Piticodromul de sept-oct 2005 (168)
Raspunsuri - Pagina 22
Antoanela23 spune:
Buna seara,
Nu am citit decat pagina curenta.
Vera, Kristinutza, felicitari pt sesiune.
Am admirat-o pe Iulia, e dulcica foc.
Alina, nu se vad pozele.
In sfarsit ii apare si lui Victor al doilea dintisor, jos in mijloc
. Dar iese cam stramb, e mai in spate si aproape perpendicular pe celalalt.
Oare se corecteaza mai tarziu sau la dantura definitiva?
Pup fetele, va doresc un weekend placut,
Anto
19 si
Victor (8 octombrie 2005)
andreeeea spune:
Antoanela, si dintisorul Mariei de jos-mijloc a iesit putin stramb. Pediatrul mi-a zis ca doar la dintii definitivi e important sa fie corectati, in caz de nevoie; nu e, insa, obligatoriu sa creasca la fel ca si cei de lapte. Asa ca speram ca totul va fi ok!(poate ne da si Anya sperante ca totul va fi in regula!)![]()
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)
olguta12 spune:
DECI...
PLOVER, PLOVAR, PULOVER.. SWEATER..sau CUM??????
Tot nu mi-ati raspuns

olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
Anya20 spune:
sper ca acum se vad, ca eu si calculatorul nu prea suntem frati...![]()
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana
Anya20 spune:
Asa se zice, ca dintii definitivi nu ies neaaparat ca cei de lapte,strambi.
Olgutza, habar n-am cum se scrie corect. In DEX n-o fi precizat? Sa ne uitam.
Alina
diplodocus spune:
Vreauuu si eu o fata ( nu chiar acum) sa-mi recite poezii si sa-i dau rochiteee si funditzeeee( da, am citit de Petra si am vazut poze de la Anya ) 
ALINAM-mersi de sustinere,ma simt putin pierduta in aventura asta
ANDREEEA- buna ideea, o sa incerc chiar in noaptea asta sa-i dau lapte prin somn, sa vedem daca tine figura
Am citit tot, dar nu mai am putere sa scriu
Noapte buna tuturor!
Anya20 spune:
diplodocus, e f buna ideea cu laptele dat in somn.stiu ca nici anya nu vroia alt lapte cu nici un chip si numai asa reuseam s-o pacalesc. urla dupa tzitzi de mi se rupea sufletul. defapt mai greu mi-a fost mie ca o vedeam asa si in momentele alea imi venea sa-i dau sa suga pana s-o marita
. noroc ca trece repede.
Alina
olguta12 spune:
Azi, in pauza de 12:30 am sunat acasa, si Dra Pishcot alerga prin casa urland in gura mare.. "TATAIE" "TATAIE" "TATAIE", de zici ca facea parte din Brigada de Pompieri
. Pesemne "TATAIE" plecase pina la farmacie, si ea il stiga.
Unde mai pui ca e prima data cand spune cuvantul cu pricina. Si de-atunci numai HOPA si TATAIE zice
M-a sunat mama sa imi spuna ca tata are nevoie de nadragi noi. Ca e tot.... uhh.... "murdar" pe el
( de fericire si mandrie, deh
)
Ete si la smecherii astia .. "explicatiune" pt SWEATER in dictionarul "iengliez-roman" online:
sweater
s jerseu n; tricou n; maiou n
Intru in greva 
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
sofia_misicu spune:
Hielou. Multumesc fetelor pentru supor: Gabi, Cge, Alina, Irina, Simodina, Raluca
Fata in continuare are o stare ambigua: tuseste, muceste si ma-sa a inceput sa vada bubite si sa simta ganglioni...Nu stiu ce are. Cert e ca de doua saptamani behaie. Intai fara febra, de o saptamana cu febra...Doctorita de familie imi tot zice de acelasi tratament care nu da rezultate, doua zile am tinut-o pe antibiotic si nu a avut nici un efect..Acum nu ii mai dau decat antitermice si astept sa iasa bubitele salvatoare. Vad ca doarme mai usor noaptea. Nu stiu ce sa mai fac. Toata lumea in jur e plina de idei, care mai de care mai duduitoare: prishnitze rosii cu votca, incantatii voodoo, tuica de la tara. O sa fac copilul alcoolic pana atinge varsta de 2 ani.
