zilei(daca se poate) am vazut ca ati vb despre intoarcerea la servici. Cum va alegeti bonele prin cunostinte sau printr-o firma specializata?
Va las ca nu stiu ce are bebele meu azi... plange din 10 in 10 min...
va pup pe toate
Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
pozeStefan
poze
dianocica spune:
miro lista cu luna plina si noi suntem pe sistemul asta...
intre timp se rtezeste...of, bine ca am apucat sa
asiza, ruxandra are dreptate, scosul aerului e cel mai important.cat de des
bebinuta auras bravo fetelor! imi place de voi... v ati luat datoria de forumiste in serios ... uite cate un pt fiecare
d e mai bine, degeteul mai e un pic rosu dar e mai bine.treaba nasoala e ca trebuia sa i tai unghiutele si ieri de abia am reusit s o tai pe aia cu probl...iar azinoapte eram mult prea dusa...iar acum a adoarmit iar la verticala la m,ine in brate...
va si multumim mult pt raspunsuri
uitasem:cat de tari sunt cutiutzele muzicale...
motanul eric si ceilalti sarbatoriti
diana (03.12.06) david 1 2 3 intalnire
Mirona spune:
of fetelor ... mai azi si maine mai petrec cu voi ... apoi plec la mama - unde net e numai la sora-mea - cea care uraste forumu ... mai stiti?
nu stiu daca voi mai apuca sa va citesc macar - dar mai sa postez ceva ... ce dor o sa-mi fie de voi .... stiti ca va iubesc, nu?
Tema zilei: (asta pana mai apuc ...)
eu as dori o bona pe cinste - cred ca voi face selectii - ca la interviurile pt job, clar voi pune camere de luat vederi sa vad cum se poarta cu bebelina - ca o omor cu mana mea daca pateste comoara mea ceva.
As vrea totusi sa ne intelegem bine cu bunicile si sa vina pe rand sa stea cu Kara, poate o cresa ceva particulara, ... dar in nici un caz nu duc fata la ele home ... cel putin nu la mama - ca stiu clar ca ar rasfata-o si ar iesi o simandicoasa din ea ... asa daca vine mama aici - cel putin o am sub control macar seara ...
Nu prea stiu bone in jurul meu ... deci nu ar avea cine sa mi le recomande.
Sper sa pot sta cat mai mult acasa cu printesa mea ... ar fi o idee sa mai fac un bb cand se incheie acesti 2 ani ... dar apoi e aceeasi problema cu bebe 2 cand mai treci si acei 2 ani. Of of .... om vedea.
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
Dia1609 spune:
ruxandra, eu nu ma ingrijorez cu nemancatul Oanei de azi-de ieri, ci de 1 luna tot asa mananca .... de aia zic ca ar trebui sa-i dau ceva ... bonnisan i-am dat o vreme dar n-am vazut nici o schimbare... cat sa-i dau, ca-i dadeam de 2 ori/zi
dianocica, sper ca e mai bine dmic cu degetelul ... cu lapticul ai reintrat in normal?
sa va zic acum of-ul meu cel mai mare, care a lasat in umbra de tot nemancatul Oanei: azi am fost la oftalmolog cu conjunctivita si cu canalul infundat de la ochisorul drept al Oanei ... partea naspa e ca nu scapam, trebuie sondat canalul si eliberat de secretii, adica o "mica" interventie chirurgicala sau cel putin asa zic ei, ca pt mine nu e mica .... joia viitoare suntem programati la interventie ... mi-e o groaza fetelor!!! se face numai cu anestezie locala, ca oricum nu eram de acord sa-i faca anestezie totala la puiut! si o sa o tina nu stiu cate persoane ca sa stea nemiscata ... eu sigur nu o sa pot sa o tin offfff.... nici nu vreau sa ma gandesc
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
dolores spune:
ruxandra,bb din poza e nepoata mea karina eryn care are 1 an si 3 luni.e fata sorei mele mici,nasha lui david si a mea de cununie
dolores si David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
dolores spune:
dia imi pare tare rau de vestile astea rele.ma voi ruga pt micutza ta
miro dar de ce pleci?
dolores si David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
Mirona spune:
Dolores iar imi pleaca sotul prin strainataturi - si n-as avea pe cine sa aduc sa ma ajute ... asa ca mai bine merg la mama - asa mai schimbam si noi aerul asta poluat din Timi si mergem la munte ... la aer curat.
Am ramas datoare la tine cu o faza - aia cu masajul ... ideea e ca acum masajul la bebei este mai mult o mangaiere ... ca abia dupa 4 luni sa incepi masajul propriuzis ... cat de cat mai energic ... iar dupa 6 luni incepi cu ei gimnastica bebelusului. pricipisi?
Dia pupici pe ochisorul Oanei.
plange - am fugit
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
dianocica spune:
of, dia... incearca masaj la greu zilele astea, poate scapati pe ultima suta de metri...si noi am avut dar din fericire am scapat.dupa vreo 2zile in care n a curs deloc, a avut o noapte...de nu mai putea sa l miste, asa plin era de secretii...si a doua zi a fost gata.poate reusiti...
reusisem sa il pun pe canapea, pe burta(cum ii place sa doarma dar nu poate sa adoarma...)si l a trezit un gr...normal cva n am apucat nici sa ma imbrac pt afara... hai sa va povestesc ceva daca tot sunt blocata aici...cand s a nascut d aveam un aparat foto ok dar cu o problema la compartimentul pt baterii si faceam max 5 poze(plus 2h la incarcat)...si am decis ca bb merita mult mai multe poze si am cumparat unul nou in a doua luna. si vb cu tati pe mess ce mai face bb?aia.a.fa i o poza si trimite mi o. si uite asa pierd eu mancatul, schimbatul, calcatul....ca fac poze, baga cablul, scooate cablul si bb hop...se trezeste. a, in primele zile cu aparatull nou am facut cate 200poze/zi. nu exagerez....in prima au fost fix 199...doamne ce scump e...
aseara cat il adormea tati pe d eu numaram mamicile din listutza(credeam ca nu reuseste si nu puteam sa ma culc...)deh, mi s a pus mie pata...ghiciti cate suntem...112mamici!
diana (03.12.06) david 1 2 3 intalnire
Florentina G spune:
Salutare!
Rugaminte mare - toata lumea la noi in casa e racita cobza, implicit si Patrick. E groaznic, e plin de muci, stranuta, se vede ca ii este rau, are o fatza chinuita de nu stiu ce sa-i mai fac.
Spuneti-mi si mie, e periculos pentru bebe asha de mic sa fie racit?
I-am dat 1 ml de eferalgan, azi noapte i-am pus karvol pe batista, acum vreau sa-i iau niste vitamina C picaturi sa-i dau. Ce altceva pot face sa-i usurez suferinta?
De la ce varsta se poate folosi batista bebelusului?
Tina, mami de Patrick si Maya