Olgutza, ti-as zice eu cum ii zice la nazdravania care lasa par, da' mi-e rusine ca sunt multe poze de copii prin preajma..
Ancris Felicitari!
Legat de mame si soacre. Eu ma bazez pe amandoua si sunt de nadejde, numai ca mama e ca domnisoara din povestea Olgutei pe care al calca-o trenul pe calea victoriei, iar soacra-mea e un fel de Maica Tereza, Printesa Diana, Dalai Lama si Ghandi la un loc al neamului cainesc. Cu toate acestea, nu ma plang. Ma enerveaza doar ca iau decizii fara sa se consulte cu mine inainte. Par example, zilele trecute m-am trezit la 6 sa ii dau copilului Nurofenul. Dupa ce l-am dat, m-am dus teleghidat la loc in pat lasand sticla la capul patului Irinucai. Maaare greseala, pentru ca la ora 8 cand a venit mama, si-a zis sa faca un pustiu de bine si sa ii dea Nurofen. Doamne fereste sa ma trezeasca sa ma intrebe daca e cazul! Ma rog, nu a fost nimic grav, dar e un simptom al vietii mele alaturi de femeile care o populeaza.
Codruta, si culoarea mea preferata e tot portocaliul. Mi-am tras o combinatie recent: tenesi portocalii + geaca portocalie, de ma repreaza astia direct din satelit. Chapeau pentru domnisoara Petra care recita poezia muuult mai bine decat mine la ora actuala.
Kid, priveste lucrurile altfel: Alex te indeamna sa nu mai tii dulciuri in casa....
ALinam stai linistita ca si a mea e de-o puturosenie rara...Tot la stadiul de uite! muuuu! ham! tata! mama! e. In schimb, ma tot astept sa izbucneasca si sa turuie cele patru semestre de mecanica cu care a impuiat-o mama cat era bebelus ca sa o adoarma. A invatat mama toata mecanica de la TCM.
Bianca simpatizam cu voi...Tocmai ascult sonata la behaiala in la major de dincolo si imi vine sa chem tot colegiul medicilor ca sa aud 1001 si una de pareri (Alina, fara suparare). O sa le dam noi de capat.
Norina - si a mea fata face inventarul la chilotii mei. Apoi se duce la dulapul ei si scoate fiecare piesa de imbracaminte individual, si o denumeste in irinuceste. Ma mir ca are atatea denumiri pentru trei tipuri de imbracaminte. Noi nu avem oglinde in casa, decat pentru mutra, asa ca nu prea stie ea ce e aia cochetaria. Imi propuna sa trantesc o oglinda cat un perete sa stea fata cu orele sa se admire...ca-n cantec,"si-am inchis usa la tinda cu zavorul"
Vera, Alina am vazut niste domnisoare ravisante. Ce ochi, ce mutrite, ce expresii...
Gata cu alergatul in piticodrom, mi-am facut miscarea pentru saptamana asta.
Eu intru mai rar pentru ca nu imi place sa nu citesc din urma, si cum voi scrieti cu viteza luminii, imi ia muuuuult sa recuperez si doua zile. La munca m-au mutat din locul de plina vizibilitate in calculator la locul de vizibilitate sporita in calculator, asadar, nu prea pot sa prestez...
Noapte buna duamnelor!
Nuka si Mama la Nuka
Antoanela23 spune:
Andrea, Alina, multumesc pentru raspuns
.
Acum se vad pozele cu domnisoara Anya, ce scumpica este,ce toalete, ce mutrite, fotomodela in toata regula. Alina, ti-am vazut si burtica, ptiu sa nu te deochi.
Sofia, multa sanatate Nukai.
Bianca, multa sanatate lui Milan.
Diplodocus, bafta multa cu intarcatul, imi dau seama ca nu ti-e usor.
Olguta, eu intotdeuna i-am zis pulover, dar nu am verificat cu DEX-ul. Sa-ti traiasca vorbareata topitoare de inimi.
Pup fetele, somn usor, dau legatura peste ocean,
Anto
19 si
Victor (8 octombrie 2005)